دوستان من سرویسمو کردم 512 ولی هیچ تغییری تو سرعت شبانه دیده نشد و نهایت 1200 مگ میتونم بگیرم
دیگه نمیدونم چیکار کنم
دوستان من سرویسمو کردم 512 ولی هیچ تغییری تو سرعت شبانه دیده نشد و نهایت 1200 مگ میتونم بگیرم
دیگه نمیدونم چیکار کنم
حتما باید از مودم های خود شرکت استفاده کنیم یا انتخاب مودم به انتخاب خود کاربره؟!
تو سرویس های من اصلا elp وجود نداره.
الان عکس سرویس pol رو گذاشتم. یک ماه 14,950 تومان هست. 3 ماهه با 3 درصد تخفیف 43 تومان.
اینا elp نیستن. درسته؟؟ یعنی هر ماه 4 گیگه و 3 ماه میشه 12 گیگ ؟؟
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
مهندس. سرویس الان شما چیه که 3 ماهه سفارش دادید؟؟
الان که 3 ماهه سفارش میدید؟؟ این گیگ هر ماه حساب میشه؟؟
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
خودشون میگن باید از مودم های ما استفاده کنی. ولی شما کوتاه نیا.
والا منم مودمو بردم اونجا (am602) وقتی کارش تموم شد به طرف همینو گفتم که استاندارد بود
گفت استاندارد چیه؟گفنم پس واسه چی گفتید مودمو بیارم گفت تیکت (یا همچین چیزی) زدم
بنده خدا راستم گفت اخه یه قسمت از روی مودمو داغون کرد.
حالا من نمیدونم این تیکت یا هر چیزه دیگه ای چیه؟
شما سرویس 128 دارید؟؟؟
میشه بگد دان استریمتون رو دقیقا رو چند بستن؟؟
من 256 دارم دان استریم رو روی 1728 بستن!!اگه 128 رو هم روی همین سرعت میبندن که دوره بعد بیام رو 128!!
آره گمانم 12 گیگ باشه. 3 تا 4 گیگ.
دوستان برای افت سرعت شبانه ، کاریش نمیشه کرد؟؟
من قراردادم 256 ـه . در روز با سرعت 150 - 190 دانلود میکنم . ولی دقیقا راس ساعت 1:01 سرعت دانلود میشه 30 کیلوبایت در ثانیه ؟؟؟
چیکار میتونم انجام بدم تا سرعت دانلودم بیشتر بشه ؟؟؟
محض اطلاع دوستانی که میخوان بیان پرس آنلاین باید عرض کنم که : چیزی به اسم دانلود در ساعات رایگان ، به صورت عملی ، وجود نداره !!!
با سرعت 30 کیلوبات یه فایل 700 مگابایتی 12 ساعت طول میکشه که دانلود بشه .
128 آنلیمیتد 1 ماه الان چقدر قیمتش شده ؟ سرعت ها تغییر کرده ؟
دوست عزیز دقیقا این دان استریم رو کجای تنظیمات مودم میشه پیدا کرد؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)