عجیبه lte و سرعت کیلوبایتی؟ قرار بود بین 10 تا 40 مگا باشه که سرعت
عجیبه lte و سرعت کیلوبایتی؟ قرار بود بین 10 تا 40 مگا باشه که سرعت
بسته شبانه برای من خیلی نوسانش زیاده سرعتش بین 0 تا 300 بالا و پایین میشه طوری که بعضی وقت ها idm سیستم رو خاموش می کنه، ولی طرف صبح خوب میشه.
تست ساعت 7 صبح
![]()
یکی از خدمات کاربردیش تبدیل سیم کارت به کارت مترو و اتوبوس هست بعلت داشتن چیپ رادیویی مخصوص.
اگه اینو راه بندازن واقعا عالی میشه!
به نظر من 4G تبلیغی بیش نیست و سرمایه گذاری روی اون تا زمانی که پهنای باند کشور محدوده و زیرساخت داره اون رو با قیمت بالا به isp ها میفروشه و اون ها هم چند برابر میدن دست مصرف کننده اصلا توجیهی نداره.نسل 3 میتونه تا سرعت ۴۲مگ رو جواب بده و تو اکثر گوشی های هوشمند کار میکنه.به نظرتون این سرعت کمه که بریم سراغ نسل ۴؟الان سرعت ایرانسل در شهرها و مراکز اصلی با آنتن پر ۳جی به ۱مگ هم نمیرسه(سرور خارجی)مثل میدون انقلاب در صورتی که سرور داخلی سرعتش بالاست
به جای این جنگولک بازی ها پوشش نسل ۳ و بالطبع اون پهنای باند کشور رو ارتقا بدن
ایرانسل فقط میخواست اولین باشه از روی تبلیغاتش راحت میشه فهمید و هیچ برنامه درستی برلی نسل چهار نداره.
Sent from my iPad using Tapatalk
چه تغییراتی ؟
این عکس رو همین الان گرفتم و نزدیک دکل نسل ۳در منطقه سعادت آباد تهران هستم.تست با سرور خارجی نزدیک ایران هست.3g تا سرعت ۴۲مگ رو جواب میده.شما الان حتی ۱/۱۰ اون رو هم به صورت فراگیر ارائه نمیدید.در اکثر موارد سرعت در حد ۱/۱۰۰ حداکثر توان نسل ۳هست.قیمت ۱گیگ اینترنت رو میدید ۸۰۰۰تومن.اونوقت صحبت از نسل ۴میکنید و اطلاعیه میدید که آی مردم بیاین سیم کارتتون رو عوض کنید که داریم نسل ۴میدیم!عوام فریبی و تبلیغات در چه حد؟!
داداش تو شهر ما خیر سرشون 3g دادن سرعت دان کنار دکل 20 کیلو
دوستان، سرعت ۴۲ مگابیت نسل سه فقط تو شرایط آزمایش و با یه سری تجهیزات خاص هست، شما اگه متوسط سرعت اپراتورهای خارجی رو هم نگاه کنید بازم به بالای بیست مگابیت نمیرسه، و توضیح میدن که اگه شرایط فراهم باشه، شبکه خلوت باشه، دستگاه ها با هم سازگار باشه شاید به این سرعت رسید، نه شبکه ای که چندین هزار یا میلیون نفر دارن ازش استفاده میکنن، ولی نسل چهارم به راحتی می تونه تا ۱۰۰ مگ رو پشتیبانی کنه، حالا همه ی اینا جدا از کمبود پهنای باند بین الملل و تجهیزات قدیمی و.....
حالا واسه روشن تر شدن ماجرا، تو شهر ما وضعیت نت همراه اول و ایرانسل خیلی داغون شده، من سه تا فایل گذاشتم واسه دانلود، اگه الان تو شهر ما نسل سه با سرعت ۱۲۸ هم ارایه میشد، یعنی ۱۶ کیلوبایت من نهایتا نیم ساعت معطل میشدم واسه دانلود این سه فایل نه این تایمی که تو عکس زده، بعدشم مگه همین ادج نباید ۲۵۶ باشه؟ ولی نسل دو یه نسل از دور خارج شدس، تازه نسل سه هم به آخرای خودش رسیده و واسه همون نسل چهار اومده، و اگه خبر ها رو ببینید می بینید که دارن واسه نسل بعدی از همین الان دست بکار میشن، حالا چون ما حداقل ۸ سال نتونستیم نسل سه رو جایگزین نسل دو کنیم و اوضاع اینترنت موبایلمون این شده، حالا هم باید بشینیم که نسل سه هم به این سرنوشت دچار بشه تا بعد فکر نسل چهار باشیم؟ اگه اینجور که دوستان انتظار دارن، واسه تجهیز کل کشور به نسل سه چندین سال زمان لازم هست و حتما تا اون موقع نسل چهار هم از رده خارج شده چه برسه نسل سه، ولی اگه همین الان که این فرصت پیش اومده تا اپراتور ها بتونن خودشون رو تجهیز کنن و همگام با سایر کشور ها حرکت کنن، ما بیایم بگیم نسل چهار پیشکش همین نسل سه کافیه!!! آیا به خودمون ظلم نکردیم؟ این نسل سه اگه اونقدر کارایی داشت که نمیرفتن سراغ نسل چهار! حالا درسته به خاطر برخی سیاست های نادرست ما چند سال عقب موندیم، خیلی موارد دیگه هم هست، ولی ما باید از ۵ سال پیش یا بیشتر اپراتورهامون نسل سه رو گسترش میدادن نه حالا، چون از عهده ی هیچ اپراتوری بر نمیاد که در عرض چند ماه یه کشور به گستردگی ایران رو پوشش بده، اینو بدونین اگه اون زمان که ایرانسل وارد ایران شد مجوز نسل سوم رو هم بهش میدادن، الان چند سالی میشد که نسل چهار رو هم داشته باشیم، چون فرصت گسترش و پوشش بیشتر از حالا مونده، تازه اپراتور ها الان باید نسل سه رو ول میکردن میرفتن سراغ نسل چهار، ولی واسه عقب نموندن دارن هر دو رو روی یک سیستم قدیمی اجرا میکنن، که حتما چند ماه باید بهشون فرصت داد
دوستان خواهشا انقدر از سرعت ها گلایه نکنید، واقعیتش یسری ها مثل من و کسانی که تو مناطقی هستند که هنوز نسل سه وارد نشده، وقتی می بینیم شما از سرعت ۱۰۰ کیلوبایت هم می نالید میگیم کاش اینجا بودید و شرایط رو میدیدین بلکه انقدر گلایه نکنید، واسه ماها سرعت دو مگ هم راضی کنندس چه برسه به ۲۰ مگ یا ۳۰ مگ نسل چهار
سرورهای این فایل ها یکی دیجیاتو، یکی آپارات و دیگری فارسروید هست که تازه سرور داخلی هستن
Sent from my PAP5500DUO
Last edited by mcuteangel; 05-12-2014 at 12:57.
سلام ''شما برو دقیقا نبش میدان شهدا تو پاساژ نمایندگی اصلی ایرانسل هست اونجا تبدیل و تعویض و فروش آغاز شده''' من خودم گوشی ۴جی ندارم نرفتم'' ولی دوستم رفته بود تعویض کرده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)