سلام
کسی کتاب فیزیک 1و2 تکجلدی اندیشه سازان رو داره؟ که به من بفروشه؟ یا اگه جایی سراغ دارین بگین
سلام
کسی کتاب فیزیک 1و2 تکجلدی اندیشه سازان رو داره؟ که به من بفروشه؟ یا اگه جایی سراغ دارین بگین
کتاب قرابت معنایی زیاده! یکیشم همین سبطی هست که یکم خیلی حجمش زیاده!!
من پارسال اونو گذاشتم کنار و بهد از بررسی چند تا کتاب به این ننیجه رسیدم که نشر الگو خیلی خوبه اونو تستاشو فقط حل میکردم! وقت میبرد اوایل ولی نتیجه داد.
من از قرابت معنایی نظر الگو استفاده کردم کتاب کوچیک و جمع وجوریه
قرابت معنایی از معدود قسمتای کنکور هست که فقط به تست نیاز داره یعنی اگه الان تو آزمونای آزمایشی به هیچ سوالی از این قسمت جواب نمیدین می تونین از امروز شروع کنید به تست زدن و عهد از چند هفته نتیجه کارتون رو بگیرید
پیشنهاد میکنم کتاب قرابت معنایی نشرالگو رو بگیرین و هر شب 5-10 تست از اون بزنید و جوابای آخر کتاب رو هم حتما بخونید ( 10 دقیقه بیشتر وقت نمی بره) مطمئن باشید به نتیجه خوبی میگیرید![]()
بروبچ ریاضی کسی نمی خواد جواب ما را بده !!
اون دوستتون اگه خودش تو فروم عضو بشه بياد خيلي بهتره به نظر من . البته من اونچه كه در توام باشه كمك ميكنم
براي دروس عمومي اينها خوبن :
ادبيات : انتشارات كلك معلم + قرابت معنايي هامون سبطي + زبان فارسي هامون سبطي
عربي : فوت و فن عربي خيلي سبز + عربي به زبان ساده مبتكران ( اين بهتره )
ديني : گاج سفيد جامع ( به نظر من از همگامان بهتره ) + آيات و نكات گاج
زبان : مبتكران نوشته دكتر انار شهابي ( سوم و پيش )
حسابان هم تغير كرده ولي اگه امسال ميخواد كنكور شركت كنه همون حسابان قديمي رو بايد بخونه و اگه سال بعد يخواد شركت كنه ؛ هم رياضي 2 و هم حسابان تغير كردن .
براي رياضي 2 : گاج براي حسابان : نشرالگو
براي فيزيك : كتابهاي مبتكران محمودزاده ( براي آموزش و تست آموزشي ) و كتاب هاي فيزيك پايه و پيش گاج براي تست
براي شيمي هم كتاب هاي بهمن بازرگان
قربونت برم مهندس
مرسی
یه کتاب تست خوب برا تحلیلی می خوام گاج رو دارم ولی خیلی ازش خوشم نمی آد تستاش خیلی زیاده اگه کمکم کنید ممنون میشم.......
دوستان برای هندسه چی خوبه؟؟
دریافت کتابش خوبه؟؟؟
کسی اشکلات متداول قلم چی استفاده کرده ؟! ... خوبه کتابش ؟!
برای فیزیک 1 بخش آینه ها آموزشی چی خوبه ؟!!! ( به روز باشه کتابش ... ! )
خواهش ميكنم . البته من ميخوام پيش دانشگاهي رو بم تجربي و دكتر بش نه مهندسشخيت آواتارم هم دكتر بوده نه مهندس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)