سلام
به اینجا سر بزنید یه لینک عکس از طرز صحیح قرار دادن انگشتان و یک کتاب الکترونیک گذاشتم.امیدوارم به دردتون بخوره.من خودم تایپیست هستم ولی اینترنت پرسرعت ندارم که برات آپلود کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به اینجا سر بزنید یه لینک عکس از طرز صحیح قرار دادن انگشتان و یک کتاب الکترونیک گذاشتم.امیدوارم به دردتون بخوره.من خودم تایپیست هستم ولی اینترنت پرسرعت ندارم که برات آپلود کنم
Last edited by mohsen29; 22-11-2011 at 16:15.
سلام
کدومشو میخوای؟نازنین یا Bnazanin ؟
به این لینک سر بزن.لینک دانلود 54 فونت فارسی هست.نازنینم داره.
سلام . یعنی با اینکه ورد رو می بندی بازم آن تنظیمات هست ؟؟؟
فقط تمرین کن....
سلام دوستان؛
وقتی متنی رو کپی پیست میکنم تو ورد 2010 (متن به زبان فارسی است) جای اعدادی که مثلا به این صورت است : 5/6 میشه 6/5 . اینو باید چیکار کنم که همونجوری انتقال پیدا کنه ؟
ممنون از راهنماییتون.
Last edited by arman665; 23-11-2011 at 23:12.
سلام بچه ها
در word 2003 برای تعریف یک عبارت در Auto Text کافی بود
در مرحله اول : آن عبارت را انتخاب و کلید Alt+F3 را بزنیم تا این عبارت در لیست Auto Text قرار بگیره .
و در مرحله دوم : به محض تایپ چهار حرف ابتدایی آن عبارت ، پیام کوتاهی بالای نشانگر میاد که دستور فشردن Enter جهت درج اون نوشته رو میده و به محض زدن Enter به راحتی اون عبارت درج میشه.
اما در word 2007 مرحله اول این کار انجام می پذیره ولی مرحله ی بعدی عملا امکان پذیر نیست و برای حل این مشکل باید بپری موس رو برداری و بری گزینه insert/Quick parts و از اونجا insert کنی . آیا راه دیگه ای واسه حل این مشکل هست یا نه ضعف از برنامه ریزی word 2007 هست ؟
سلام . آفیس شما فارسی رو کامل نمیشناسه شما بیا :
اگه از ویندوز 7 استفاده می کنی شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
change system location و اینرو هم روی Persian بذار و ریست .
حالا ctrl+a رو بزن حالا ctrl+shift سمت راست کیبرد رو بزن تا چیدمان بر حسب راست به چپ شه ....
آقا این یکی رو هم امتحان کن حتما جواب می گیری : آن متن را اول کپی کن تو notepad حالا کپی کن تو ورد .
![]()
Last edited by amir323b; 25-11-2011 at 21:56. دليل: تکمیل جواب
چه جوری تو آفیس 2007 خط هارو تنظیم کنم که از اخر یکسان بشن.
یعنی سمت خط های ستون عین هم باشن.
اینجورییییییییییییییییییی یییی
خیلی بد توضیح دادم نه؟![]()
سلام . آره آقا توضیحت خیلی بد بود .
دو صفحه قبل یعنی 690 آخر صفحه یه آموزشی با تصویر خودم گذاشتم نگاش کن .
حالا شما تنها کاری که باید بکنی اینه که وارد پاراگراف که شدی از قسمت indentation تیک گزینه mirror indents رو فعال کن . حالا گزینهای inside و outside رو بر حسب علاقه تنظیم کن .
منظور شما outside هست . ها.....
داشتی توضیح رو ؟؟؟
![]()
نه اینو میخوام درست کنم.
چه جوری حرفارو یکم کشیده تر کنم که آخر خط عین هم باشه؟
گفتم بد توضیح دادی.....
شما همون کارا بالا رو انجام بده ، برای کشیدن کلمات هم از shift+j استفاده کن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)