لطفا در مورد این طرح هم توضیح بدین آقای قلی زاده
![]()
لطفا در مورد این طرح هم توضیح بدین آقای قلی زاده
![]()
دوستان عزیز یه سوال داشتم
بنده شهرستان هستم میخواستم ببینم برای ثبت نام به نمایندگی مراجعه کنم زودتر خطم وصل میشه یا اینترنتی ثبت نام کنم ؟
زنگ بزن نمایندگی تلفنی ثبت نام میکنن
دوستان یک سوال برام مونده .. این که تو سرویس محدود ، مثلا ۴۰ گیگ میخری به ماه بعدی انتقال میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیــر فقط برای همون ماه هست
سرویس عیدانه فن آوا تا ۶ مگابیت پهنای باند و ۱۳ گیگابایت ترافیک یک ماهه فقط ۵۵۰۰ تومان هزینه رانژه اخذ می شود.
Last edited by Fanava-Mashhad; 07-04-2015 at 06:33.
امکان سرویس دهی در محدوده مرکز مخابرات امیرالمومنین فراهم گردید ؟!
سلام
برای مشترکین هم این امکان هست؟
درود.
دوستانی که فن آوا دارند، ممنون میشم اگر به این سوالات پاسخ بدند :
1. من فکر کنم سه سال پیش از این شرکت سرویس داشتم (الان هم سرویس 1 مگ با 6 گیگ حجم و شبانه رو برای خرید در نظر دارم)، سرعت دانلود تک کانکشن چقدر هست؟ منظورم از تک کانکشن، سرعت دانلود توی نرم افزار ها مثل مارکت های گوشی ها، به روز رسانی ویندوز و گوشی ها و یا دانلود با مرورگر هست نه با IDM.
ممنون میشم از دوستان اگر اسکرین شات از سرعت دانلودشون با مارکت ها و یا دانلود با دانلود منیجر خود مرورگر ها مثل فایرفاکس و کروم (پیش فرضشون) رو قرار بدند، لطف میکنید (از سرور های داخلی نباشه).
2. سرعت دانلود با استفاده از شیلتر شکن ها چطور هست؟ مثلا من دائم برام کریو وصل هست و توی این پارس آفلاین سرعت دانلود چه با کریو و چه بی کریو، یکی هست. حالا شما با فیلتر شکن بخواین دانلود کنید، با افت سرعت مواجه هستید؟ اگر آره، در چه حد؟
3. وضعیت ویدئو استریم ها چطوره؟ (ویدئوهای یوتیوب رو میشه راحت و سریع دید؟ این مورد فکر کنم برگرده به مورد 1 و 2 که پرسیدم و اگر اونا خوب باشه، اینم نباید مشکلی باشه).
4. سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ ممنون میشم اگر تجربه ی خودتون از سرعت باز کردن صفحات به ویژه با شیلتر شکن در ساعات عادی و همینطور در ساعات رایگان رو بگید. چقدر با کندی روبرو هستید؟
5. وضعیت قطع بودن سرویس چطوره؟ کم؟ زیاد؟ کلا اگر توضیح بدید این رو هم، خوبه.
ممنون میشم اگر پاسخ این سوال ها رو دوستان لطف کنید و بهم بگید. شاد و پیروز و سربلند باشید.
اصلا این طور نیست فقط فن اوا مشکل داره . من شخصا با صبانت و مخابرات اصفهان چک کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)