تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 692 از 2365 اولاول ... 19259264268268868969069169269369469569670274279211921692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,911 به 6,920 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حمید جان . خازن وصل کردم بعد ولوم بالا میبرم خازن شمارش 10 11 12 میشه وقتی که ماشین روشن.موقعی که ماشین خاموش (سیستم هم خاموش) خازن عدد 12.2 نشان میده.می خواستم ببینم امکان داره از باتری باشه؟
    سلام
    خواهش ميكنم.ببين دوست من خازن فقط يك جبران كننده لحظه اي براي افت ولتاژ تو سيستم هست و بر اساس توانائيهاي مولد و سيستم برقي خودرو سعي ميكنه ولتاژ تثبيت شده اي رو به آمپليفايرون برسونه.اگر شما تو ولومهاي بالا برقتن افت ميكنه از دينام،باطري و كابل كشي سيستمتون هستش.
    من توصيه ميكنم حتما BIG 3 رو انجام دهيد و باطريتون هم حد اقل 74A استفاده نمائيد. اگر هم قادر به تعويض دينام خودرو به آمپراژ بالاتر هستيد حتما نسبت به اين كار اقدام نمائيد. به قول خودم و دوستان:
    دينام قوي=سيستم قوي
    سلام
    حمید جان این امپ مونو دی ال اس بهتره یا dtr 2200 یا pcx2000 ساند استریم
    امير جان DLS رو اصلا با برندي مثل ساند استريم يا پاور اكوستيك مقايسه نكن.مخصوصا آمپليفايرهاش.DLS يه برند شناخته شده و مورد وثوق هم تو اروپا و هم بيشتر كشورهاست.نقطه بارز تو آمپليفايرهاش اينه كه تمامي خروجيهاشون رو روي ولتاژ 13.8 محاسبه و اعلام ميكنن.لذا اگر شما سيستم صوتي تون از نظر جريان و ولتاژ كمبودي نداشته باشه خروجي آمپليفاير بالاتر ميره.نكته ديگش اينه كه Input Sens شون 5 ولته،كاري كه پايونير تو خروجي PRe AMP هاش كرد و از 6.5 اورد روي 5 ولت.لذا قدرت بالاتر ميره.
    يكي ديگه از نكاتي كه نشون ميده يه آمپليفاير چه ميزان توانمند هست ميزان آمپراژ فيوزهائي هست كه تو مدار محافظتشون طراحي و استفاده شده.مثلا آمپ 944 پايونير سه تا فيوز 30 امپر داشت يعني 90 آمپر يا CAD11 كه 4 تا فيوز 30 آمپر داره
    گزينه S/N Ratio نيز جزو نكاتي هست كه بايد تو انتخاب امپليفاير بهش دقت بشه.هرچي اين عدد بالاتر باشه بهتره
    دمپينگ فكتور نيز همينطور.
    تو آمپليفايرهائي كه خروجيشون رو روي 14.4 اعلام ميكنن حتما بايد از برندي تهيه بشه كه استنادارد CEA 2006 رو داشته باشه چون هم توان اعلامي كارخونه روي اين ولاتژ كاري رو تائيد ميكنه و هم ميزان S/N اعلام شده رو.
    من خيلي به برند ساند استريم ارادت دارم ولي به نظرم تو اعلام توانهاش خيلي اغراق ميكنه و كنترل روي ووفرش هم به نظرم زياد جالب نبوده

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

پخش آلپاين خوبه.
    اسپيكرتون اصلا مناسب نيست و بهتره عوض بشه.توصيه ميشه براي استيج جلو از كامپوننت فوكال يا DLS استفاده كنيد. راكفورد هم صداي خوبي داره ولي قيمتهاشون كمي نامتعارف بالا رفته.
    براي استيج عقب من فوكال پلي گلاس مدل CV1 فرانسه رو پيشنهاد ميكنم. هم جنس اوريجينال و قديميه و هم داراي كيفيت عالي.آكبندش رو هم حدود 200 تومن ميفروشن منتها اگر بخواهيد من براتون كمتر تهيه ميكنم.
    ساب ووفر هم از برند DLS اگر واقعا بخواهيد كيفيت خوبي داشته باشه من آيروديوم 12 رو پيشنهاد ميكنم با امپ DLS CAD11 كه خود كمپاني اين امپ يا آمپ A6 رو پيشنهاد داده.
    مدل ارزونتر DLS MW12 هست كه حدود 210 تومن هست.منتها ايروديوم يه چيز ديگس.قيمت ايروديوم 450 تومن و CAD 11 430 تومن هست.

بايد از آمپليفاير استفاده كنيد وگرنه درايو نميشه.
    با تشکر
    ولی سیستم پیشنهادی شما خیلی قیمتش از چیزی که من نوشتم بالاتر رفته.
    من صدای بلند نمی‌خوام ، اما کیفیتش خیلی برام مهمه. اگه کیفیت سیستم پیشنهادیتون عالی باشه می‌تونم هزینه کنم ولی به شرطی که ارزش داشته باشه.نه این که نزدیک 2000000 تومن هزینه کنم ولی کارایی برای من نداشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من یک ضبط جی وی سی مدل kd-r526 خریدم . ضبط ماشینم فابریک 405 (از این ها که نوار می خوره) ضبط قدیمه رو باید در بیارم و این رو بذارم داخلش؟یا باید تنطیمش کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    خواهش ميكنم.ببين دوست من خازن فقط يك جبران كننده لحظه اي براي افت ولتاژ تو سيستم هست و بر اساس توانائيهاي مولد و سيستم برقي خودرو سعي ميكنه ولتاژ تثبيت شده اي رو به آمپليفايرون برسونه.اگر شما تو ولومهاي بالا برقتن افت ميكنه از دينام،باطري و كابل كشي سيستمتون هستش.
    من توصيه ميكنم حتما BIG 3 رو انجام دهيد و باطريتون هم حد اقل 74A استفاده نمائيد. اگر هم قادر به تعويض دينام خودرو به آمپراژ بالاتر هستيد حتما نسبت به اين كار اقدام نمائيد. به قول خودم و دوستان:
    دينام قوي=سيستم قوي
    مرسی از توضیحات یه باتری سازی خوب معرفی میکنین؟
    Last edited by badboy007; 22-02-2012 at 11:27.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یک ضبط جی وی سی مدل kd-r526 خریدم . ضبط ماشینم فابریک 405 (از این ها که نوار می خوره) ضبط قدیمه رو باید در بیارم و این رو بذارم داخلش؟یا باید تنطیمش کرد؟
    سلام
    بله پخش فابريك رو در بياريد و JVC رو جاش قرار بديد.اگر به مشكل تو نصب برخورد كردي به يه نصاب مراجعه كن
    مرسی از توضیحات یه باتری سازی خوب معرفی میکنین؟
    تهران هستي؟

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با تشکر از اعضا
    این سیستمی که hamidR15 پیشنهاد دادن خیلی هزینش بالایه .
    من کیفیت از سیستم می‌خوام ، نمی‌خوام یک سیستم ببندم صداش تا 10 تا ماشین اونورتر بره ، اما اگه سیستم پیشنهادیتون کیفیتش عالی باشه میتونم بیشترم هزینه کنم ، ولی به شرطی که ارزش داشته باشه نه این که 2000000 تومن هزینه کنم ولی نتونم ازش استفاده کنم.( صدایه سیستم بالا باشه ، سر درد می‌گیرم.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    حمید حالا این امپ دی ال اس چند قیمت هست
    چند ارم اس تو 4اهم 2 اهم میده 1 اهم هم میشه باها بست

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    Last edited by ARAS71; 22-02-2012 at 15:51.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کابل تبدیل برای سیم ماشین به این ضبط صوت وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از اعضا
    این سیستمی که hamidR15 پیشنهاد دادن خیلی هزینش بالایه .
    من کیفیت از سیستم می‌خوام ، نمی‌خوام یک سیستم ببندم صداش تا 10 تا ماشین اونورتر بره ، اما اگه سیستم پیشنهادیتون کیفیتش عالی باشه میتونم بیشترم هزینه کنم ، ولی به شرطی که ارزش داشته باشه نه این که 2000000 تومن هزینه کنم ولی نتونم ازش استفاده کنم.( صدایه سیستم بالا باشه ، سر درد می‌گیرم.)
    سلام علی جان
    اتفاقا سیستمی که بنده پیشنهاد دادم یه سیستم کاملا SQ هست نه قدرت و SPL .تازه قیمت رو که گفتم خدممتون من کمتر از بازار برای دوستان تهیه میکنم.میتونیی از محمد 2010 یا آرش،پوریا،یوسف و... سوال کنید.شما قیمتهای بازار ر و گرفتید؟به احتمال قوی این مدلهائی که بنده عرض کردم نه تنها پیدا نمیشه و اگر بشه قیمتهای نجومی میدن.
    به هر حال من نه مغازه دارم نه فروشنده سیستم.منتهاسعی میکنم برای دوستنای که تازه وارد هستند بهترین پیشنهادات و با نازلترین قیمت با توجه به شرایط بازار داشته باشم.
    یا علی
    سلام
    حمید حالا این امپ دی ال اس چند قیمت هست
    چند ارم اس تو 4اهم 2 اهم میده 1 اهم هم میشه باها بست
    محمد جان(درست گفتم؟)CAD 11 سری کلاسیک و اصل سوئد میتونم به جرات بگم آکبندش نیست.شما اگر زیر 450 پیدا کردی (مشکی هاش اصلی هستند مثل CA41 که برای پوریا گرفتم)،جایزه داریولی اگر خواستی یدونه موجود هست من کمتر براتون میگیرم.اگر با آیرودیوم برداری که تخفیف بیشتری میشه گرفت.
    این امپ روی 13.8 و لودهای زیر این توانها رو میده:
    روی 4 اهم 400 وات
    روی 2 اهم 750 وات
    روی 1 اهم 1050وات

13. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •