ايول به همه پرسپوليسي ها
اين تاپيك تا دربي بايد بالا باشهکاملا تایید میشهبله به شرطی که شمام کمک کنید.
فقط شما هم همکاری کن دوست عزیز
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ايول به همه پرسپوليسي ها
اين تاپيك تا دربي بايد بالا باشهکاملا تایید میشهبله به شرطی که شمام کمک کنید.
فقط شما هم همکاری کن دوست عزیز
هفته نهم ليگ برتر ايران (دوره هشتم)
جمعه 12/07/87 ساعت 15:00 ورزشگاه آزادی تهران
پيرواني: بازيکنان پرسپوليس ممنوع المصاحبه اند
کانون هوادارن پرسپولیس : "افشين پيرواني" روز دوشنبه در گفت و گویی در خصوص شهرآورد 65 افزود: بازيهاي پرسپوليس و استقلال در هر جام و هر شرايطي حساسيت و جذابيت خاص خودش را دارد. اين بازي بسيار حساس و سخت است و شرايط ويژهاي دارد که ما کاملا با آن آشنا هستيم.
وي در خصوص بازيکنان و مشکل کادر فني در انتخاب ترکيب اصلي اظهار داشت: ما بهترين بازيکنان را در اختيار داريم و اين خصوصيت بهترين تيمهاي بزرگ دنيا است.
وي تصريح کرد: تيم هاي بزرگ بازيکنان خوبي را در زمين و بر روي نيمکت دارند و کادر فني بهترين بازيکنان را که از نظر روحي، رواني و جسمي آماده باشند به زمين خواهد فرستاد.
پيرواني تاکيد کرد: يقينا بازيکناني را به زمين مي فرستيم که دوست دارند برنده از ميدان خارج شوند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص "سعد کميل" داور کويتي اين ديدار گفت: سعد کميل داور خوبي است و فکر نميکنم مشکلي ايجاد شود چون ما بازي خودمان را انجام ميدهيم و کاري به قضاوت داور نداريم.
به گفته وي، سعد کميل نيز بايد به خود ببالد و افتخار کند که اين ديدار مهم را قضاوت ميکند.
وي ادامه داد: "ديکارمو" بازيکن برزيلي از نظر فني بازيکن گلزن و مهاجم خوش اندامي است که بازي وي مورد تائيد کادر فني است اما تاکنون کارت بازي او صادر نشده بود.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص بازي "علي کريمي" مقابل تيم پگاه گيلان و حضور در شهرآورد 65 گفت: کريمي چهره شناخته شده فوتبال است که پس از سالها به تيم خودش آمده و بازي نسبتا خوبي را مقابل تيم پگاه از خود به نمايش گذاشت.
وي افزود: اميدوارم کريمي هر چه زودتر به شرايط آرماني خود از نظر هماهنگي با ديگر بازيکنان برسد و همان بازيکني باشد که کادر فني و هواداران انتظارش را دارند و اگر در شهرآورد 65 در زمين حضور يابد، بدون شک تاثيرگذار خواهد بود.
پيرواني در خصوص مصدومان و محرومان تيم پرسپوليس در اين بازي نيز تصريح کرد: به جز "حسين بادامکي" که به دليل مصدوميت به اين ديدار نميرسد، بازيکن مصدوم ديگري نداريم و خوشبختانه بازيکن محروم هم نداريم.
وي در پاسخ به اين سوال که "عملکرد افشين قطبي را چگونه ميبينيد؟" گفت: قطبي مربي کار بلدي است که براي هر بازي تدابير خاصي را در نظر ميگيرد.
به گفته وي، در اين خصوص براي بازي با استقلال تاکتيک ويژهاي را مدنظر دارد که اگر مشکلي پيش نيايد، بازي زيبايي را از هر دو تيم خواهيم ديد.
مربي تيم فوتبال سرخپوشان از هواداران تيم پرسپوليس درخواست کرد که براي اثبات "پرسپوليس هميشه قهرمان" تنها به تشويق تيم خود بپردازند و از شعار دادن عليه تيم حريف بپرهيزند.
در صورت تایید هیئت مدیره ؛ یک بانک خصوصی امروز اسپانسر استقلال و پرسپولیس می شود
کانون هوادارن پرسپولیس : پس از منتفی شدن حمایت مالی مجموعه مبلیران از استقلال و پرسپولیس، مدیران دو باشگاه در تلاشند تا شرکت و موسسه ای دیگر را برای حمایت از تیمهای خود انتخاب کنند. در این ارتباط مذاکراتی با یک بانک خصوصی انجام شده تا دو تیم پرطرفدار پایتخت از حمایتهای مالی این بانک در فصل هشتم لیگ برتر بهرهمند شوند.
قرار است تا عصر امروز هیئت مدیره بانک مورد مذاکره ، نظر نهایی خود را در خصوص حمایت مالی از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اعلام کند. در صورت اعلام موافقت هیئت مدیره ، نام این بانک بر روی پیراهن سرخابی های تهران نقش خواهد بست.
دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته نهم رقابتهای لیگ برتر ساعت 15 روز جمعه 12 مهرماه به قضاوت سعد کمیل از کویت در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
نيكبخت: هيچ دليلي براي نيمكتنشيني من وجود ندارد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گویی، اظهار داشت: انگيزه زيادي براي بازي روز جمعه مقابل استقلال دارم، چون سال ها در هر دو تيم بازي كردهام.
وي افزود: خوشحالم كه داور مسابقه يك ايراني نيست. چون در صورتي كه ايراني بود و اشتباه ميكرد به او اتهامات متفاوتي ميزدند. داوران ايراني از زحمتكشترين قشرهاي فوتبال ما هستند كه هميشه به ناحق زير سوال مي روند.
وي در خصوص شرايط بدني خود و احتمال نيمكت نشيني در دربي گفت: اگر 50 درصد آماده باشم از خيليها كه صد در صد آمادهاند بهتر ميتوانم براي پرسپوليس عمل كنم. سه روز به بازي مانده است و نمي توان از حالا در مورد نيمكت نشينان اظهار نظر كرد. حتي سرمربي تيم نيز نميتواند همچنين كاري بكند.
نيكبخت ادامه داد: شرايط من بسيار خوب است و برخلاف نوشته هاي برخي روزنامه ها هيچ بيماري هم ندارم. دليل غيبتم در تمرين روز شنبه كمردرد بود و به همين دليل روز گذشته با زرينه به بيمارستان رفتم و همه چيز مشخص شد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: با توجه به انگيزه و تلاش زيادم، هيچ دليلي براي نيمكتنشيني من وجود ندارد؛ اما باز هم سرمربي تيم در اين خصوص نظر ميدهد.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور ديكارمو گفت: من عليرضا نيكبخت واحدي هستم و از هيچ بازيكني نميترسم. در سالهاي زيادي كه در خدمت پرسپوليس و فوتبال بودهام هزاران نفر مثل ديكارمو را ديده ام؛ ولي فقط متوجه شدم كه فقط من هستم كه براي اين تيم باقي ماندهام و هميشه جزو تاثيرگذارترين بازيكنان بودهام و اين نامها براي من هيچ ترسي ندارند.
نيكبخت در پايان خاطرنشان كرد: اميدوارم در بازي روز جمعه به حقم برسم و در اين باره با هيچ فردي دعوا ندارم؛ اما دوست دارم كه در تركيب اصلي باشم تا مقابل استقلال گلزني كنم.
هدايتي: حضورم در تمرين پرسپوليس پاسخ به شايعهسازان بود
کانون هواداران پرسپولیس : حسين هدايتي در واكنش به شايعات اخير مبني بر بركناري وي از هيئت مديره گفت: امروز در محل تمرين تيم حاضر شدم تا همه بدانند همچنان در كنار پرسپوليس هستم.
وي ادامه داد: خيلي ها در آستانه دربي به دنبال حاشيه سازي عليه پرسپوليس بوده و هستند؛ اما بدانند كه به هدف خود نخواهند رسيد.
رئيس هيئت مديره پرسپوليس تاكيد كرد: به اين شايعات توجهي نداشته و ذهن خود را به دربي معطوف مي كنم. اميدوارم پرسپوليس روز جمعه موفق باشد و به موفقيت تيم خوش بينم.
وي افزود: امروز در تمرين ديدم كه چگونه بازيكنان با يكديگر همفكر و همراه هستند. اين مسئله باعث خوشحالي من است.
ITC دي كارمو صبح امروز رسيد
کانون هوادارن پرسپولیس : به گفته داريوش مصطفوي ITC دي كارمو صبح امروز به ايران رسيد و اين مهاجم مي تواند روز جمعه مقابل استقلال تهران بازي كند.
مصطفوي در اين خصوص گفت: خوشبختانه با تلاش باشگاه و ماركو، ITC امروز به ايران رسيد تا هيچ مشكلي براي دربي نداشته باشيم.
عابدزاده: اميدوارم اين بار در لباس مربيگري پيروز دربي باشم کانون هواداران پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده در گفتوگویی، اظهار داشت: در حال حاضر پرسپوليس در بهترين شرايط ممكن به سر ميبرد و براي رسيدن به موفقيت بعيد ميدانم مانعي جلوي راه خود داشته باشد. وي در مورد نتيجه اين ديدار گفت: نبايد در اين باره زود قضاوت كرد و تجربه اين مسئله را ثابت كرده است. برنده روز جمعه مشخص مي شود. مربي دروازه بانان پرسپوليس در مورد سنگربانان تيم افزود: خوشبختانه با آمادگي بالاي واعظي و حقيقي خيالمان از بابت دروازه راحت است. وي يادآور شد: يكي از بازيكناني هستم كه در داربيهاي مختلف حضور داشته و بارها پيروز شدهام؛ اما اين بار دوست دارم در لباس مربي، برتري تيمم را ببينم.
عابدزاده كه از حضور در اين ديدار محروم بود و سپس بخشيده شد، در پايان خاطرنشان كرد: از كميته انضباطي تشكر ميكنم كه ميتوانم در بازي حساس ليگ برتر دوباره بر روي نيمكت بنشينم.
مهدوی کیا: ستاره یعنی کریمی
اپیتان تیم فوتبال کشورمان گفت: نتیجه گرفتن پرسپولیس با ستاره ای مانند علی کریمی تماشاگر را به ورزشگاه می کشاند تا پرسپولیس هم هفته های آینده بهتر کار کند و هم برای آسیا آماده شود.
مهدی مهدوی کیا بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد داربی 65 گفت: حساسیت های این بازی همیشه بوده و هست. این بازی هم مثل همه بازی ها سه امتیاز دارد اما چون دو تیم پر طرفدار هستند همیشه داربی حساس می شود. امیدوارم که این بار یک بازی زیبا، تماشاگر پسند و جوانمردانه برگزار شود.
وی با بیان اینکه 15 دقیقه پایانی دیدار پرسپولیس برابر پگاه را دیده است که این تیم یک گل زد و دو بر صفر برنده بازی شد، افزود: آن برد برای پرسپولیس قبل از داربی بسیار مهم بود زیرا به شرایط روحی پرسپولیس کمک می کند تا آنها با روحیه ای خوب به دیدار استقلال بروند.
هافبک تیم فوتبال اینتراخت در پاسخ به این سوال که برای داربی چه نتیجه ای را پیش بینی می کنی؟، اظهار داشت: این بازی با همه بازی ها فرق می کند. متاسفانه در گذشته هر تیمی که بهتر و آماده تر بوده داربی را باخته است. در این بازی هر تیمی از موقعیت ها بهتر استفاده کند برنده می شود.
وی در مورد بهترین خاطره اش از داربی تصریح کرد: من سه بار در داربی بازی کردم که هر سه بار را هم بردیم که خاطره خیلی خوبی برایم هست. در این بازی ها یک گل هم زدم. در همان بازی که فرشاد پیوس از فوتبال خداحافظی کرد که پیراهنش را من پوشیدم و همان بازی هم گل زدم.
بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد حضور بازیکنی مثل علی کریمی در داربی خاطر نشان کرد: علی بازیکنی است که هواداران وی را خیلی دوست دارند. وی همیشه تاثیرگذار بوده است و خیلی به تیم کمک می کند. آمدن 90 هزار نفر به استادیوم در بازی با پگاه به خاطر این است که ستاره ای مثل علی کریمی به پرسپولیس برگشته است و خیلی می تواند به تیم کمک کند. نتیجه گرفتن پرسپولیس و ستاره ای مثل علی کریمی تماشاگر را به استادیوم می کشاند تا تیم هم هفته های آینده بهتر کار کند و هم برای آسیا آماده شود تا آنجا هم مورد حمایت هواداران باشد.
وی در مورد نیمکت نشینی اش در تیم اینتراخت تاکید کرد: دلیل خاصی ندارد. مربی به یک ترکیب دلخواه رسیده و با همین ترکیب کارش را ادامه می دهد. من تمام سعی و تلاشم را در تمرینات می کنم تا به ترکیب اصلی برسم. اگر مربی از من استفاده کند هم با تمام وجود برای تیم بازی می کنم.
مهدوی کیا در پایان در پایخ به این سوال که نیمکت نشینی در اینتراخت فرانکفورت باعث نمی شود دیگر به تیم ملی دعوت نشوید؟، گفت: در مورد تیم ملی هیچ صحبتی ندارم.
مصطفوي: ديدار برابر استقلال راحتتر از ساير مسابقات است
کانون هواداران پرسپولیس : داريوش مصطفوي در گفت و گویی، اظهار داشت: ديدار برابر استقلال يك بازي معمولي است. فكر كنم از ساير مسابقات آسانتر باشد. تيمي در زمين موفق ميشود كه به دستورات كادر فني توجه كند.
وي افزود: پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي به سر ميبرد؛ اما متاسفم كه برخي با حرفهاي بيادبانه، قصد دارند در زندگي خصوصي سرمربي دخالت كنند تا كمر تيم را به درد آورند.
مصطفوي عنوان كرد: به غير از سه امتياز، در دربي به دنبال بازي زيبا هم هستيم چون ميليونها نفر اين ديدار را در ايران و خارج از ايران تماشا مي كنند و چشمشان به حركت بازيكنان در زمين دوخته شده است.
وي خاطر نشان ساخت: خبرنگاراني كه در تمرين هستند، از كارهاي جوانمردانه بازيكنان ما لذت ميبرند. به نظر من، در هيچ تيمي مانند پرسپوليس اين كارها انجام نميشود.
داريوش مصطفوي در خصوص حضورش در تمرين گفت: وظيفهام بود تا در تمرين امروز شركت كنم و دقايقي با افشين قطبي درباره پاداشها و مسائل مختلف صحبت كنم. دنبال اين هستيم كه حاشيهها كم شود و بحثها از بين برود.
وي افزود: از هواداران خواهش ميكنم در هر صورتي به تيم مقابل احترام بگذارند؛ حتي در صورت اشتباه نيز ناراضي نباشند چون هيئت مديره دوست دارد در بازي روز جمعه، داور هر طوري كه سوت زد، برخلافش نظري ندهند.
وي ادامه داد: هر دو تيم زحمات خود را براي پيروزي ميكشند؛ اما واقعا پرسپوليس 25 بازيكن آماده دارد كه همين مورد كار را براي قطبي سخت ميكند.
مديرعامل پرسپوليس خاطر نشان ساخت: هدف دور ما قهرماني در آسيا و نزديك نيز قهرماني در ليگ است. مطمئنم به حق خود خواهيم رسيد.
مصطفوي گفت: با اسپانسر به توافق نرسيدهايم. به دليل اينكه مبلغ درخواستي آنها يك و نيم ميليارد تومان بود و قصد داشتند در 7 قسط آن را پرداخت كنند و بايد به آسيا برويم، بايد كيفيت اسپانسرمان بهتر از گذشته باشد.
در آستانه برگزاري دربي برگزار ميشود/ جلسه مصطفوي با ليدرهاي پرسپوليس
بعد از ظهر امروز مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران با ليدرهاي اين باشگاه جلسه هماهنگي دربي برگزار خواهد كرد.
ساعت 13 امروز (دوشنبه) داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس جلسه با ليدرهاي اين باشگاه به منظور جلوگيري از ايجاد حاشيه در ديدار دربي 65 برگزار خواهد كرد.
دراين جلسه در خصوص حفظ آرامش تماشاگران و نقشي كه ليدرها ميتوانند در اين باره ايفا كنند بحث و تبادل نظر انجام خواهد شد. ظاهراً باشگاه پرسپوليس براي ليدرهايش برنامه ريزي خاصي دارد و قرار است امروز مصطفوي برنامههاي باشگاه را به آنها اعلام كند
Last edited by f.kh0511; 29-09-2008 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)