من حتی در سایتهایی که سریال غیر قانونی ارائه میکنند جستجو کردم ، چیزی پیدا نکردم . اگر این نرم افزار برای شما خیلی مهم هست (بنظر من که مهم نیست) پیشنهاد میکنم با گارانتی صحبت کنید ...
من حتی در سایتهایی که سریال غیر قانونی ارائه میکنند جستجو کردم ، چیزی پیدا نکردم . اگر این نرم افزار برای شما خیلی مهم هست (بنظر من که مهم نیست) پیشنهاد میکنم با گارانتی صحبت کنید ...
جدی مهم نیست
خدا از دهنت بشنوه داداش
اخه یه نرم افزار واسه قفل سخت افزاری هارد داره + یه نرم افزار واسه افزایش سرعت هارد + چندتا نرم افزار دیگه که نمیدونم چیه
فکر نکنم سریال تو خود دفتر چه باشه.
سریال هارد رو برو تو سایت Adata رجیستر کن.( رو کارت گارانتیش سریال نداره؟ )
برای WD من هم همینجور بود و اونجا برام سریال نرم افزارش رو ایمیل کرد.
داش این گزینه ean code چیه
این کد رو از کجا گیر بیارم
ویرایش جدید
فهمیدم ean code چیه
حالا چکار کنم تا سریال رو بدست بیارم
Last edited by mehrabooni; 27-07-2014 at 12:03.
چرا سرعت رایت کردن اطلاعات روی هارد انقدر پایینه
حدودا 62 مگابایت در ثانیه هست
هاردمو با ntfs فرمت کردم
عدد allocation unit size روی 32 گذاشتم
Last edited by mehrabooni; 27-07-2014 at 11:55.
سرعت 62MB/s غير عادي نيست و ميشه گفت كه خوبه . عكس زير مربوط به رايت 19GB اطلاعات روي WD my book خودم هست كه سرعت آن در حدود 46MB/s هست .
سريال نرم افزار را پيدا كرديد ؟
![]()
ممنون اقا عطا
پس سرعت هارد من خوبه
برای سریال زنگ زدم پشتیبانی اونگ ، گفت باید از وب سایت خودمون نرم افزار هایی که میخواین رو دانلود کنید ، گفتن بصورت کرک شده قرار دادیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم توی سایت اما نمیدونم کدوم نرم افزار واسه رمز گذاری روی هارد هست
میشه راهنمایی کنین لطفا
Last edited by mehrabooni; 27-07-2014 at 18:21.
یه نرم افزار هم از سایت a data پیدا کردم
میشه بگین کارش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehrabooni; 27-07-2014 at 18:19.
طرز کار با این برنامه خیلی ساده هست و در User Manual موجود در سایت ADATA هم توضیح داده شده . این برنامه ظاهراً سه پارتیشن بر روی هارد دیسک میسازد . اولین پارتیسن حاوی دیتاهایی هست که برنامه SecureDriveEX را بصورت auto run اجرا میکند . دومین پارتیشن برای دیتاهایی هست که نمیخواهید رمزگذاری شود و آخرین پارتیشن برای ذخیره کردن اطلاعاتی هست که میخواهید رمزگذاری شود .
ضمناً برخلاف
اگر میخواهید از این نرم افزار استفاده کنید قبل از هر کاری اطلاعات را به جای دیگری منتقل کنید چون در هنگام نصب و اجرا ] هارد دیسک را فرمت میکند .
طبق عکس زیر فضای Public و Security را تعیین کنید .
پسورد و نوع الگوریتم رمزگذاری را مشخص کنید .
این هارد دیسک اکسترنال رمزگذاری سخت افزاری ندارد و فقط با استفاده از نرم افزار هست که میتونید اطلاعات را رمزگذاری کنید .مدلهای کمی هستند که Hardware encryption دارند .
Last edited by ata.royalfalcon; 27-07-2014 at 18:46.
قفلش سخت افزاری نیست ? یعنی چی ? میشه هارد رو از باکسش در بیاریم با یه کارهایی که دوستان بلدن اطلاعات رو برداشت !!
میشه توضیح بدی داداش عطا !!
اخه یکمی نگران شدم
همراه با فیلم هایی که میخام ارشیو کنم،عکس های مردم هم دست منه که دلم نمیخواد کسی بهشون دسترسی پیدا کنه،یه حس مسئولیت پذیری روی هارد دارم چون عکس ناموس مردم هم داخلش میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)