تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 691 از 1783 اولاول ... 19159164168168768868969069169269369469570174179111911691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,901 به 6,910 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان من کاری به دی ال شبانه ندارم!
    کسی تو ولنجک از صبانت استفاده کرده؟؟
    سرعت دی ال سرویس 512 چنده؟؟
    خودشون میان می نصبن مثل پارس آنلاین؟؟
    سوال اولت رو نمی دونم راجع به منطقه ولنجک
    سرعت سرویس ها حجمی صبانت، چه 128 چه 1 مگ همگی بالاست معمولاً روی 1 مگ یا 2 مگ بسته شدن یعنی روزها حداقل سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه و یا حداکثر 250 کیلوبایت بر ثاینه رو دارید
    نصب ADSL چیزه پیچیده ای نیست، توی تاپیک ها نحوه نصب رو کامل توضیح دادن، ولی اگر خودتون مایل باشید کسی از شرکت یا نمایندگی میاد براتون راه اندازی می کنه یه مبلغی هم میگیره. وقتی من از صابنت گرفتم چون نخواستم کسی نیومد فقط زنگ زدم VPI/VCI یه همچین چیزی رو پرسیدم.

2. این کاربر از narthex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چند نکته مهم:
    1-من هر بار وصل میشم بمحض قطع شدن میزان دانلود و آپلودم را میبینم اما وقتی میرم ریز مصرف را میبینم چند درصد بیشتر ثبت کرده.شاید اینجا داره کم فروشی میشه.
    2-اگر حجمتون تموم بشه اینترنت شبانه تون هم قطع میشه و برای استفاده دوباره شبانه ی رایگان باید دوباره شارژ کنید در حالی که قبلا اینطوری نبود و برای این موضوع هم هیچگونه اطلاع رسانی نشده و قانونی هم نیست اینجا هم داره ظلم میشه.
    میتونید به هرجا شده زنگ بزنید و نذارید حقمون خورده بشه.

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من دیشب شبانه گداشتم دانلود صبح پاشدم دیدم 70 مگابایت کم کرده از حجمم
    دوستانی که قبلا این اتفاق براشون افتاده بود زنگ زدن پشتیبانی یا واحد فروش؟؟؟ حجمی که از جسابتون کم شده بود رو برگردوندن؟؟؟
    =========
    الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم میگه انداخته دیگه نمی دونم
    من با وایرلس دانلود میکنم و مودمم هم اتوماتیک کانکت ولی روی ساعت 6 تنظیم شده که هر دوز سیستم خاموش میشه ولی مودم رون میمونه که مثلا امروز 2-3 ساعت بعد مودمو خاموش کردم وقتی بیدار شدم صبی الان ایشون میگن خوب حتما دانلود مرده دیگه میگم ساعت 6 سیستمم خاموش شده هر روز همینه برنامه خاموش میشه میگه ما از کجا بدونیم ....بعد گفت خداحافظ واقعا نمی دونم این شعور کارکنان صبا در چه حد
    دوستان الان چی کار کنم بنده ؟؟ کار نمی شه کرد؟؟؟ اگه بخواد هر روز اینقد کم کنه که حجمی نمی مونه واسم
    دوستان من امروز هم تست کردم دیدم 30 مگابایت از اکانتم کم کرده
    دوستان راه حلی رو بلدن که حجم کم نشه
    من بالا هم توضیح دادم مودمم اتوماتیک کانکت یعنی هر وقت که روشن میکنم کانکت نشون میده داخل سیستم حالا چه استفاده کنی چه نکنی
    من دیشب بعد از ساعت 1 خاموش روشن کردم تا مطمئن بشم صبح مصرفی رو 0 بندلزه که دیدم 30 مگ انداخته سیستم هم ساعت 6 روشن بوده ولی مودم تا ساعت 8:30 که بیدار شدن ونم خاموش کردم ولی بعد از ساعت 6 هیچ استفاده ای از مودم نشده 100000000000000% مطمئنم

داره خودمونی میشه AliR-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام

دوستانی که 128 دارند می تونن لطف کنن بگن روزانه سرعتشون حدودا چقدره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

230 تا 240 kb

7. 2 کاربر از ronaldinho36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من زمانی که 128 داشتم 30-60 بود 4 روزه رفتم روی 1 مگ بازم همین سرعت واقعا بیخود اصلا سمت صبانت نیا منم منتظرم حجمم تموم بشه دیگه از صبانت برم چون همه سرعتش الان یکی شده چه 128 چه 512-1 مگش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

دوستانی که 128 دارند می تونن لطف کنن بگن روزانه سرعتشون حدودا چقدره ؟
    روزانه بالای 210

10. این کاربر از r_salmanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من زمانی که 128 داشتم 30-60 بود 4 روزه رفتم روی 1 مگ بازم همین سرعت واقعا بیخود اصلا سمت صبانت نیا منم منتظرم حجمم تموم بشه دیگه از صبانت برم چون همه سرعتش الان یکی شده چه 128 چه 512-1 مگش
    شما شبانت 30-60 بود یا روزانه؟؟
    الان چطور؟؟
    الان روزانتون کمه یا شبانه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مملکت تخیلی i.s.l.a.m

پيش فرض

دوستان من امروز هم تست کردم دیدم 30 مگابایت از اکانتم کم کرده
    دوستان راه حلی رو بلدن که حجم کم نشه
    من بالا هم توضیح دادم مودمم اتوماتیک کانکت یعنی هر وقت که روشن میکنم کانکت نشون میده داخل سیستم حالا چه استفاده کنی چه نکنی
    من دیشب بعد از ساعت 1 خاموش روشن کردم تا مطمئن بشم صبح مصرفی رو 0 بندلزه که دیدم 30 مگ انداخته سیستم هم ساعت 6 روشن بوده ولی مودم تا ساعت 8:30 که بیدار شدن ونم خاموش کردم ولی بعد از ساعت 6 هیچ استفاده ای از مودم نشده 100000000000000% مطمئنم
    نه نیاز به خاموش کردن مودم نی ...
    منم چند بار چون Auto Shutdown رو گذاشته بودم روی 6 وقتی بلند شدم نزدیک 200 مگ کم کرده ...
    کلا انگار مهم نبوده بعد 6 چند مین کانکت بودم کلا 200 مگ کم کرده بود در صورتی که می دونم تا 05 : 6 دان کرده بوده ...
    بهترین کار اینه که 56 : 5 دان رو متوقف کنی ...
    دیگه کم نمی کنه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزانه 30-60 دیگه خیلی خودشو بکشه 70 میشه که من خیلی وقت 70 ندیدمش دیدن سلام من بهش برسونین
    شبها هم با اونکه سرعتم 1 مگ به سختی به 30 میرسه
    زمانی که 128 داشتم که 15 بود
    کلا فاتحه صبانت دیگه خونده شده یادش بخیر عجب سرعتی داشت هم شب و هم روزش عالی بود
    من به خیلی از دوستام گفتم اونهام رفتن سرویساشون فسخ کردن دیگه پهنای باند صبانت همین قدر بیشترهم نمیشه 2-3 ماهی هست هی وعده میدن ولی فایده نداره
    شمام اصلا سمت صبانت نیا پولت و حروم نکن برو سمت اسیاتک یا داده گستر منم مقصد بعدیم یکی از این 2تاست
    هم شبانه هم روزانه پایین پایین افتضاح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •