تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 691 از 870 اولاول ... 191591641681687688689690691692693694695701741791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,901 به 6,910 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در هر صورت استقلال به احتمال بسیار زیاد میباخت (مگر اینکه تقی به توقی میخورد و توپی از جائی به شکل تصادفی وارد دروازه سپاهان میشد )........یعنی باخت حقش بود....حالا داور یه اشتباهی کرد تا همه کاسه کوزه ها سرش شکسته بشه....

داره خودمونی میشه kam2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هوووووووووووووووووووووووو ووووو اس اس پکید
    سپاهان سرور کل ایران

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همه شون همینن حالا واسه هم ناز میکنن......سیر به پیازمیگه بدبو
    اون از فیروز کریمی......مایلی کهن......اونم قلعه نویی ......... کریمی .......و الباقی یه مشت بچه های چاله میدون.........
    خدائیش آدم بااخلاق و باظرفیت و یا کلا باشخصیت توی فوتبال حداقل کم دیدم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در هر صورت استقلال به احتمال بسیار زیاد میباخت (مگر اینکه تقی به توقی میخورد و توپی از جائی به شکل تصادفی وارد دروازه سپاهان میشد )........یعنی باخت حقش بود....حالا داور یه اشتباهی کرد تا همه کاسه کوزه ها سرش شکسته بشه....

موافقم ! استقلال می باخت ! حالا 1کی یا 2تا !

سپاهان سرور کل ایران
    !! !!

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سپاهان سرور کل ایران
    میشه خودتون تفسیر کنین اصولا چی گفتین؟!!!

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

من نمیدونم این حاشیه پردازی ها از کجا آب میخوره ولی خیلی ببخشید ، احمق اون رسانه هایی هستن که با داغ کردن حرف های نجویده 4 تا آدم پر مدعا ، مردم رو سر کار میگذارن و به جون هم میندازن ، همشون سر و ته یک کرباسن ، من نمیدونم فوتبال ایران جنبه ورزشی اش کجا رفته ؟!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حمله به گزارشگر شبکه سهند؛ کمالوند: تا تکلیف روشن نشود برنمی گردم

متاسفانه گزارشگر ما بازی را به نحوی گزارش می کند که انگار بازی در قم است و در گزارششان می گوید که بازی تراکتورسازی جذاب نیست. اگر ایشان کارشناس فوتبال است بیاید و تیم را ارنج کند و بازی جذاب و زیبا ارائه بدهد.

سایت گل - فراز کمالوند با مصاحبه ای که بعد از پیروزی تیمش مقابل صبا بدست آورد همه را شگفت زده کرد. اما دلیل این همه عصبانیت سرمربی تراکتورسازی چه بود؟

فراز کمالوند در مورد دلیل عصبانیتش می گوید:« یکسری افرادی که در این 8،9 سال نگذاشته بودند تراکتور به لیگ برتر بیاید مجددا فعالیت هایشان را شروع کرده اند و حال که من به لطف خدا و حمایت مردم تبریز توانستم تیم را در لیگ یک قهرمان کنم و در لیگ برتر نتایج قابل قبولی بگیرم سنگ اندازی هایشان را شروع کرده اند. روزنامه محلی محض آزادی و برنامه تلویزیونی تلاش و گزارشگر شبکه سهند از جمله این افراد هستند و من از نامبردن از آنها هیچ ابایی ندارم. این افراد اگر فراموش کرده اند که تیمشان در سالهای گذشته چه عملکردی داشته من به آنها یادآوری می کنم. در آخرین دوره لیگ آزادگان یعنی در سال 79 تیم تراکتورسازی میان چهارده تیم چهاردهم شد و به خاطر شانزده تیمه شدن لیگ سقوط نکرد اما فصل بعد هم میان شانزده تیم شانزدهم شد و بعد از آن هم حضور در لیگ برتر را تجربه نکرد.»

کمالوند ادامه می دهد:« این افراد از محبوبیت من در تبریز ناراحت هستند. محبت در دل مردم است و من که به زور نمی توانم آنها را به خودم علاقمند کنم، آنها تلاش صادقانه من را برای این تیم دیده اند و می دانند که من با جان و دل برای مردم تبریز کار می کنم و به همین دلیل به من علاقه دارند. اما متاسفانه گزارشگر ما بازی را به نحوی گزارش می کند که انگار بازی در قم است و در گزارششان می گوید که بازی تراکتورسازی جذاب نیست. اگر ایشان کارشناس فوتبال است بیاید و تیم را ارنج کند و بازی جذاب و زیبا ارائه بدهد.در بازیهای تراکتورسازی در سه هفته اخیر 13 گل رد و بدل شده، از نظر ایشان اگر این بازیها جذاب نیست پس بازی جذاب کدام است؟»

سرمربی تراکتورسازی در پایان گفت:« من به تهران آمده ام و در تمرینات تیم هم حضور پیدا نمی کنم تا زمانی که تکلیف همه چیز مشخص شود. تیم ما در شهر خودمان و با این همه هوادار غریب است و اگر من یک سال و نیم است که این مسائل را تحمل می کنم فقط و فقط به خاطر مردم است اما واقعا خسته شدم و بیش از این نمی توانم. من رفتم تا جا برای کسانی که می توانند این تیم را اول تا سوم لیگ برتر کنند باز شود. من نه عشق تشویق شدن دارم و نه از اینکه مربی بعدی تراکتورسازی هم میان مردم محبوب باشد می ترسم. من توانایی قهرمان کردن تیم را ندارم و هر کس می تواند این کار را انجام دهد بیاید.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/5

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اگر ایشان کارشناس فوتبال است بیاید و تیم را ارنج کند و بازی جذاب و زیبا ارائه بدهد.
    این که چیزی نیست...!
    وقتی خیابانی یا میرزایی میان تیمای پایتخت رو (اونم تو تهران) با نحوه گزارشششون که به نفع رقیب شهرستانی هستش میکوبن، دیگه باید چه توقعی...
    وقتی پیمان یوسفی و جاودانی و... میان نظراتشون (در حالی که کل ایران میبیننشون) رو به کارشناس برنامشون دیکته میکنن، یا تو گزارششون هم گزارش و هم کارشناسی فنی و داوری انجام میدن، دیگه چه انتظاری از یه گزارشگر شهرستانی میشه داشت که کلا صداش، فقط تو یه شبکه استانی پخش میشه...!!!
    جالبه حین گزارششون میان از نحوه فیلمبرداری و فیلمبردار های بازی هم تشکر میکنند... درحالی که فیلمبرداری و تعداد دوربین و انتخاب صحنه ها به حدی ضعیفه که بعد هر نیمه بازی باید یه آسپرین واسه درد چشمات بندازی تا بتونی بقیه بازی رو نگاه کنی!!!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

تو لیگ برتری که کلا هیچ کدوم از تیمها یه مدیریت در حد متوسط ندارن انتظار از این هم بیشتر نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •