من که زنگ زده بودم ، پرسیدم ، گفتن که فعلا این امکان میسر نیست و انشالله در آینده ای نزدیک !
در صورتی که همون اول که ایرانسل به بازار اومد ، میگفتن که این کار رو میشه کرد . در صورتی که الان میگن : در آینده ای نزدیک !
من که زنگ زده بودم ، پرسیدم ، گفتن که فعلا این امکان میسر نیست و انشالله در آینده ای نزدیک !
در صورتی که همون اول که ایرانسل به بازار اومد ، میگفتن که این کار رو میشه کرد . در صورتی که الان میگن : در آینده ای نزدیک !
کسی جواب نداد به من،آیا شما می تونید فایل حجیم دانلود کنید؟من دیگه نمی تونم.
شما گوشی رو به کامپیوتر مگه وصل نکردین ؟
اولا ما وضع مالیمون از شما بدتره.
تکنولوژی هم برای استفادست و برای پز دادن نیست و منم میخوام از سیم کارتم استفاده کنم...ولی استفاده درست!
محمد جان مشکل شما همینه که فایل 20 مگی رو میخوای بگیری!
GPRS برای استفاده با موبایله. و استفاده از موبایلم هیچ وقت به 20 مگ نمیرسه.
برای مثال میشه گفت تمامی گوشی هایی که فقط GPRSرو ساپورت میکنن بروزرشون سایتهای بالای 500 کیلوبایت رو باز نمیکنه!
بیشتر اپراتور های موبایل با GPRS به شما اجازه نمیدن که فایل بالای 120 کیلوبایت رو دانلود کنی.
همچنین ظرفیت یه شبکه که GPRS تنها داره خیلی کمه و فقط کشش استفاده با موبایلو داره.مسلمه که وقتی 500 نفر گوشیشونو وصل کنن به کامپیوتر و یاعلی(!) دیگه...
اصلا بروزر موبایل فابل بالای 1 مگابایت رو دانلود نمیکنه!
اینا که گفتم برای گوشیاییه که فقط GPRS دارند.
بقیه گوشی ها که EDGE به بالا رو دارند دیگه اینجوری نیستند.
از این چه نتیجه ای میگیری؟
آقا منم اینترنت دایال آپ دارم...میدونم چی میگید.
من با این مخالف نیستم که حالا یه نفر خیلی نیازداره به اینترنت و گوشیشو وصل کنه و زیاد استفاده کنه.
من با این مخالفم که یه نفر میبینه اینترنت مفتیه میخواد دیگه پدرشو در بیاره.
گوشیشو وصل میکنه به کامپیوتر از 12 شب چهارشنبه کانکت میشه میزنه دانلود تا 12 شب جمعه دیسکانکت میشه!
و نکته اینجاست که کار مهمی هم نداره...دیگه میره توی سایت سرزمین از اولین آهنگ شروع میکنه میره جلو!
اونوقت ما تو خونمون نشستیم حتی یه اعتبارم نمیتونیم چک کنیم...چه برسه اینترنت مفتی استفاده کنیم!
خلاصه به نظر من بزرگترین اشتباه ایرانسل این بود که GPRS رو بدون محدودیت ارائه کرد.باید همون محدودیت 120 کیلوبایت رو میذاشت.
Last edited by jackhammer; 30-09-2007 at 15:03.
نیما جان
نخست هزاران بار سپاس که به فکر من بودید و این قدر وقت گذاشتید و این دستور ها را برای من نوشتید
اما مشکل اینجاست که گوشی من p990 و دستور هایی که شما گذاشتید مال گوشی من که نیست
تازه تا اون جا که من می دونم باید یه تنظیماتی تو گوشیت باشه که بتونی به اینترنت وصل شی؟
اما من هنوزز نمی دونم ایرانسل gps(مکانیاب) داره یا نه؟!؟!؟!!؟
نیما جان من به اون سایت هم سر میزنم اما
بازم دستت درد نکنه![]()
سلام
بچه ها، جریان این تبلیغ جدید ایرانسل چیه که میگه اگه توی دفتر تلفن موبایلت شماره 5 نفر که ایرانسل دارن باشه و باهاشون تماس بگیری 10% تخفیف به تعرفه مکالمات میده؟
کسی اطلاعی داره؟
گزارش تصویری از ساختمان اصلی ایرانسل در
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مكان ياب به اون معنايه واقعي كه نداره
فقط اسم دكل هايي كه ازش استفاده ميكني
رو صفحه مي نويسه
اون تنظيماتي كه من گذاشتم تقريبا روي
همه گوشي ها كار مي كنه ولي تو بعضي
گوشي ها كمي فرق مي كنه من روي همه
سوني اريكسون ها بجز سري p ديدم دقيقا
همين بود حالا خود كمي بگرد اگه منو هاشو پيدا
نكردي بگو شايد برم براي يكي از بچه ها رو بگيرم
برات بنويسم
فهرست طلايي:
شما بايد شماره 5 نفر از كسايي
كه باهاشون زياد تماس مي گيري
وارد شبكه كني تا از تخفيف مكالمه
استفاده كني فقط به ازاي هر شماره
400تومان ميگيره كه شماره ها رو مواقع
كارتون وارد نكنيد
راستي اين سيستم براي سيم كارت هاي
داييمي فعال هست و فقط شماره هاي
ايرانسل رو مي تونيد وارد شبكه كنيد
ميشه بگيد که چطوری ميتونم با کامپيوتر از اينترنت موبايل استفاده بکنم ؟
گوشيم k750 هست.
ميخوام از اينترنت ايرانسل استفاده بکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)