سلام
خواهش ميكنم.ببين دوست من خازن فقط يك جبران كننده لحظه اي براي افت ولتاژ تو سيستم هست و بر اساس توانائيهاي مولد و سيستم برقي خودرو سعي ميكنه ولتاژ تثبيت شده اي رو به آمپليفايرون برسونه.اگر شما تو ولومهاي بالا برقتن افت ميكنه از دينام،باطري و كابل كشي سيستمتون هستش.
من توصيه ميكنم حتما BIG 3 رو انجام دهيد و باطريتون هم حد اقل 74A استفاده نمائيد. اگر هم قادر به تعويض دينام خودرو به آمپراژ بالاتر هستيد حتما نسبت به اين كار اقدام نمائيد. به قول خودم و دوستان:
دينام قوي=سيستم قوي
امير جان DLS رو اصلا با برندي مثل ساند استريم يا پاور اكوستيك مقايسه نكن.مخصوصا آمپليفايرهاش.DLS يه برند شناخته شده و مورد وثوق هم تو اروپا و هم بيشتر كشورهاست.نقطه بارز تو آمپليفايرهاش اينه كه تمامي خروجيهاشون رو روي ولتاژ 13.8 محاسبه و اعلام ميكنن.لذا اگر شما سيستم صوتي تون از نظر جريان و ولتاژ كمبودي نداشته باشه خروجي آمپليفاير بالاتر ميره.نكته ديگش اينه كه Input Sens شون 5 ولته،كاري كه پايونير تو خروجي PRe AMP هاش كرد و از 6.5 اورد روي 5 ولت.لذا قدرت بالاتر ميره.
يكي ديگه از نكاتي كه نشون ميده يه آمپليفاير چه ميزان توانمند هست ميزان آمپراژ فيوزهائي هست كه تو مدار محافظتشون طراحي و استفاده شده.مثلا آمپ 944 پايونير سه تا فيوز 30 امپر داشت يعني 90 آمپر يا CAD11 كه 4 تا فيوز 30 آمپر داره
گزينه S/N Ratio نيز جزو نكاتي هست كه بايد تو انتخاب امپليفاير بهش دقت بشه.هرچي اين عدد بالاتر باشه بهتره
دمپينگ فكتور نيز همينطور.
تو آمپليفايرهائي كه خروجيشون رو روي 14.4 اعلام ميكنن حتما بايد از برندي تهيه بشه كه استنادارد CEA 2006 رو داشته باشه چون هم توان اعلامي كارخونه روي اين ولاتژ كاري رو تائيد ميكنه و هم ميزان S/N اعلام شده رو.
من خيلي به برند ساند استريم ارادت دارم ولي به نظرم تو اعلام توانهاش خيلي اغراق ميكنه و كنترل روي ووفرش هم به نظرم زياد جالب نبوده![]()