تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 691 از 1138 اولاول ... 191591641681687688689690691692693694695701741791 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,901 به 6,910 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا محمد، براي تعويض پيچهاي دسته موتور همون روشي كه خدمت شما گفتم انجام پذيره و مشكل خاصي نداره. من طبقها را براي تعويض دسته موتور يا پيچهاي اونها باز نكردم و نيازي به اين كار نيست. اگر اشتباه نكنم فقط جلوي ماشين جك زدم تا طبقها كمي بالا بياد و راه دست بهتري پيدا بكنه.
    فردا روي ماشين چك ميكنم تا ببينم وضعيت چطوريه، اگر صفحه اي كه توضيحات تعويض دسته موتور را دادم پيدا كنين ، احتمالا نوشته شده باشه.( توضيحات مربوط به زمان بازسازي كه توي تعميرگاه بود)
    ................
    جناب camaro RS ، موردي كه دنبالش هستيد خيلي خاص و كيمياست...
    خيلي از ماها دنبالش بودم، اونهم موقعي كه هنوز اين داستان مضحك خودروي فرسوده و ...در كار نبود،
    جستجو كنين ممكنه پيدا بشه، البته احتمالا تميز و مرتب ، كه قيمت بسيار بالايي هم خواهد داشت ،
    در هر صورت اگر احيانا موردي بود، به شما اطلاع ميدم، اما شك دارم با اون وضعيت كه مناسب بازسازي باشه و قيمت چندان بالايي هم نداشته باشه و البته اسناد و مدارك اون هم كامل باشه، پيدا بشه.

2. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام جناب camaro lt
    من خیلی دنبال این مدل گشتم توی نت، هست اما همشون باز سازی شده هستند و قیمت هاشون هم اندازه یه فضاپیماست که اصلا برای خرید نمی ارزه و من بیشتر دنبال یه کامارو هستم که خودم باز سازیش کنم. کل خوبی ماشین امریکایی داشتن هم توی اینه که خودت بشینی جمعش کنی.

4. این کاربر از camaro RS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا محمد ما هنوز منتظر آدرش این آقای حسنی که گفتید هستیم.
    امروز داشتم فیلم باز کردن یه گیربکس 350 رو نگاه میکردم که با اینکه توی فیلم تمام گیربکس رو مرحله به مرحله باز کرد ولی من اصلا متوجه نشدم که این دنده پارک یا همون P توی گیربکس اصلا مکانیزمش کجا هست و چطوری درگیر میشه.اینم اگه میشه آقا محمد به ما یه توضیحی دربارش بدید.
    علی آقا
    ایشالا اگه خدا بخواد یه چند روز دیگه اگه بازهم مشکلی پیش نیاد دارم راه میوفتم طرف اهواز.شما که اهواز تشریف دارید میشه تا موقع اومدن ما یه اماری از چرم برای ماشین ما بگیرید که اگه اونجا باشه من دیگه توی همین سفر تهیه کنم.
    ممنون

6. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..............................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:30.

8. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

راستی در مورد کار موتور و گیربکس هم کار خیلی جلو رفته و متاسفانه نتونستم عکس زیادی از مراحل کار بگیرم ولی به طور مختصر:
    1-سیلندر رنگ شد.
    2-پولکیها نو شد.
    3-میل لنگ سوار شد و با یاتاقانها اب بندی شد.
    4-پیستونها رو با رینگ نو جا زدیم.
    5-پیچهای کپه ثابت و متحرک رو تورک متر کشیدیم.
    6-سوپاپهای سرسیلندر رو بعد از اب بندی جا زدیم که متاسفانه بعد از تست با بنزین نشون میده کمی خوب اب بندی نشده و متاسفانه باید مجددا گرین نرم بخوره و اب بندی بشه.
    7-اویل پمپ تست شد و توسط ساعت چک شد و مشخص شد که نو بوده و نیازی به تعویضش نبود و فقط یه شستشو شد و واشرش نو شد.
    8-دنده میل سوپاپ هم فردا میگیرم و تصمیم دارم با نمونه نو جایگزین کنم.
    9-در مورد گیربکس هم کاملا جمع شده و اچار کشی نهایی اون هم انجام شده و اماده نصب روی نیم موتور و بعد روی ماشینه.
    Last edited by MJ1970; 13-10-2013 at 16:26.

10. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب aminbest
    حتما فردا پيگير چرم سقف ميشم، ولي بعيد ميدونم اينجا بشه نو و سالم پيدا كرد و اكثرا به تودوزي مراجعه ميكنن تا يا ترميم بكنن و يا از نو دوباره يكي بدوزن، با اين حال پيگير ميشم ببينم چي گير مياد و نتيجه را خدمت شما ميگم.
    .....................
    متن زير ، ماجراي واقعي فردي است كه در يك تصادف دچار صدمات بسيار شديدي شد و براي هميشه سلامتي خودش را از دست داد..
    توضيحي لازم نيست و خود مطلب گوياي تمام حقيقت است..

خواهش میکنم بخونین. اسم من هست سیامک.با 190 سانتی متر قد و وزن 107 کیلوگرم. تو زندگیم عاشق بدنم و سلامتی اون بودم.باورتون نمیشه ولی اسم یه داروی ساده رو هم نمیدونستم.یک پک به سیگار نزدم.یک قطره الکل مصرف نکردم.تا اونجا که تونستم هوای بدن و سلامتیمو دونستم.ورزش مداوم. اما حالا چرا اینارو اینجا میگم? مهمش همینجاست.سال 78 پسر عمه ی من با پراید تو چمران تصادف کرد و ماشینش و خودش هر دو داغون شدن.وقتی من پراید گرفتم بهم گفت چیزی که من دیدم تو هم میدیدی پراید سوار نمیشدی. من گفتم دوست دخترتو بغل سوار کردی هوایی بودی زدی گاردریل.گردن پراید ننداز.خندید و گفت هر تور دوست داری فکر کن. ماشین آمریکایی هزینه بر هست.نمیشه خیلی جاها باهاش رفت.من هم یه پراید خریدم.میتونم بگم رانندگی من از همه شما بهتره.نمیخوام بگم من آره.اما دارم مردونه حرف میزنم.تو یکی از اون روزای معمولی که داخل شهر داشتم میرفتم رستوران...همه جا تاریک شد.چشامو که وا کردم دور تا دورم کله ی آدم بود.هیچ چیزو از هم تشخیص نمیدادم.فقط شماره تلفن پدرمو بلند بلند داد میزدم.همه جا خون بود.تو بیمارستان فهمیدم چه اتفاقی افتاده.ماشین از روبرو منحرف شده و منو تو لاین 1 زده.شاخ به شاخ.راه فراری هم نبوده.الان 3 ساله دارم میلنگم.شدم 90 کیلو.صحبت از دردو دل نیست.صحبت از یه اشتباهه.اشتباهی به اسم صرفه طلبی.اشتباهی به اسم پراید.اشتباهی به اسم محاسبه ی حرکت و مصرف بنزین.اشتباهی به اسم سایپا.اشتباهای زیاد که منو شکست دادن.به خودم قواشو دادم بدن و سلامتیمو برگردونم دقیقا همونجایی که بود.ولی خیلی چیزا برنمیگردن.من حتی زندگی عاطفیمو هم از دست دادم. حالا شما دوست خوبم دیروز 6 امین جراحی رو بدنم انجام شد و باز منتظر جراحی 4 ماه آینده هستم.من خیلی قوی بودم زنده موندم.وگرنه نه این پیج بود و نه این صحبتها.اگه شما راننده پراید هستین و تفکر منو واسه روندنش دارین هر شب که خونه میرسین رو به آسمون به خدا بگین دمت گرم که امشب خونه اومدم.چون فقط خداست پراید سوار زنده میمونه. اگه قرار باشه اتفاقی پیش بیاد پراید یه نامرد بیشتر نیست

12. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

درود بر شما.
    سرنوشت قابل تاملی بود.باور کنید من خودم همینطور هستم.وقتی میخوام جایی برم از وسایل حمل و نقل عمومی مثل مینی بوس استفاده میکنم تا مجبور نشم سوار پراید خطی بشم که در اکثر موراد وضعیت سلامتی ماشیناشون تعریفی نداره.حالا حساب کنید پراید صفر خودش پر از ایراده دیگه اون خطی که با ماشین داغون داره مسافر کشی میکنه وضعیتش چی میتونه باشه.
    بارها قبلن با پراید خطی اینور اونور میرفتم اما اتفاقایی افتاد و چیزاهایی دیدم که تصمیم گرفتم با مینی بوس برم و بیام تا حداقل امنیت جانی داشته باشم.
    -------------
    علی آقا این عکسی که توی پست قبلی گذاشتید عکس کانتیننتال من هست.البته عکس مال زمانی بود که ماشین تهران بوده.

14. 7 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..............................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 18:31.

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دنده هاي سر ميل لنگ و ميل سوپات نوا من مشكلي نداشتند و دوباره مورد استفاده قرار گرفتن و بخوبي كار ميدن،

اينطور كه متوجه شدم، در نوا، بخاطر اينكه رابطه دنده هاي سر ميل لنگ و ميل سوپاپ بطور مستقيم( دنده با دنده) است، فرسايش و خوردگي خيلي كمتري نسبت به نمونه هاي مورد استفاده در موتورهاي 8 سيلندر وجود داره.
    در موتورهاي 8 چون ارتباط بواسطه زنجير برقرار ميشه، بنابراين وجود فضاي خالي در بين مفاصل و دانه هاي زنجير، باعث ميشه كه فشارهاي وارد شده بيشتر نمود پيدا كنه و كم كم فرسودگي در دنده هاي سر ميل سوپاپ ديده بشه، بخصوص كه در 8 سيلندرها تا جايي كه من ديدم بيشتر از نمونه هاي كائوچويي و يا همون فيبري استفاده ميشه و كمتر از نمونه فلزي استفاده شده.
    بنابراين به نظر من اگر دنده سر ميل لنگ سالمه، پس نيازي به تعويض نداره( و فكر نكنم نمونه فيبري اون وجود داشته باشه چون فشار خيلي زيادي رو بايد تحمل بكنه)
    در مورد دنده سر ميل سوپاپ ، اگر نمونه فلزي سالم سراغ داشتيد( دست دوم) خوبه، حتي فرسودگي خيلي كم و جزئي هم چندان مهم نيست چون ارتباط دنده ها بصورت مستقيم صورت ميگيره، فقط ترك و شكستگي نداشته باشه.
    به نظر ميرسه نمونه كائوچويي براي 8 سيلندر مناسبتره( بخاطر وجود زنجير و فرم دندانه هاي چرخ دنده ها)
    و نمونه فلزي براي موتورهاي خطي 6 سيلندر بهتر جواب ميده،( بخاطر ارتباط مستقيم دندانه هاي دو چرخ دنده)

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان کسی می تونه مشخصات کامل این ماشین رو بهم بگه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro RS; 19-10-2013 at 19:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •