نادر جان این کد 37 شیشش مشکی رنگ نیست ؟ چون من قبلا یه سوال درباره این عطر پرسیده بودم رو شیشش 37 درجه نوشته شده بود اون این نیست ؟
نادر جان این کد 37 شیشش مشکی رنگ نیست ؟ چون من قبلا یه سوال درباره این عطر پرسیده بودم رو شیشش 37 درجه نوشته شده بود اون این نیست ؟
با نظرات دوستان موافقم...واقعا بعضی جاها قیمت های عجیبی به آدم میدند...
من خودم هم این چند بار آخری که رفتم عطرفروشی هرعطری تست میکردم به نظرم نسبت به قیمتش نمی ارزید و برای همین خرید نکردم...معمولا کم عطر میخرم و خیلی سخت انتخاب میکنم ولی خوب اگر عطری واقعا چشمم رو بگیره سعی میکنم تهیش بکنم..البته اگه نسبت به قیمتش به نظرم ارزش داشته باشه....
ولی به نظرم میشه عطرهای خوبی پیدا کرد که خیلی روی قیمتشون نرفته...الان بیشتر قیمت عطرهای مشهور مارک های معروف مثل گوچی و دلچه گابانا و ورساچه و سن لورن دیور و شنل بالا رفته...ولی مثلا عطرهای وود از 60 تومن شده 85 تومن (همین دو روز پیش یکی برای پسرعموم خریدیم ) عطرهای ایشی میاکی رو میشه دو و بر 110 پیدا کرد..درسته 30 تومنی روش رفته ولی بازم حداقل دوبرابر نشده..یا عطرهای برند هایی مثل شوپارد که کیفیت بسیار خوبی دارند و......و البته هستند عطرفروشی های منصفی که قیمت هاشون رو معقول بالا بردند
من قبلا هر از گاهی از طریق آشنایان که سفر به اروپا داشتند بعضی عطرهام رو تهیه میکردم که الان با توجه به قیمت دلار به صرفه نیست..مثلا عطری که از بوتیک های فرانسه خریده بشه 19 درصد مالیات روش میخوره که با توجه به قیمت فعلی دلار خیلی بالا در میاد و به صرفه نیست...امیدوارم قیمت دلار بیاد پایین ...
عطرهای بوند 9 قیمتشون حدود 200 دلار هست در آمریکا...من نمیدونم با چی حساب میکنند که 600 تومن میفروشند...قیمتشون باید بین 300 تا حداکثر 400 تومن باشه با همین قیمت کنونی دلار....به نظرم اگر کسی قصد خرید داره بهتره از طریق یک نفر که به دوبی میره خرید بکنه....نهایت براش 400 تومن در میاد....
نه جعبش آبیه و شیشه اش بی رنگ و مایع داخلش هم آبیه.یه عطر فرش و مرکباتی باموندگاریه 5-6 ساعت حدود 1 ساعت هم پخش بو داره. من شب عید از بازار تهران 16 خریدم.کار فرانسوی ارزان و با کیفیتیه.برای الان کاملا مناسبه.37 درجه یه عطر دیگس
آقایون این کول واتر همون شیشه پاک کن خودمون نیست ؟! یا این که من اشتباه متوجه شدم؟
ایول ببین یه عکسی چیزی ازش نداری ؟
این 37 درجه رو تست کردی ؟ بدرد زمسون میخوره ؟
یکی به اترنیتی من میگفت بو شیشه پاکن میده.شاید به خاطر اسطوقدوسشون باشه .البته تو شیشه پاکن هم اسانس میکنن دیگه.ولی عجب شیشه پاک کن های خوشبویی![]()
سلام از بین دوستان عزیز کی از ادکلن های زیر استفاده کرده کدوم بهتره و موندگاریشون چطوره
blue marine pour lui by pierre
deseofor men by jenifer lopez
hugo by hugo boss
egoiste by chanel
ممنون
سلام.کسی از عطر اینتسا چیزی میدونه؟محرکه؟
تازه خیلی از عطرهای معروف در ایران استک هستن و یک یا چند سال از تولیدشون گذشته و قیمتشون خیلی پائین تر از قیمت اصل در میاد تا حالا فکر کردین که کارهای 2011 چرا باید 1 سال بعد به ایران برسه؟
کلا قیمت یکسری عطرها تو ایران خیلی تخیلیه.مثلا یکی از مدلهای زنونه اونگارو که 22 دلاره تو تهران 80 تومن میفروشن!
کارای خوبی داره. اکثرشون هم موندگاری و پخش بویی قابل قبول دارند. من خودم از اینتنس و سامر ادیشن خوشم میاد
قیمتهایی متفاوتی ازشون هست و خیلی جاها حتی قیمتهای 150 تومانی برای 125 میل قرار دادند که کمی بی انصافی هست. ولی سامر ادیشن که کار تولید محدود هم هست برای 75 میل 95
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)