سلام
کسی تا حالا تلفن مودم B5142 رو راه انداخته؟ اطلاعاتی در مورد ساپورت SIP Phone این مودم و نحوه رجیستر کردن و غیره دارین؟
سلام
کسی تا حالا تلفن مودم B5142 رو راه انداخته؟ اطلاعاتی در مورد ساپورت SIP Phone این مودم و نحوه رجیستر کردن و غیره دارین؟
یه موردی که دیدم اینه که سرعت دانلود از لینک مستقیم به 2-3 مگابایت بر ثانیه هم میرسه ولی سرعت دانلود از تورنت رو به نظر میاد محدود کردن و به شدت نوسان داره و از 400 کیلوبایت بالاتر نمیره؛ هی میشه 40 کیلوبایت بعد میره تا 500 کیلوبایت بعد دوباره برمیگرده پایین...
در ساعات شبانه هم سرعتو محدودتر کردن و خیلی کم دانلود میشه. تورنت که انقدر داغونه که یه تورنت 5 گیگی رو دو شب ساعت 2-7 بذاری تازه تموم میشه!
این بسته نامحدود تا هشت مگ سرعت بازه واقعا نامحدوده یا سقف داره؟
الان شرایط رو دیدم تا ۵۰ گیگ سقفشهخداییش جکن اینا
اگه نامحدود واقعی بود که بچهها ایرانسل رو غارت میکردند!
کسی میدونه داستان پینگ مودم چطوره ؟
دیوونه ام کرده
با گوشی 110-120 میگیرم همیشه
یه i40 داشتم سرعت و پینگ فاجعه بود و یه dt 350 از یکی از دوستام گرفتم سرعت مشکلی نداره ولی پینگ شانسی یا 110-120 یا 150-160 که وقتی بالاس میرم تو تنظیمات مودم چند بار کانت/دیس میزنم تا 120 بگیرم که دیگه اوکی میشه تا زمانی که برق قطع بشه!
حدود یه ماهی پینگ عالی بود و 120 میگرفتم با این روش
10 روزی برا امتحانات رفتم دانشگاه و از موقعی که اومدم پینگ 150-160 و هر کاری میکنم پایین نمیاد
حس میکنم بیشتر از یه شبکه وجود داره و به اون پینگ بالاتر وصل میشه نمیدونم چطوری دقیق !!
Link Quality هم همیشه بالای 20 میگیرم که فکر میکنم خوب باشه
Last edited by sam09ft; 17-01-2019 at 15:38.
من مودم 2101 پلاس دارم.از طریق مودم تندا dh301 اونو روتر کردم ولی هر چند دقیقه قطع میشه.چی کار کنم؟
تنظیمات تندا رو bridge گذاشتم.
روی بریج نذارید
همون pppoe یا dynamic ipبذارید
بریج اگه گذاشتین باید tif رو هم تغیر بدین
عکس از تنظیمات تندا بذارین بهتر راهنمای کنم
تندا مودم هست یا روتر؟
dhcp تندا هم خاموش کنید
میتونه نوسان پینگ باشه که توی ایرانسل عادی هست
jitter چقدر هست؟
حس تون احتمال درست هست معمولا چند دکل در منطقه هست و ممکنه دکل دیگه پینگ و سرعت بهتری بده
برای مثال منطقه ما ۳ دکل td وجود داره که از طریق cell ID میتونم بفهمم به کدوم دکل وصله
ولی نمیشه بصورت دستی انتخاب کرد دکل رو
یکی از عوامل تاثیر گذار توی پینگ فاصله تا وای فای و نویز موجود سیگنال وای فای میتونه باشه
مودم ای ۴۰ مودم خوبی نیست
خیلی ممنون از پاسختون.حالت رو pppoe گذاشتم.dhcp هم خاموش کردم ولی بازم مشکل قطعی دارم.تندا مودم روتر دارم.اینم عکسها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)