سلام. اگه وسط بازی دستگاه قفل کرد چی کار کنم اگه باطری در بیارم بریک می شه.
----------
گفتم تاپیک الکی وا نکنم . نه بابا بریک نشده در ضمن به خاطر حرف شما فتم رو نفروختم.
سلام. اگه وسط بازی دستگاه قفل کرد چی کار کنم اگه باطری در بیارم بریک می شه.
----------
گفتم تاپیک الکی وا نکنم . نه بابا بریک نشده در ضمن به خاطر حرف شما فتم رو نفروختم.
Last edited by Hunter lord; 15-01-2009 at 20:32.
اگه به هر دلیلی دستگاه قفل کرد شما کافی هست کلید پاور را به مدت چند ثانیه به سمت بالا بگیری تا دستگاه خاموش بشه.بعد دوباره روشن کن.
اگه با این کار نشد میتونی باطری را هم در بیاری.
pspخیلی خیلی کم هنگ میکنه و اگه هم هنگ کنه خود به خود ریست میشه.
خیالت راحت به این راحتی ها بریک نمیکنی.
اگه خودای نکرده کاری هم کردی که دستگاه بریک شد فدای سرت.چارش یک باطری پاندورا یا صرف کردن 5 عدد هزاری![]()
بچه ها لطفاً یه کمکی به من بکنید
من می خام یه psp بگیرم
چند صفحه از این تالار رو هم خوندم اما راستش نفهمیدم چی به چیه!!
هیچی از psp نمی دونم . لطفا بگید چه مدل هایی داره و بهترین مدلش که کپی خور هم میشه چیه؟ لوازم جانبی خاصی نمی خام همون پک ارزون قیمت ترش خوبه. این اسلیم و فت که میگین یعنی چه؟؟
ممنون
کلا 3 مدل داره:
1000 یا همان مدل فت
2000 یا همان اسلیم
و 3000 که فعلا کپی خور نمیشه.(پس فعلا فکر خریدنش را نکن)
شما اگه از ایران قصد خرید داری که نگران کپی خور شدنش نباش به خود فروشنده بگو کپی خور شده میخواهی.
اما اگه از خارج ایران میخواهی توی پست های قبلی کامل توضیح دادم.دیگه فکر نکنم ساده تر بشه توضیح داد.
در تاپیک زیر هم دو مدل 1000(فت) و 2000 (اسلیم) به طور کامل با هم مقایشه شده اند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل slim چقدر حافظه داخلی داره. خریدن مموری لازمه؟؟
راستی 3000 ویژگیش چیه؟ ارزش داره منتظر بمونیم کپی خورش بیاد. بعد اونو بخریم؟؟؟
اون وقت اینا تقلبیش هم تو بازار هست؟ اگر اصل و فرع داره موقع خرید چه جوری باید بفهمیم اصله یا نه؟
slim دارای 64 مگ حافظه داخلی هست.
مموری داخلی که عملا غیر قابل دسترسی هست.فقط برای نصب فریمور-لود کردن بازی ها-نصب تم و...
شما برای اجرای بازی حداقل به یک مموری 2 گیگ نیاز داری.چون بازی ها حجم های بالایی داره از 3-4 مگ شروع میشه تا 1700-1800 مگ.
پیشنهاد میشه مموری یا 4 گیگ بخری یا 8گیگ
3000 فقط دارای صفحه ای با روشنایی و وضوح بیشتر و میکرفن داخلی.
من بودم همین اسلیم را میگرفتم.چون با هم زیاد فرق نداره.
psp تقلبی هم وجود نداره.
سلام. در مورد ام کانات Firmware 5 یه کم توضیح بدید. از بازیهای ps 1 پشتیبانی می کنه ؟![]()
در تاپیک زیر در پست دوم و دیگر پست ها به طور کامل توضیح داده شده هست.
بله قابلیت اجرای بازی های ps1 هم دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه از من می شنوید به هییچ عنوان سراغ psp 3000 نرید . به خاطر این که بعداً مشکلاتش گریبانگیر خودتون می شه:
مانیتور psp 3000 یه مشکل اساسی داره و اونم اینه که موقع نمایش بازی ها خطوط اسکن تصویری رو بصورت راه راه نشون میده (مثل وقتی که به صفحه نمایش تلویزیون لامپی نزدیک می شید)
سونی یه جایی اعلام کرده چون مشکل این سری سخت افزاریه هیچ راهی برای درست کردنش وجود نداره و اونایی که عجله کردن و رفتن خریدن باید بسوزن و بسازن !!!![]()
چرا ديگه ازبازي هاي قديمي سوني يك مثل فرارمرغي و جي تي اي به بازارنمي ياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)