من دارم اما نميدونم چه جوري بذارم رو سايت اما اگه توي اين 691 صفحه بگردي پيدا مي كني
تو صفحه اول هست
ياعلي
من دارم اما نميدونم چه جوري بذارم رو سايت اما اگه توي اين 691 صفحه بگردي پيدا مي كني
تو صفحه اول هست
ياعلي
سلام
اين طور كه من درصد حساب كردم اينجوريه
30%گاو گوسپند ومرغ
10%زن
10%بچه
هر8غذا 1% كه64تا ميشه 8%
10%خونه بزرگ كردن
10%سگ
10%اسب
رو هم شد88% تازه برا سيب قدرت هم درصد نميده خب ميشه بگي چطور از88 بيشتر شد درصدت
وقتي نشون مي داد درصدو............
Last edited by 110hk; 02-02-2013 at 09:10.
سلام به همه من قبلا این بازی رو بازی کردم 99 % کزدم ps1 سوخت بعد دو روز دیگه بازی نکردم الان که خوندم پست هارو دلم تنگ شد که دوباره بازی کنم و البته اره با کارن ازد کنی مریض میشه میری یه دهکده دیگه 2 تا سگم میتونی بخری بدون گیم شارک هم میرفتم ولی متاسفانه هسچس از فرشته هاش یادم نیست . منم از نو میخام شروکنم![]()
درضمن 2%برای بچه های سگتونه
هنوز بچه ها بازی میکنین که ؟
خب روایتی جدید! شنیده بودیم توی لوح نامه(پر از دروغ) وقتی برگردی از دهکده، توی میدان روستای خودمون سگ می فروشن. گویا شما از داخل دهکده کناری سگ خریدین.
اینقدر دروغ توی این بازی زیاد شده. آدم گیج میشه. کی راست میگه. کی نمیگه. برا همین هم دوستانی که چیز جدیدی کشف کردن عکسی چیزی ازش تهیه کنن. تا دیگه مثل اینجا، محل تخیلات بعضی نباشه. شاید شما واقعا این ها رو دیده باشین. ولی اینجا دیگه همه چیز مخلوط شده. و فقط با مدرک میشه صحبت کرد.
من مثلا خودم وقتی ps1 داشتم حوضچه بزرگ کردم. به شکل یک مستطیل عمودی از دید کاربر بزرگ شد. ولی میترسم بگم و متهم به دروغ گویی بشم. برای همین، قصد دارم از اول بازی رو برم. بدون ترینر و چیت. ببینم چی میشه.
Last edited by pcsoft; 25-01-2013 at 10:08.
والا من نمیدونستم متهم میشم ولی خب چشم عکسم اگه دوباره بهش رسیدم میگیرم فهلا که از اول دارم شروع میکنم
بابا دروغ خیلی زیاد شده...اگه یه بدبختی هم راست بگه همه فک می کنن دروغ می گه....![]()
یه سوال داشتم دوستان شما ها تو ورژنی که از هاروست مون دارید وقتی توت قدرتی می گیرید درصد اضافه میشه یا آخه من یادمه تو سونی 1 که بازی می کردم می داد ولی الان که دارم با شبیه ساز دلفین بازی می کنم توت فرنگی قدرتی درصدر نمیده من یادمه برا هر توت قدرتی 1% می داد![]()
عکس از شهر هاروست مون عکسی از رفتن به شهر در هاروست مون
سلام دوباره با اینکه که کسی به سوالات جواب نمیده می خواستم بدونم این عکس میتونه مال شهر هاروست مون باشه واگه نیست پس کجاست و اون مرده که سمت راست اولین نفر وایستاده همونیکه کت و شلوار سیاه داره کیه ؟
![]()
Last edited by kasrasimon; 26-01-2013 at 13:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)