نه والا کافو بغل خونمونه دکل برقم کنارش نیس کافو 3 متر با خونه فاصله داره سیم مستقیم اومده فاصله داره بغل برقم نیس اصلا
نه والا کافو بغل خونمونه دکل برقم کنارش نیس کافو 3 متر با خونه فاصله داره سیم مستقیم اومده فاصله داره بغل برقم نیس اصلا
بله کافو کوچه ما هم چسبیده به خونه ولی هر شب 2 تا 4 رو اختلاف داریم و کاریش نمیشه کرد
اگه اختلاف زیاده شاید مشکل از سرویس دهندست؟
منم خودم حس میکنم جایی مشکل باشه
ازطرف من که نیس چون دیگه مودم سر خطه
سخت ترین کار دنیا همینه بفهمونی به شرکت ک شاید اونا مشکل داشته باشن
سلام دوستان یه سوال دارم
من اگر از ورودی تلفن به ساختمون یه کابل جداگانه مخصوص مودم بکشم و فقط به مودم وصل بشه ولی بقیه سیمکشی ساختمون سرجاش باشه و مث سابق تلفن استفاده بشه ، اگر نویزی تو مسیر قبلی باشه (باتوجه به اینکه ساختمون قدیمی هست و کابلهای تلفن و برق از یه مسیر عبور میکنن) ایا باز هم روی کابل جدید نویز میفته؟؟!!
من الان سرویس 8 مگ دارم و سرعت دانلود اکثر وقتها روی 1 مگ هست ولی یه وقتایی هم میاد زیر یک که زیاد این اتفاق نمیفته
اینم وضعیت snr مودم. نظر دوستان چیه اوضاعش خوبه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by moriss; 27-04-2020 at 13:13.
بهتره مسیر قبلیو قطع کنین چون کشش خط کمی بیشتر میشود و اینکه وضعیت خططان خوب نیست و بهتره از سر خط تست کنیین ببینین و اطلاعات رو بگذارید.
مسیر قبلی رو برای استفاده از تلفن نمیشه قطع کنم
خوب یک اسپلیتر خوب وصل کن یکیشو تلفن و دیگری مودم![]()
من می خوام telnet بزنم به مودم ارورر زیر رو میده:
Connecting To 192.168.1.1...Could not open connection to the host, on port 23: Connect failed
فایروال رو هم خاموش کردم...
اسپلیتر داشتم منتها بخاطر کاهش سرعت اونو حذف کردم. چند تا تست کردم ولی رو سرعت تاثیر میذاشت
باید قبلش نصب کنید
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)