تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 691 از 940 اولاول ... 191591641681687688689690691692693694695701741791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,901 به 6,910 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت مدیر محترم تاپیک ، یک سوال داشتم : چه جوری میشه لباس یک تیم را تو champions league تغییر داد ، من لبای تیم ها رو در حالت معولی می تونم تغییر بدم ولی همون لباس ها تو champions league هم میان ، من می خوام مثلا لبای منچستر تو champions league با حالت معمولی که بازی می کنیم فرق کنه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه چیز عجیب!!!!
    امروز داشتم مستر لیگ بازی می کردم که یک دفعه دیدم خود به خود کامپیوتر برای من یک تعویض انجام داد
    گفتم شاید خودم انجام دادم حواسم نبوده...
    بعدش گل زدم بعد دو دقیقه یک تعویض دیگه کرد و یکی از مهاجم های من رو کشید بیرون و بجاش یک دفاع اورد داخل.
    کسی تا حالا همچین چیزی دیده؟؟؟!!!
    بله ميشه از قسمت Team Adjustment و Set Formation يه گزينه هست مبني بر تعويض اتوماتيك بازيكن

با سلام خدمت مدیر محترم تاپیک ، یک سوال داشتم : چه جوری میشه لباس یک تیم را تو champions league تغییر داد ، من لبای تیم ها رو در حالت معولی می تونم تغییر بدم ولی همون لباس ها تو champions league هم میان ، من می خوام مثلا لبای منچستر تو champions league با حالت معمولی که بازی می کنیم فرق کنه؟
    من زياد سعي كردم با Pro Evo اين كار رو انجام بدم به نظر تنها راهش تغيير روي img و bin فايل ها توسط GGS هست

بعد از عمری اومدیم pes2009 نصب کنیم.ارور داد.حالا شاید بتونم اروره رو یه کاری بکنم.شما یه پچ خوب معرفی کنید همه ی مشکلات بر طرف بشه حجمشم زیاد نباشه.اونی که فاشیست جان گذاشته بود صفحه قبل 313 مگابایت بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک پچ میخوام که حجمش زیاد نباشه
    رفيق همه پچ ها كه تغيير به درد بخور اعمال بخوان بكنن حجمشون همينطوري زياده من يه پچ ساختم اخيرا ولي حتما بايد از داخل بازي و از گزينه دانلود فايل cv0f رو دانلود كني اين cv0f يه فايل img هست كه كونامي مخصوص آپديت در نظر گرفته و وقتي شما مي خواييد از داخل بازي آپديت كنيد اين فايل دانلود و در مسير خاصي قرار ميگيره و باعث اعمال تغييرات ميشه به زودي يه اتوران ميسازم با حجم 35 مگابايت كه فايل cv0f رو فشرده ميكنه و ا اجراي اين فايل 35 مگي همون آپديتي كه 180 مگ هست خارج از بازي اعمال ميشه و ميشه همون كاري كه بايد بشه و بازي شما آپديت بشه اگه اين فايل رو بتونم آپلود كنم ديگه اون پچي كه ساختم ميشه بهترين و به درد بخور ترين پچ براي اونايي كه از پچهاي Gaming Acces استفاده نمي كنن
    Last edited by Spaniuly; 18-03-2009 at 22:11.

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من بالاخره موفق شدم این پچ 3.0 Gaming Access رو بگیرم اما...
    چرا بعضی از زمینها اصلا لود نمیشن یعنی به جای زمین چمن روی یه صفحه سیاه بازی میکنیم.احتمالا فوتبال خیابانی شده روی اسفالت بازی میکنیم!!
    چه جوری میشه رفعش کرد آخه بقیه چیزهای پچه خوبه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

رفيق همه پچ ها كه تغيير به درد بخور اعمال بخوان بكنن حجمشون همينطوري زياده من يه پچ ساختم اخيرا ولي حتما بايد از داخل بازي و از گزينه دانلود فايل cv0f رو دانلود كني اين cv0f يه فايل img هست كه كونامي مخصوص آپديت در نظر گرفته و وقتي شما مي خواييد از داخل بازي آپديت كنيد اين فايل دانلود و در مسير خاصي قرار ميگيره و باعث اعمال تغييرات ميشه به زودي يه اتوران ميسازم با حجم 35 مگابايت كه فايل cv0f رو فشرده ميكنه و ا اجراي اين فايل 35 مگي همون آپديتي كه 180 مگ هست خارج از بازي اعمال ميشه و ميشه همون كاري كه بايد بشه و بازي شما آپديت بشه اگه اين فايل رو بتونم آپلود كنم ديگه اون پچي كه ساختم ميشه بهترين و به درد بخور ترين پچ براي اونايي كه از پچهاي gaming acces استفاده نمي كنن
    عزیز خب شما یه پچ بده که فقط توش نقل و انتقالات انجام شده باشه و لیسانس تیما درست شده باشه.همین برای من بسه.پچی که این چیزا داشته باشه که دیگه پر حجم نیست نه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز خب شما یه پچ بده که فقط توش نقل و انتقالات انجام شده باشه و لیسانس تیما درست شده باشه.همین برای من بسه.پچی که این چیزا داشته باشه که دیگه پر حجم نیست نه؟
    چرا هست براي اسامي و اصلاحشون يه اديت فايل ساختم ولي اين اديت فايل مكملش پچي هست كه با كيت سرور كار ميكنه و حجمش حدود 20 مگ هست 5 - 6 صفحه پيش گذاشتمش تو تاپيك تازه حتما بايد ورژن بازيت 1.20 باشه و اون فايل cv0f رو هم داشته باشي

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

یه چیز عجیب!!!!
    امروز داشتم مستر لیگ بازی می کردم که یک دفعه دیدم خود به خود کامپیوتر برای من یک تعویض انجام داد
    گفتم شاید خودم انجام دادم حواسم نبوده...
    بعدش گل زدم بعد دو دقیقه یک تعویض دیگه کرد و یکی از مهاجم های من رو کشید بیرون و بجاش یک دفاع اورد داخل.
    کسی تا حالا همچین چیزی دیده؟؟؟!!!
    شما در منویی که ترکیب تیمها رو می چینن، تیک گزینه Auto Sub... رو گذاشتی!!!!!!

نه بابا...
    کنترل بازیکنان دست خودم بود
    coach mode خودش بازیکنان رو کنترل میکنه...در صورتی که من خودم بازیکنان رو کنترل می کردم
    Coach Mode نیست، Cash Mode هستش!!!!!!!

پ.ن: از کرایزر هم واقعاً تشکر می کنم که کاره بچه ها رو سریع راه میندازه.

8. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه...من اصلا اون گزینه ها رو بهشون دست نزدم
    دیگه خودم بعد این مدت که دارم pes بازی می کنم این چیزها رو میدونم
    نه چیزی تیک خورده و نه حالت coach mode هست
    توی بازی های معمولی هم اینطوری شده...
    نمی دونم چه مرگش شده...دارم بازی رو پاک می کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چرا هست براي اسامي و اصلاحشون يه اديت فايل ساختم ولي اين اديت فايل مكملش پچي هست كه با كيت سرور كار ميكنه و حجمش حدود 20 مگ هست 5 - 6 صفحه پيش گذاشتمش تو تاپيك تازه حتما بايد ورژن بازيت 1.20 باشه و اون فايل cv0f رو هم داشته باشي
    ای بابا.یعنی یک پچ خیلی معمولی هم نیست نیاز به چیزی نداشته باشه؟قبلا که بود.من خودم یه بار دان کدمش.درست شدن تیما.ولی الان معلوم نیست تو کودوم صفحست؟

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من بالاخره موفق شدم این پچ 3.0 Gaming Access رو بگیرم اما...
    چرا بعضی از زمینها اصلا لود نمیشن یعنی به جای زمین چمن روی یه صفحه سیاه بازی میکنیم.احتمالا فوتبال خیابانی شده روی اسفالت بازی میکنیم!!
    چه جوری میشه رفعش کرد آخه بقیه چیزهای پچه خوبه؟
    وقتی تو تنظیمات گرافیک , Quality رو روی Low بذاری انجوری میشه بذار رو Medium یا High درست میشه

پروفشنال abol_fa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    كنار كارون....

پيش فرض

اینم شد بازی ؟
    بازی فقط فیفا 2009 این بازی که همه ی بازیکناش این عروسک خیلی مصنوعی میدوند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •