ممنون از کمکتون
فقط بهم برای این 3 کار 3 تا برنامه ی کارا معرفی می کنید، چون برای چندین نرم افزار وجود دارد
ممنون از کمکتون
فقط بهم برای این 3 کار 3 تا برنامه ی کارا معرفی می کنید، چون برای چندین نرم افزار وجود دارد
check disk که از تو my computer میتونید انجام بدین
اسکن ویروس هم بایک آنتی ویروس آپدیت شده
ریکاوری هم acronis home director و easeus data recovery
سلام لطف میکنید ببینید این ارور برای چیه ؟ چجوردرستش کنم ؟
![]()
نمیدونم چرا فکر میکردم فن داره!!! مرسی از توجه تون، ولی از 40 به پایین همون 10 دقیقه ی اول روشن شدن میمونه! بعدش میره بالای 40...خدا نگذره از سی گیت و چینی ها
بلی به اشتباه خودم پی بردم!!![]()
برای همچین موردی چه نوع فنی مناسبه؟ قیمتش چقدر میشه تقریبا؟ من کلا توی زمینه ی کولینگ موشکل دارم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
پیشاپیش مچکرم
اين بستگي به ابتكار خودتون داره . ميتونيد از فن 8 يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد و براي روشن كردن آن از آداپتورهاي 12 ولتي استفاده كنيد يا اينكه اگر پاور كيس اضافه داريد از آن براي روشن كردن فن استفاده كنيد . يا اينكه ميتونيد از فن رك rack استفاده كنيد كه 220 ولتيه و در نتيجه نيازي به آداپتور نداره . يا اينكه ميتونيد از فنهايي كه با برق usb كار ميكنند استفاده كنيد ولي قدرت زيادي ندارند .
احتمالا هارد بدسکتور داره با نرم افزار hdd regenerator اسکن در مود scan and repair اسکن کامل بکنید هارد رو از طریق بوت اینکارو بکنید
اگر عدد هاش زیاد نشه مشکلی نداره
کلا هیچ بدسکتوری با hdd regeneator پیدا نشد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضع چه کنم ?
seagate 500 gb
عدد ها هم هر روز بیشتر میشه :(
گارانتی هم داره : سازگار
کاری میشه براش کرد؟
سلام اخه یک سال هم نیست که این لپ تاپ رو خریدم !؟
بخدا تو نصب ویندوز تایمر گرفتم (هم خودم و بقیه دوستان که متخصص هستن ) حدود 30 دقیقه طول میکشه !!!
این مشکلی نیست بقیه اش مهمه که تو بالا اوردن ویندوز چه تو ویندوز 8 یا 7 حداقل 50 ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشه ؟!!
از چند نفر پرسیدم گفتن اگر بدسکتور اصلا ویندوز نمیتونی نصب کنی
بخدا دیگه اشکم رو دراوردهدیگه نمیدونم چکار کنم ?
مدل لپ تاپم Acer v3-571g (core i7-8g-750
اگر مشکل از هارد بگید تا عوض کنم فقط بگید مشکل کجاست ؟ مشکل اینه کسی اصلا نمیدونه چشه ؟ و فقط
بلدن بگن خیلی حساسی ؟
دوست من الان که تو پست گفتم مشکل چیه !!
چیزی که ارور نشون میده یعنی هارد بدسکتور یا سکتور delay داره و باید رفع بشه
شما اصلا رو تست hdd regenerator بردین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)