تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 940 اولاول ... 192592642682688689690691692693694695696702742792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بابا از این پستها نده.خوب نیست.میرن میدنت تحویل مدیر.حداقل میگفتی به نظر من این بازی ..................من یک بار از این کارا کردم همه زدن تو سر و روم

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه.
    من بازیکنای قدیمی رو ازاد کردم اما توی Master leag نمیان.چی کار کنم که تو Master بیان؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما باید گزینه hidden/classic players رو بر روی گزینه yes قرار داده باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی تو تنظیمات گرافیک , Quality رو روی Low بذاری انجوری میشه بذار رو Medium یا High درست میشه

ممنون از راهنماییتون اما آخه اگه میتونستم که میذاشتم رو High یا Medium اینجوری بازی هم قشنگتر میشه. حتما کامپیوترم نمیکشه که گذاشتم روی Low حالا راهی نداره که روی Low بشه حداقل این زمینهای خراب رو خاموش کرد؟

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

7

سلام تو become a legend من پستم ss/cf هست ولی منو همش میذاره cmf گلم زیاد می زنما چرا نمی ذارتم حمله خب ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما باید گزینه hidden/classic players رو بر روی گزینه yes قرار داده باشی
    رفتم توی تنظیمات Master اما این گزینه غیر فعال بود.یعنی باید از اول برم تیم بسازم؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله...اگه میخواین این گزینه فعال باشه باید از اول شروع کنید
    اگه به نقل و انتقالات نزدیک هستی صبر کن تا فصل نقل و انتقالات برسه بعد برو توی setting ببین میتونی از اونجا فعالش کنی
    اگه هم که فاصله داری از اول شروع کن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام تو become a legend من پستم ss/cf هست ولی منو همش میذاره cmf گلم زیاد می زنما چرا نمی ذارتم حمله خب ؟؟؟
    تيمي كه توش بازي ميكني از لحاظ مهاجم غني هست ولي بازيكن خوب كه هافبك باشه نداره واسه همين مي ذاره هافبك احتمالا پارامترهايي كه به هافبك مربوط ميشه رو بيشتر داري حتي اگه همه پارامترها 99 باشه معمولا حمله نميذارنت چون بازيكن حمله زياده هافبك هست كه قحطيه

اینم شد بازی ؟
    بازی فقط فیفا 2009 این بازی که همه ی بازیکناش این عروسک خیلی مصنوعی میدوند
    رفيق نظرها متفاوت هست ولي با اينكه من شخصا فيفا خور هستم اما PES2009 واسه PC رو به فيفا 09 PC ترجيح ميدم و از فيفا 09 خوشم نيومد اصلا PES 2009 خيلي باحاله

ای بابا.یعنی یک پچ خیلی معمولی هم نیست نیاز به چیزی نداشته باشه؟قبلا که بود.من خودم یه بار دان کدمش.درست شدن تیما.ولی الان معلوم نیست تو کودوم صفحست؟
    شما وقت بذاري مي تونم كمكت كنم يه اديت فايل بسازي كه هم اسامي اصلاح بشن هم لوگوها براي لباس ها هم حتما حتما به كيت سرور نياز داري ولي اگه به لوگو و اسامي بسنده كني يه راه هست كه ديگه مجبور نيستي فايل پر حجم دانلود كني اونم استفاده از لايسنسر هست كه اون رو چند وقت پيش تهيه كردم توي همين تاپيك هم گذاشتم لينكش رو يه پك حاوي چند فايل متني هست كه با داشتن يه PES Editor يا حتي از اديت داخل بازي ميتوني اسامي رو اصلاح كني من لوگوهاي اورجينال خود كونامي رو براي تيمهاي لايسنس شده و نشده رو دارم

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا ما از خیر پچ و مچ گذشتیم.همینطوری بازی میکنیم دیگه.فوقش لباسا درست نیستن و اسم تیما

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

4

با سلام به دوست عزیز
    krauser جان شما تو چند پست قبلی در مورد انتخاب تیمی که به اون علاقه داریم (البته توی بال )گفتین که مونده به شانسمون وفقط کاری که می تونیم بکنیم اینکه فقط منتظر بشیم تا ببینیم چی میشه ....
    البته این طور که شما میگین شانسی نیست مونده به اینکه تیم مورد علاقه ما تو کدوم لیگ باشه
    تو بال چهار لیگ a,b,c,d وجود داره ومن الان تو لیگ a بازی میکنم وتیم مورد علاقه ی من منچستر هستش و اون هم تو لیگ b هستش ومن اگه بخوام برم به اونجا مستقیما منچستر به من پیشنهاد نمی ده بلکه تیم هایی که تو اون لیگ b هستن اول به من پیشنهاد میدن وما باید با تیم هایی که توی اون لیگ هستن اشنا باشیم وموقعی که پیشنهاد میدن به اونجا بریم تا اینکه توی فصل بعدی هم اگه به طور مثال :منچستر بخواد ما به اونجا ترنسفر بشیم
    البته من به این موضوع اطمینان دارم چون اخر فصل اون تیم هایی که توی لیگ a (لیگی که من بازی می کنم )هستن به من پیشنهاد میدن وبرخی از تیم های دیگه ایی که پیشنهاد میدن مال لیگ های دیگه هستن و اول این تیم های سطح پایین از لیگ های دیگه به ما پیشنهاد میدن بعد تو فصل بعدی تو اون لیگی که هستید تیمی که به اون تو اون لیگ علاقه مند هستید به شما پیشنهاد میده .
    البته اینو بگم که حرف شما هم درست است ولی شانس کم تری نسبت به این نوع انتخاب دارد .
    از دوستان که اینو خوندن معذرت می خواهم که سر دردی دادم
    پیشا پیش هم عید نوروز را به همه ی P30world دی ها تبریک میگم انشا الله سال خوبی داشته باشین
    با تشکر و ارزوی سلامتی برای همه ی دوستان توی سال جدید
    Last edited by MORTAZA.2FUN; 19-03-2009 at 17:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •