بچه هاذخدا خواست (البته اونم خانوم اپراتوری هم کمک کرد)ما هم به جمع مبین نت دارها بپیوندیم
512 با 20 گیگ ترافیک یکساله 210 تومن با مودم رومیزی رایگان
بچه هاذخدا خواست (البته اونم خانوم اپراتوری هم کمک کرد)ما هم به جمع مبین نت دارها بپیوندیم
512 با 20 گیگ ترافیک یکساله 210 تومن با مودم رومیزی رایگان
سلام
دوستان پنج شنبه شب ها از ساعت 2 بامداد جمعه تا ساعت 2 ظهر جمعه ترافیک مصرفی رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟
یک جایی خوندم اینطوری نوشته بود!
سلام.
سرعت دانلود شما چنده ؟؟؟؟؟؟ از کدوم شهر؟
ساعتم که مشکلی نداره خودش با ساعت اتمی سینک میشه.
توی خود ecare زده از ساعت 12 شب تا 8:30 صبح 65 مگ استفاده شده. در ضمن من کامپیوتر رو خاموش میکنم خودش اتوماتیک ساعت 2:07 روشن میشه و سر ساعت 8 هم خاموش میشه. یعنی ساعت های غیر رایگان pc کلا خاموشه. پس نمتیتونه دلیلش آپدیت ویندوز و ... باشه.
به تنها چیزی که من شک دارم همسایمونه! یه پیرمرده که از اینترنت من استفاده میکنه فقط ایمیل هاش رو چک می کنه و تا بحال هم استفاده آنچنانی نداشته بنده خدا.
کلا این برنامه قبلا هم بوده و تا الان مشکلی نداشتم ولی اینکه 2 روز پشت سرهم دقیقا 65 مگ از من کم کرده خیلی عجیبه!
شما هم اگه تونستی امشب یه تست کن. اگه مطمئن بشم داره دزدی میکنه دهنشو سرویس میکنم فردا!
تهران
والا هنوز که نصب نکرده قراره بیاد حالا بنظر شما خوبه یا سرم کلاه رفت؟
سعیدجان مرسی، پیشنهاد میکنم همه ی دوستان این افزونه ی فایرفاکس رو امتحان کنن. به نسبت اولترا سرعتش بالاتره و قطعی اش کمتر.
شما اسم سرویستون چیه ؟
در ضمن شما از چه لینک هایی دانلود میکنید منظورم استفاده از لیچر ها برای مستقیم کردن سرویس ها؟؟
چون من فعلا از سایت های ایرانی دانلود میکنم یک مدتی هست
لطفا لینک دانلودشو بزار
دوستان من چند روزه میخوام برم تو کنترل حساب ولی اصلا باز نمیکنه.
من شارژم تموم شده و با dialup میرم.
برای شما هم همین طوره.
دوستان اگر ممکنه یک عکس از صفحه فرکانس کنسول مودمتون بزارید . من مودمم ایرانسله میخوام فرکانس های موبین نت رو بدم بهش
اینم صفحه فرکانس های کنسول مودمم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)