دوستان شيرازي من يه اينترنت نامحدود سرعت ١٢٨ گرفتم از اسياتك شيراز( ارمنت) و سرعت دانلودم يك تا حداكثر دو كيلوبايت در ثانيه است!!!! اين طبيعيه؟ زنگ بزنم فحشي چيزي بدم درسش نميكنن؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان شيرازي من يه اينترنت نامحدود سرعت ١٢٨ گرفتم از اسياتك شيراز( ارمنت) و سرعت دانلودم يك تا حداكثر دو كيلوبايت در ثانيه است!!!! اين طبيعيه؟ زنگ بزنم فحشي چيزي بدم درسش نميكنن؟
دوستان زنگ زدم نمایندگی شهرمون بهش گفتم :این چه وضعه سرعت شبانس من یه مگ گرفتم باید سرعت دانلودم 30 باشه بعد اونیکه 256 گرفته هم باید 30 باشه مگه همین شما نبودید که گفتید سرعت شبانه یه مگ تا 100 هم میره . گفت : وقتی همه باهم شب دانلود میکنید طبیعیه سرعت کاهش پیدا کنه. من گفتم اولا دو سه روز اول که برام یه مگ بستین خوب بود یعنی اون دو سه روز اول همه خوابیده بودن یا اینکه شما زنگ زدین بهشون گفتین به احترام من این چند شبو دانلود نکنن درضمن ضریب اشتراک یه مگ 1 به 2 هست یعنی اگه دو نفر باهم دانلود کنیم دانلود هر کدوم از ما میشه حداقل 60 -64 نه اینکه حداکثر 40 . گفت چشم مشکلتون حل میشه گفتم کی گفت دست ما که نیست دست شرکته اونه که محدود میکنه اگه دست من بود شبانه رو روی 4مگ میبستم گفتم تا امشب صبر میکنم درست نشد فسخ میکنم گفت چشم پیگیری میکنیم
خداییش خیلی با ادب بود . . . اما دیشب هم گذشت و درست نشد .به نظرتون اگه زنگ بزنم دفتر مرکزی اسیاتک کاری از دستشون بر میاد
راستی نمایندگی درست میگفت محدودیت کار اونا نیست؟
ديگه فكر نكنم آسياتك بشه اون آسياتك قديم با سرعت 120 kB/S شبانه و ... اين ماه آخر هست كه باهاشون هستم آخر دوره فسخ ميكنم ... ( البته همين الانشم از خيلي از ISP ها مثل شاتل و ... سر تر هست ولي خوب فك كنم با اين پولي كه ميدم ميتونم سرويس بهتر هم پيدا كنم ...)
بازم خوش به حالتون اهواز 5-6 تا ISP داره.
دزفول فقط پارس و قاطر و آسیا رو داره... من چیکار کنم؟
به نظر من اگه میخواید نا محدود بگیرید برید شاتل بگیرید چون شاتل برای نامحدودشم پهنای باند بیشتری میده. مثلا ما 384 نامحدود گرفته بودیم ولی سرعتمون رو سر 1.5مگ بستن.
اسیاتک ترکید 7 تا الان قطعه![]()
لعنت بهت آسیا تک ! دیگه رفتم این سری !
خاک تو سرتون کنند با این مدیریت @$@# !
آبروم رفت
یعنی بر پدره پدر سوخته ی این اسیاتکیا لعنت . روزه به این مهمی 4 ساعته اینترنتم قطه .
از روزی که اومدم این دفه ی 8تمه که سرویسشون اینطوری قطع میشه . هروقتم زنگ میزنم یارو بمن میگه شما هرروز زنگ میزنی میگی مشکل داری . خوب مردک اگه مشکل از طرفه شما نبود که زنگ نمیزدم که .
حالائم که کلا تلفنشونو قطع کردن که نتونیم با پشتیبانی تماس بگیریم .
واقعا لعنت بهتونو دروغایی که میگین .
هنوزم قطعه سایتشون هم باز نمیشه![]()
ممنون از جوابت...اما خودمونیم با جمله آخرت خیلی حال کردم.الان دقیقا دارم جویده میشم
دوستان اگه من بخوام فسخ کنم و از پارس آنلاین بگیرم-کاملا بگید چه مراحلی رو باید طی کنم و چقد باید هزینه کنم؟؟؟
Last edited by ABEX-AMIR; 09-06-2012 at 01:10.
مدیر آسیا تک نیست ( مدیر فنیش ) و کلا شرکت نابود شده ! متاسفم جدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)