ای تو اون روحشون امشب نزدیک به 3 ساعت قطع بود به پشتیبانی هم زنگ میزنیم خیلی ریلکس میگه تا فردا رفع میشه![]()
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
ای تو اون روحشون امشب نزدیک به 3 ساعت قطع بود به پشتیبانی هم زنگ میزنیم خیلی ریلکس میگه تا فردا رفع میشه![]()
![]()
Last edited by timemachine2029; 09-06-2012 at 03:03.
ای کاش این قطعی که میگید دلیل خوبی داشته باشه، وگرنه خیلی بده... همینجور داره افتضاح تر میشه روز به روز.
بچه ها اگه آسیاتک 128 بگیرم سرعت دانلود روز و شب چه طوری میشه؟
زنگ زدم پشتيباني ميگه فك نكنم امشب درست شه !! انگار نه انگار اين كوفتي از سر شب قطع شده ...![]()
من که هر چی زنگ میزدم گوشیو ور نمیداشتن !!!
سرعتمم که چند وقت پیش DownStream : 4095 و UpStream : 511 بود الان به 2048 و 384 تغییر یابیده شد :-)
سرویسمم 512 2 تا 8 مفتیه که شب فلکرو میبندن نامردا !!!
Last edited by aggus; 09-06-2012 at 08:33.
سلام بچه
یه چیزی .....من 10-15 روز پیش سرعتم اساسی اومدش پایین ، زنگ زدم پشتیبانی اسیا تک .............طرف که گوشی رو برداشت گفتش شما مشترک شرکت لایزر هستید......؟؟؟؟!!!!!
منم گفتم ببخشید اشتباه گرفتم........
طرف خندید گفت قطع نکنید درست گرفتید.............18: 18: 18: 18:
بعدش فهمیدم که شرکت لایز به ملکوت اعلا پیوسته ........امتیاز مجوز ارائه خدمات شرکت لایز رو شرکت اسیا تک خریده و کلیه کاربران لایز رو اورده تحت پوشش خودش
تف به ذاتت اسیاتکزنگ زدم دفتر مرکزی اسیاتک گفتم چرا سرعت شبانه ایقدر کمه گفتم ضریب اشتراک یه مگ مگه 1 به 2 نیست گفت ما اصلا سرویسامون رو شر نمیکنیم شبانه چون رایگانه واسه همه یه سرعت میبندیم گفتم اخه شما روزا هم سرعت سرویساتون همه رو رو دو مگ میبندین . فقط میخواید پول بیشتر از ملت بگیرید (ناگهان اتیش گرفت)گفت شما درواقع نباید بهتون یه مگ میدادن 128 به بالا مخصوص افراد حقوقیه نه خونگی منم دیگه گفت هر چی شد بشه زدم به سیم اخر گفتم چطور اون موقع که میخواستید پول به جیب بزنید با جواز کسب بقالی یه مگ میدادید حالا نکنه بقالی هم جز حقوقی محسوب میشه .(عین این جمله رو گفت توجه کنید نوع برخورد با مشتری رو) گفت همین که هست مجبورتون نکردیم که بیاین از ما سرویس بگیرید گفتم اره سر ماه که میشه خوب اس ام اس و زنگ و همین مونده بیاین در خونه داشتم حرف میزدم که قطع کردم . واسه خودم متاسفم که اینارو نشناخته بودم
پرونده ماهم بسته شد
پشتیبانی در حد هویج یعنی واقعا شاتل شاخ تر
دیشب کلا قطع بود الان درست شده ولی پورت PPPOE خرا وصل نمیشه
اگه میشه جواب منو بدیددوستان اگه من بخوام فسخ کنم و از پارس آنلاین بگیرم-کاملا بگید چه مراحلی رو باید طی کنم و چقد باید هزینه کنم؟؟؟
علت افت سرعت شدید بقیه ی آسیاتکی ها هم هیمن موضوعه... تازه فهمیدی این موضوع رو؟ یه ماهی میشه این اتفاق افتاده. خریت آسیاتک محدودیت نداره.نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، شما میری فسخ میکنی، اگر نامحدود داشتی احتمال اینک یه ما به التفاوت هم بت بدن هست. بعدش اگه نخوان اذیت کنن سریع میفرستن مخابرات و پورت شما رو آزاد میکنن، خرج شما میشه پول آبونمان و سرویس پارس آنلاین، همین.
ولی به نظر من بهتره نامحدود شاتل بگیری نه پارس، چون ممکنه پارس هم همون سرعت آسیاتک رو ارائه بده براتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)