دوستان برای من شبه اول سرعت دانلود حدود ۲۰۰ کیلو بود اما الان ۲ شبه ماکس ۵۰ کیلوبایته
اصلا به صرفه نیست سیستم رو شب تا صبر روشن بزاریم پوله برقش بیشتر میاد
اصلا نگیرین چون چند شب اول خوبه بعدش که می فهمن دانلود می کنید سرعت رو حدود ۵۰ قفل می کنن
دوستان برای من شبه اول سرعت دانلود حدود ۲۰۰ کیلو بود اما الان ۲ شبه ماکس ۵۰ کیلوبایته
اصلا به صرفه نیست سیستم رو شب تا صبر روشن بزاریم پوله برقش بیشتر میاد
اصلا نگیرین چون چند شب اول خوبه بعدش که می فهمن دانلود می کنید سرعت رو حدود ۵۰ قفل می کنن
سلام اقا از من وصل شد فعلا سرعت روی 300 هست البته Rate downstream من کم شده نمیدونم چرا
اگه قرار باشه 50 کیلویابت باشه که من انصراف میدم من که ضرر نمیکنم چون یک ماهه گرفتم هر وقت تموم شد دیدم خوب نیست جمع اوری میکنم گور پدر مخابرات
خاطره : بچه ها امروز رفتم مرکز خرازی چند نفر اومدن برای ثبت نام Adsl مخابرات منم این قدر از مخابرات بد گفتم همشون رفتم از جای دیگه Adsl بگیرن دلم خنک شد یکم
داداش شما از سرور های سایت های ایرانی دانلود کن ببین سرعت خوب میشه
من که دو سه شبه دارم دانلود می کنم ( از سرور های ایرانی) سرعتم 200 تا 250 کیلوبایت بوده و تغییری نکرده و تا حدود 4 گیگ هم در هر شب دان کردم ولی در مورد اون 99 درصد رایگان هم چند شبه دارم بررسی می کنم و دیدم کمی باگ داره مثلا یک شب 3.5 گیگ دان می کنی از حجم روزانه ات به جای 35 مگ 47 مگ کم می کنه.ولی این که گفته شد مثلا 2.5 گیگ دانلود کنی 250 مگ از روزانه ات کم بشه نه اینطور به این شدت نیست..بهترین راه اینکه شب قبل بری در مشخصات سرویس بهاره و حجمت را ببنی دقیقا چقدره و بعد صبح بعد بدون استفاده دیگری از اینترنت(یا اینکه مودمت با زرین کانفیک کنی) دوباره ببنی حجمت چه تغییری کرده و از هم کم کنی.. ولی قسمت گزارشات کلا بیخود هست چون اولا از یکی دو روز قبل را نشان می ده و بعد هم مثلا ساعت ها دانلود کردی را جابه جا و اشتباه نشان می ده و خلاصه پر از باگ هست...و مورد آخر هم اینکه همیشه چند دقیقه بعد از 2 شروع به دانلود و چند دقیقه قبل از 7 دست از دانلود باید دست کشید و خیلی مهمتر از اون بهتر قبل و بعد از ساعت رایگان مودم ریست بشه ...
اااااااااا
Last edited by MARSHAL_AOL; 10-05-2014 at 01:35.
دوستان سلام
طرح زرین قبلی شبانه رایگانه یا نه؟ و چرا سرعت شبانه کمه و اکثر وقتها قطعه
سلام
برا کسی طرح بهاری فعال شده؟
میخواستم ببینم باید پیگیری کرد یا خودشون زنگ میزنن؟
من امروز طرح با مودم رو برا دوستم خریدم
البته چون خطش تا حالا نت مخابرات نداشته رانژه شدن خط هم داره که اون زمانبر هست
زنگ میزنن بهتون
بچه ها امروز ی خانومه زنگ به من برا دادن یورز نیم وپسورد ,بعد از کلی پرس و جو گرفتن مشخصات گفت که کپی کارت ملی رو برام بفرس ,از اونجاییم که من قبلا خودم توی پنلم کارای یوزرنیم پسوردو کرده بودم بعد از کلی حرف به زنه گفتم نمیخاد زحمت بکشید من خودم قبلا گرفتن اشکالی داره ,خانومه توش موند ونمیدونست چیکار کنه یدفعه گفت ی چند لحظه صبر کنید!!! بعدگفت خیر اشکال نداره و خدافظی کرد
هیچی من ودوستامم پکیده بودیم از خنده که چقدر اینا بی سوادند!!!
سلام دوستان
من طرح زرین داشتم
یک ماهه بدون مودم بهاری رو رزرو کردم روز 18 ام
دیروز یعنی 20 ام زنگ زدن که امروز برم یوزر و پس رو بگیرم و کپی کارت ملی هم میخواستن
الان هم وصل کردم
خواستم اطلاع رسانی کرده باشم
اینم تست از اسپید تست و اینم بگم گه خط من فیبر نوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 77832; 11-05-2014 at 09:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)