نظر من هم نزدیک به نظر شماست.به نظرم برای 206 ربگ سفید یه رنگ خیلی خوبه در صورتی که برای 206+ رنگ نوک مدادی بهترین رنگ میتونه باشه
نظر من هم نزدیک به نظر شماست.به نظرم برای 206 ربگ سفید یه رنگ خیلی خوبه در صورتی که برای 206+ رنگ نوک مدادی بهترین رنگ میتونه باشه
دوستان میشه چندتا عکس از 207 با رنگ های مختلف بذارید؟
من خودم خاکستری با مشکی رو میپسندم
اینم عکس از انواع رنگ های پژو 207
![]()
نوک مدادیش که عکس یکی مونده به آخر هست خیلی قشنگه
هنوز رنگ قهوه ای لیزری واسه تیپ 2 هست؟؟ دوستان نظرشونو راجبه این رنگ بگن
رنگ قشنگیه به 206 میاد ولی به نظر من بهترین رنگ واسه 206 آلبالویی و نقره ایه![]()
تا 14 میلیون چه ماشینی خوبه ؟
سلام دوستان
میخوام یه 206 تیپ 6 بگیرم. آیا میشه از ایران خودرو یا نمایندگی هاش ، تحویل فوری (زیر یک هفته) گرفت؟ اینجور که متوجه شدم فقط 45 روزه داره. راهی هست؟
راستش سال 80 یه 405 کارتکسی از بنگاه های امام حسین گرفتیم ، آخر فهمیدیم در عقب عوض شده و ماشین مشکل داشت. دیگه نقره داغ شدیمبرای همین حتما میخوام از خود ایران خودرو و نمایندگی هاش بگیرم.
ممنون . . .
فرقی نداره که! اون دفعه اخبار 20:30 نشون می داد یارو پراید صفر گرفته بود از خود سایپا، رنگ منگش ریخته بود. برده بود نمایندگی بهش گفته بودن باید 1 میلیون واریز کنی تا عوض شه ماشین. ریخته بود بهش ماشین داده بودن ماشینه صافکاری مافکاری شده بود و داغون بود![]()
دوستان یه سوال دارم.تو سایت ایران خودرو یه نوع فروش دیدم برای روا که 3600000 با 4 تا چک 2060000 تومانی.یا تو سایتپا میشه حداکثر 18 ماه چک داد سوال اینه ایا سند این خودرو ها به نام خودمون هست؟یعنی حق فروششو داریم یا سند بعد پاس شدن چک ها به نام میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)