اصلا یه جورای کارت گرافیک 8500 و 8600 با خطای اپدید ظاهر میشن
در حالی که اپدی من قدیمی بود وراحت جواب داد
اصلا یه جورای کارت گرافیک 8500 و 8600 با خطای اپدید ظاهر میشن
در حالی که اپدی من قدیمی بود وراحت جواب داد
با سلام خدمت همه اعضا
من اخیرا بازی rainbow six vegas 2 رو نصب کردم.ولی بازی اجرا نمیشه.یعنی منوی بازی میاد و میتونم کاراکترو مراحل رو انتخاب کنم ولی وقتی start میکنم یه صفحه سیاه میاد و هیچ چیزی معلوم نمیشه.البته لازم به توضیحه که بازی story mode بالا نمیاد ولی میتونم terrorist hunt بازی کنم.میخواستم ببینم این مشکل بازیه یا کامپیوتر من نمیکشه؟
من بازي club رو نسب كردم سيستمم هم از اوني كه ميخاد بالاتره ولي هر وقت ميرم تو بازي خارج ميشه چه كار كنم
نه عزیزم کی گفته ؟
من خودم 8600GT دارم ( 256MB Gddr3 )
موقع ورود به بازی اصلا ارور نداد .
آقاي Öracle شماكه آنلاينين كمكم كنين :من بازي club (كلاب -شايد نگيره) رو نسب كردم سيستمم هم از اوني كه ميخاد بالاتره ولي هر وقت ميرم تو بازي خارج ميشه چه كار كنم
راستشو بخای 8 تا از رفیقای من امدن اپدید رو از من خواستن چون با ارور گرافیک مواجه شده بودن
من که از خودم در نیاوردم
دوست عزیز این مشکلی که شما میگی معمولا از سه جا ناشی میشه:
1-بد نصب کردن بازی(منظورم اینه که مثلا در طول نصب اخطاری به شما داده که شما به اون توجه نکردی)
2-ضعیف بودن سیستم.(که شما میگی اینطور نیست)
3-محتملترینش که upgrade نبودن سیستم مخصوصا گرافیکه که برای حل اون میتونی اخرین درایور کارتتو اگه اینترنت پرسرعت داری از اینترنت بگیری که تعداد سایتهاشم کم نیست فقط کافیه توی google یه search بزنی. یا اینکه اخرین درایوری رو که از یه بازی که بعد از این بازی اومده و همراه پکیجش بوده رو نصب کنی.
دوست عزیز من که کاره ای نیستم !
بعضی وقت ها به اینجا سر میزنم اگه جواب رو بدونم مطمئن باش دریغ نمیکنم .![]()
با سلام
من وقتي اين بازي رو اجرا مي كنم با ارور زير مواجه ميشم . مشكل چيست ؟!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم بازی
فکر کنم این پیغام از داریکت باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)