دوستان نصیحت نذارید حجمتون تموم بشه بد دوباره حجم بخرید
من اکانت دیگم حجمش تموم شد دیگه نمی تونستم برم سایت 2030 زنگ زدم گفتن سامانه مشکل داره
خدایا شکر که من 2 تا اکانت دارم با اون یکی دیگه اون یکی رو شارژ کردم
دوستان نصیحت نذارید حجمتون تموم بشه بد دوباره حجم بخرید
من اکانت دیگم حجمش تموم شد دیگه نمی تونستم برم سایت 2030 زنگ زدم گفتن سامانه مشکل داره
خدایا شکر که من 2 تا اکانت دارم با اون یکی دیگه اون یکی رو شارژ کردم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? ?????????????????
اقایون اینا خودشونم نمیدونن دارن چی کار می کنند
رفتم سایت مخابرات قسمت adsl زدم روی فروش adsl
این صفحه برام باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد رفتم تعرفه هاش رو می بینم اینم تعرفه هاش
اینا قانون از خودشون در میارن همه هم میدونن
اقای ملک جعفریان اینم مدرک که شما از دادن طرح نامحدود تفره میرین برای سود بیشتر
هیچ کدومتون به فکر کاربر نیستید
دو.ستان مال شماها هم دانلودش 0 میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من 0 میشه بعد 10 ثانیه میاد رو 90تا
یعنی از سلعت 1 شب تا الان هیچی نگرفتم هیچی
احتمالا چراغ ای دی اس ال شما قطع وصل نمیه؟
چون مال منم همین طوری بود.به پشتیبانی بگو(هر وقت میگم پشتیبانی مخابرات خندم میگیره)بگو پرت رو ریست کنن.
هر وقت هم خواستی دانلود کنید تو شب از دوتا لینک بیشتر بزار برای دانلود.اگر سرور خارجی هست.
موفق باشی.
دوستان هر کی داره قرار دادش تموم می شه و فیبر نوری هست می تونه با این شماره تماس بگیره و طرح های اونارو بپرسه.این شرکت که فکر کنم قبلا هم تو این تاپیک عنوان شده بود نمایندگی مخابرات صبانت شاتل ... داره و سرویس های بهتری از مخابرات می ده
79 07 607
من قرار داد یک ساله دارم.ولی اگر کسی خواست بیشتر بدونه زنگ بزنه.ما رو هم بی اطلاع نزاره.چون خودم هر وقت مهلتم تمام بشه رفتم از این شرکت ها اینترنت بگیرم.فقط باید شانس بیارین کمی
اسم شرکت هم :گروه شرکتهای کیا
باهاشون تو نمایشگاه کتاب آشنا شدم.تو بخش آسیا تک نشسته بودن ولی چون نمایندگی اون هارو هم داشتن.
اگر کسی رفت و اینترنت گرفت بیاد و به ما لطف کنه و مارو تو جریان بزاره.
ممنون
من فیبرنیستم برای تعرفه نامحدودش زنگ زدم دختره گفت شمارتون رو بدیدمن زنگ میزنم بهتون میگم گفتم شمانمیخوادزنگ بزنین الان بگین خلاصه ازاون اصرارازمن انکارشماره دادم رفت که زنگ بزنه![]()
دوستان گرامی
برخی مواردی که مطرح میشه نظیر توهین و تهمت و فحش دادن به اشخاص حقوقی در این تاپیک ، دارای بار حقوقی هست و در صورتی که افراد مورد خطاب قرار داده شده بخوان شکایت کنند ، ضرر و آسیب متوجه انجمن میشه و نه کاربران !
ما اگر بخوایم با این موارد برخورد کنیم ، چون تاپیک جامع هست و مباحث و کاربران تعدادشون زیاده ، بنابراین نمیتونیم تاپیک رو ببندیم بلکه مجبور میشیم دسترسی افراد رو ببندیم به انجمن که مطمئنا این مسئله نه مطلوب شما هست و نه مطلوب و دلخواه ما /
بنابراین لطفا از این به بعد :
1- این موارد با این لحن اینجا مطرح نشه ، انتقاد و اعتراضی هم اگر هست لطفا با احترام بیان بشه نه اینکه طوری باشه که اشخاص ثالثی که هیچ نقشی در این بحث ندارن ( گردانندگان انجمن ) گرفتار عواقب موارد مطرح شده در این تاپیک بشن /
2- ادبیات نوشتاری مناسب حتما رعایت بشه در نوشته ها ؛ چون ناگزیر هستیم که طبق قوانین انجمن با موارد خارج از ادب برخورد کنیم .
پیشاپیش ممنون از توجه همگی
اگه خراسان رضوی هستی اینو دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)