سلام
من تازه یه lg 42 lm 62000 گرفتم
یه سینمای خانگی خوب ترجیحا با قیمت بین 200 تا 300 بهم معرفی کنید
البته نمیدونم چیز خوبی با این قیمت گیر میاد یا نه...اگه با این قیمت نیست تا 400 معرفی کنید
سلام
من تازه یه lg 42 lm 62000 گرفتم
یه سینمای خانگی خوب ترجیحا با قیمت بین 200 تا 300 بهم معرفی کنید
البته نمیدونم چیز خوبی با این قیمت گیر میاد یا نه...اگه با این قیمت نیست تا 400 معرفی کنید
تو این قیمت انتخاب زیادی نیست.مدل 860 ال جی رو می تونید تهیه کنید.
جناب رایان تو این سه انتخاب گیر کردم
اولویتم فیلمه
1- pioneer rs777 : ظاهر تو چشی داری(نظر همسر) ، گرچه حجم صدا چندان در اولویتم نیست
2- Denon 1312xp : صداشو نتونستم بشنوم. تفکیکش چقد بهتر از پایونیره؟ ینی اونقدی هست که قید ظاهر پایونیرو بزنم؟
3- Pioneer AVreciever 521+ Speaker Paradigm cinema 70 : پیشنهاد فروشنده
با تشکر
Last edited by ruzbe1313; 27-08-2012 at 14:37.
با سلام
می خواستم بدونم در مورد 717 پایونیر نیز تحقیق کردید ؟؟ و صداش رو شنیدید
من 3 روز پیش نمایندگی پایونیر بودم امکان اینکه از 717 تست صدا بگیرم نبود و فقط تونستم از نزدیک ببینم ظاهر ساده و با کلاسی داشت و یک بلوری رو در 20 ثانیه لود می کرد.
قیمت هم 940 گفت.
بنظرم اگر از لحاظ کیفیت مورد قبول باشه برای خونه های تا 100 متر مورد خوبی بحساب می اید .
لطفا نظرتون رو برام بگین
ممنون
خب هر سه مورد خوبه.گزینه سوم براتون از نظر هزینه چقدر در میاد؟صدای cinema 70 رو من شنیدم.به نظرم برای افکت خیلی مناسبه.اگر اولویتتون فیلم باشه گزینه خوبیه.
بله با این اوضاع دلار بیشتر هم میشه...
نبود ساب تو سیستم خیلی مهمه؟
در حال حاضر بهترین آمپه 5.1 با داشتن ورودی وخروجی Optical و HDMI چه مدلی هست (زیر 400 تومن) ؟
بسته به نوع اسپیکرتون و نوع استفاده ساب اهمیت پیدا می کنه.
اگه شما فقط موزیک گوش می دین و بلندگوی ایستاده یا Floorstand داشته باشین چندان به کارتون نمی یاد.
ولی برای دیدن فیلم و ساپورت بلندگو های بوک شلف و ایجاد افکت های سنگین ساب نقش غیر قابل چشم پوشی داره.
انتخاب های زیادی ندارین
فکر می کنم الان فقط دنون 1312 و پایونیر 320 یا 420 تو این حول و حوش قیمت باشند.
بسته به نوع بلندگوتون هم هر کدومشون می تونند مناسب باشند.
من هم با رایان هم عقیدم و مورد سوم رو بیشتر توصیه می کنم ولی فکر می کنم اختلاف قیمت زیادی با دو گزینه دیگه داشته باشه.
حتی بهتره با یه آمپ بهتر مثل 820 ست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)