چون اسم معروفی نداره این جوریه
نه اما با گارانتی سراغ دارم
شما همه 5 صفحه رو خوندید
با اون مقایسه ها من فکر میکردم که hs10 رو انتخاب کنید
اما انتخاب اشتباهی نکردید![]()
چون اسم معروفی نداره این جوریه
نه اما با گارانتی سراغ دارم
شما همه 5 صفحه رو خوندید
با اون مقایسه ها من فکر میکردم که hs10 رو انتخاب کنید
اما انتخاب اشتباهی نکردید![]()
Last edited by ELSIN; 25-09-2010 at 21:58.
sx200 نویزش کمتره ؟
بله به اندازه 2mp کم تره
اما اگر میتونید همون sx210 رو بخرید کلا بهتره![]()
کسی نیست کمک کنه واجبه ها
یعنی کیفیت عکسای G11 از FZ35 بهتره (در شراطی که گفتم)؟ SONY HX5 چی؟ یعنی این مدل سونی زیاد جالب نیست که شما بهش اشاره نکردی؟ FZ100 وارد بازار شده؟ عکس شارپ یا سافت یعنی چی؟ راستی کداک رو خودتون از نزدیک باهاش کار کردین یا بر اساس عکسهای در نت می گید بهتره؟
ببخشید سوالام اینقدر زیاد شد، از بی اطلاعی و آماتوریه دیگه![]()
سلام دوستان
من میخوام یک دوربین کانون مدل s95 بخرم بنظرتون دوربین خوبیه یا المپیوس بخرم ؟
کدام یکی شما پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
یه سوال مهم واسم پیش اومده
ببینید این دوربین های نیمه حرفه ای مثل fz35 یا hs10 یا کانن sx20 رو از چه نظر نیمه حرفه ای یا همون slr like میگن ؟
فقط به خاطر شباهت ظاهریشون با دوربین های حرفه ای بهشون slr like میگن یا از نظر امکانات و کارایی هم بهم شباهت دارن ؟؟
مثلا تو نیمه حرفه ای ها هم امکان تنظیم سرعت شاتر یا تنظیمات دیافراگم و این جور چیزا که در دوربین های حرقه ای به چشم میخوره دیده میشه یا نه ؟
مثلا اگه دو روز دیگه خواستم کلاس عکاسی برم و این چیزا رو ازم خواستن دوربینی مثل fz35 و hs10 و بقیه دوربین هایی که تو این رده هستن میتونن نیازهامو برآورده کنم ، یا باید حتما یه دوربین گرون قیمت حرفه ای داشته باشم ؟
یه سوال کوچیک دیگه هم داشتم ... دوستانی که fz35 دارن ، چه ایراداتی توش میبینن . خوبی هاشو میدونم فقط میخوام بدونم کمی و کاستی ها و عیب و ایراداش کجاشه...
این کیفی که روشه چقد می ارزه ؟ آخه یه جا میده 490 یا کیف ، یه جا بدون کیف 465
Last edited by lvlr24; 26-09-2010 at 18:56.
نه دوست عزیز اتفاقا همه شو خوندم و واقعا مطالب مفیدی بودن . ممنون به خاطر زحمتی که کشیده بودین
اما خب تو مطالبی که بود ، چیز دندون گیری در رابطه با hs10 به چشم نخورد
دو تا سوال در پست قبلی کردم که ممنون میشم به اونا هم جواب بدین![]()
دو دوربین می خوام بگیرم ممنون می شم راهنمایی کنین:
1- یک دوربین کامپکت که کیفیت عکس خوب حتی در نور کم رو داشته باشه همراه با فیلم برداری اچ دی نظرم رو HX5 هست آیا تو این قیمت مورد بهتری هم هست؟
2- یک دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای که واسه تازه کار باشه اما قابلیت هاش کامل باشه کیفیت عکس خوب همراه با تصویر برداری اچ دی قیمت هم مناسب باشه چیزی مد نظرم نیست ممنون می شم کامل توضیح بدین
Last edited by flasher_for_nokia; 26-09-2010 at 18:43.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)