حسین جان این konami Id رو چجوری میشه پیدا کرد؟
حسین جان این konami Id رو چجوری میشه پیدا کرد؟
با ارت مانی نمیشه پولو تو مستر لیگ زیاد کرد یا من نمیتونم؟
دوست من سرعت بازی بهتر میشه - زوایه دوربین تغییر میکنه و ...........
حسين جان جالبه بازي من ريسپانس تايم و سرعتش توي 75 و 60 هرتز ثابته حتي تيك فريم اسكيپ رو بزنم يا نه روي سرعت و ريسپانس تاثيري نداره.
دلم مي خواست گزارشگر رو هم امتحان كنم كه لينك دانلودشو پيدا نكردم
من از ويندوز 7 استفاده مي كنم شما هم بگو چه ويندوزي داري شايد ربط داشته باشه
ولی حسین جان من الان روی حالت عادی بازی دارم مسترلیگ میزنم ولی تا الان رتبه ی 6 لیگ ایتالیا هستم با 10 تا بازی. همین آخرین بازیم با لیوورنو 3-2 باختم.به نظر من بازی اونقدر ها هم که گفته میشه آسون نیست.
این جام در مسترلیگ وجود داره.
من ویستا دارم شما اگه سرعت اینترنتت خوبه توصیه میکنم گزارشگری ایتالیایی رو دانلود کن قشنگ گزارش میکنه البته این سلیقه ایه شاید شما خوشت نیومد اما توی کاهش سرعت بازی بصورت غیر مستقیم اثر میذاره .
مصطفی جان شاید من بخاطر اینکه زیاد بازی میکنم یک مقداری روی بازی مسلط تر باشم . من PES 2009 رو حداقل 800 ساعت بازی کردم ( توی آمار گالری میتونین مدت زمان بازی کردن رو ببینید ) بهمین خاطر تسلط خوبی روی بازی دارم و در حالت تاپ پلیر و در وضعیتی که زمان پاسخ دهی کمه همه تمیها رو شکست میدم .
اینا رو ببینین در حالت زمان پاسخ دهی کم 5 تا بازی رو پشت سر هم بردم اما با تغییر زمان پاسخ دهی و کاهش سرعت بازی گر و گر دارم میبازم آخرین باختم توی جام یوفا در مقابل والنسیا بود که 3-0 باختم .
چند صفحه قبل گفتم دیگه فریم ریت رو بجای 60 ,75 کن
يه لينك ترجيحا رپيدشير از ين گزارشگري ايتاليايي يا اسپانيايي كسي بزاره دعاگوشم
لینک گزارشگر ایتالیایی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری برای ثابت موندن پول در مسترلیگ
نحوه ی استفاده:
1- بازی PES 2010 و نرم افزار را اجرا کنید.
2- از داخل بازی فایل سیو مسترلیگ را اجرا کنید.
3- برای ثابت موندن پول دکمه ی F10 یا Freeze Money را بزنید.
نکته: این نرم افزار در ویندوز XP و با واحد پولی یورو تست شده.
Last edited by fouladiali; 27-10-2009 at 14:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)