من اولین مرخصی ام تو یگان بود بعد 7 ماه ، 5 روز رفتم مرخصی یعنی تا جمعه !آقا مگه سربازی نبودی چقد مرخصی میگیری !![]()
حسابی به مرخصی نیاز داشتم تا یه ریکاوری کنم![]()
من اولین مرخصی ام تو یگان بود بعد 7 ماه ، 5 روز رفتم مرخصی یعنی تا جمعه !آقا مگه سربازی نبودی چقد مرخصی میگیری !![]()
حسابی به مرخصی نیاز داشتم تا یه ریکاوری کنم![]()
کدوم نظم و حساب !؟ارتش اگرچه آموزشیش سخته اما نظم و حساب داره
ارتش مجموعه منظم از بی نظمیهاست اینو مطمئن باشید.والسلام
راستش ارتش شاید به نظر خیلی ها نامنظم باشه ولی قانونمند تره!
من بعد از تمام سختی هایی که بعد ز 13 ماه خدمت در ارتش گذروندم حاظر نیستم که اگه فرصتش رو داشتم که تو سپاه خدمت کنم ، برم تو سپاه خدمت کنم!
شاید خیلی خنده دار باشه. ولی به نظر من ارتش یه جورایی بند و قانون و تبصره هاش بیشتر مختص ملت هست نه دولت.البته موارد حفاظتی مربوط به ارتش وجود داره ولی ارتش چیزی واسه پنهان کردن نداره.اگر هم چیزی هست مربوط میشه به زیر مجموعه های این نیرو.
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:00.
حدود 43 روز از آموزشی ام گذشته. شهید باهنر ناجا کرمان دارم خدمت میکنم. بد نیست. اوایل خیلی سخت بود ولی الان بهتر شده. میان دوره بهم دادند و امروز بعد از ظهر باید برگردم اونجا. شنبه صبح اردوگاه داریم. اردوگاه رو بریم و بیایم دیگه چیز خاصی نمی مونه و تمومه. دعا کنید به خوبی و خوشی این 17، 18 روز هم بگذره.
یا علی
به عرض سلام خدمت دوستان عزیز
یه سئوال چند روزه که ذهن منو درگیر کرده، اگه من الان 6 ماه کسر خدمت بسیج رو بگیرم و ثبت کنم، با توجه به اینکه حداکثر میزان کسر خدمت بسیج 6 ماه شده اگه خدمتم سپاه بیفته و بخوام کفایت از آموزش بگیرم چطور با من رفتار میشه؟ 2 ماه از 6 ماه کسر خدمت کم می کنن یا جداگانه محاسبه می کنن؟ اصلا شدنی هست؟
سلام
اصلا 2 ماه کفایت آموزشی جزو کسری حساب نمیشه یعنی جزو اون مقدار کسری که شما میتونی حداکثر بگیری حساب نمیشه به عبارت دیگه کسری ها شما چیزی جدا از کفایت است و شما اگه کفایت آموزش رو داشته باشی 2 ماه از خدمتت انگار رفته حالا کسری هرچقدر میخوای داشته باشی یا چقدر میتونی کسری بگیری اون حسابش جداست
کفایت چیه منظور شما کفالته ؟
سلام
شما دوره های 45 روز سپاه ( بسیج اینا ) رو سپری کنی دو ماه آموزشی رو نخواهی داشت
دوره 45 روزه چی بگم....
کسی تصور نکنه کار شاقی میکنند ! کوچکترین کاری نمی کنند ولی در عوض 2 ماه سخت آموزشی رو چی ؟ نمیرند و دو ماه جلو هستند
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)