تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 752 اولاول ... 190590640680686687688689690691692693694700740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    نمایندگی akg کجاست؟کدوم مدلش میکروفن هم داره ؟(برای گیم و اینترنت و...)توی همون رنج قیمت 60 تومن.مدل k44 چطوره؟قیافش که خیلی خوبه ولی چون من اردبیل زندگی میکنم خیلی دسترسی ندارم به هدفون های خوب و نمیتونم تست کنمشون.شما که خیلی با تجربه ای نظرت در مورد این مدل چیه؟
    با سلام
    هدفونهای akg سری k هیچکدوم میکروفون ندارن یعنی به نوعی هدفون هستن نه هدست.و بعضی از مدلها که برای وسایل اپل طراحی شدن با پسوند i ارائه میشن میکروفونشون صرفا برای پاسخ گویی به مکالمات بکار میره و برای استفاده با کامپیوتر نیاز به مبدل و خیلی مسائل دیگست که توصیه نمیشه.
    هدفون akg k44 اولین هدفون حرفه ای من بود و برای موزیک فیلم . بازی استفاده میکردم تقریبا همه کاره بود .هدفون خوبی هست و حتما راضی تون میکنه .
    ولی نمایندگی انحصاری ازش جایی ندیدم .تقریبا تمام فروشگاهای لوازم صوتی موجود دارن.حتی به راحتی از شهر خودتون میتونین تهیه کنین.
    البته هدستهای AKG که با مدلهای GHS معرفی میشن رو ایران جایی ندیدم.بنظرم اگه میکروفون مجزا بخواین تهیه کنین همین K44 برای استفادتون مناسب خواهد بود.
    موفق باشین

2. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مندنبال یک هدفون دالبی هستم در این دو سال اخیر جایی پیدا نکردم بیشتر برای تماشای فیلم و بعد گیم می خوام . فعلا تو بازار چند مدل هدستدالبی مخوص بازی پیدا کردم مثل جی 35 لاجیتک . کسی هست بتونه به تلاش دو ساله من پایان بده؟
    با سلام
    هدفونها به دو دسته هدفونهای مونو و استریو تقسیم میشن و هدفون دالبی نداریم .
    شما بودجه مورد نظرتون رو اعلام بفرماین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایتون کنن.
    با تشکر.

4. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    هدفونها به دو دسته هدفونهای مونو و استریو تقسیم میشن و هدفون دالبی نداریم .
    شما بودجه مورد نظرتون رو اعلام بفرماین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایتون کنن.
    با تشکر.
    تا 350000 چوب مشکلی نیست. یه چیزی می خوام وقتی فیلم بلوری می بینم از صدای ساراند اون لذت ببرم. کارت صدای کریتیو مدل گیمر و اسپیکر تی 7900 هم دارم می خوام وقتی همه خوابند فیلم رو با صدای دالبی و dts ببینم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این مدل ها چطورن HEADSET A4TECH T-120 یا A4TECH hs-5p

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تا 350000 چوب مشکلی نیست. یه چیزی می خوام وقتی فیلم بلوری می بینم از صدای ساراند اون لذت ببرم. کارت صدای کریتیو مدل گیمر و اسپیکر تی 7900 هم دارم می خوام وقتی همه خوابند فیلم رو با صدای دالبی و dts ببینم .
    ببخشین 350000 چوب؟چوب یعنی ریال یا تومان؟
    البته صدای دالبی برای هدفون نیست ولی منظورتون رو متوجه شدم اگه از همین کارت صوتی کریتیواستفاده بشه براحتی میتونین اون صدایی که انتظار دارین رو بدست بیارین.چون کارت صوتی کریتیو تنظیمات خروجی صدا برای هدفون رو داره که باید رو حالت هدفون قرار بدینش.
    فقط میمونه هدفونی که soundstage و imagine خیلی خوبی داشته باشه که جهت مختلف صدا ها رو براتون پخش کنه.اگه چوب معادل تومان باشه با 350000 چوب میتونین هدفون فوق العاده audio technica m50 که از لحاظ soundstage براحتی با هدفونهای 600000 چوبی رقابت میکنه رو انتخاب کنین.
    بیس فوق العاده قوی و دلنشین
    مید عالی
    و های محشر
    از مشخصات این هدفون هست و مطمعنا برای فیلمهای با کیفیت شما همراه با صدای با کیفیت اونها لحظات خوبی رو براتون بوجود میاره .ولی اگه چوب معادل ریال باشه یه کم کارتون مشکله و بنظرم اسپیکرتون خیلی بهتر جواب بده برای فیلم.

8. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان این مدل ها چطورن HEADSET A4TECH T-120 یا A4TECH hs-5p
    با سلام
    متاسفانه هیچ کدوم از این هدستها رو تست نکردم ولی با توجه به رویو یی که از هر کدوم خوندم مدل t-120 با بیس قویتری هست البته با توجه به مشخصات معرفی شده و امپدانس پایینشون خیلی راحت میتونین با یه پلیر پرتابل یا گوشیتون تستشون کنین.برای تست هم یه اهنگ با کیفیت سبک الکترونیک انتخاب کنین اگه از صدای اهنگ خوشتون اومد و بیس و بقیه فرکانسها رو خوب تونست پخش کنه میتونین هدستتون رو تهیه کنین ولی اگه صدا هارشی و های اون تیز بود و البته بیسش محو و تو دماغی بود بهتره مدل دیگه ای رو انتخاب کنین.
    موفق باشین

10. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشین 350000 چوب؟چوب یعنی ریال یا تومان؟
    البته صدای دالبی برای هدفون نیست ولی منظورتون رو متوجه شدم اگه از همین کارت صوتی کریتیواستفاده بشه براحتی میتونین اون صدایی که انتظار دارین رو بدست بیارین.چون کارت صوتی کریتیو تنظیمات خروجی صدا برای هدفون رو داره که باید رو حالت هدفون قرار بدینش.
    فقط میمونه هدفونی که soundstage و imagine خیلی خوبی داشته باشه که جهت مختلف صدا ها رو براتون پخش کنه.اگه چوب معادل تومان باشه با 350000 چوب میتونین هدفون فوق العاده audio technica m50 که از لحاظ soundstage براحتی با هدفونهای 600000 چوبی رقابت میکنه رو انتخاب کنین.
    بیس فوق العاده قوی و دلنشین
    مید عالی
    و های محشر
    از مشخصات این هدفون هست و مطمعنا برای فیلمهای با کیفیت شما همراه با صدای با کیفیت اونها لحظات خوبی رو براتون بوجود میاره .ولی اگه چوب معادل ریال باشه یه کم کارتون مشکله و بنظرم اسپیکرتون خیلی بهتر جواب بده برای فیلم.
    چوبش معادل تومان هست. اگه دالبی برای هدفون نیست پس هدفون 2300 hq کریتیو چی هست؟ یه سری به سایت دالبی بزن می بینی چند تا هدست دالبی هست ؟ ضمنا کلی هدفون دالبی دیگه هم هست؟ در نهایت این هدفونی که فرمودید کجا پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

برای هدست قبلا یکی از دوستان پست جالبی گذاشته بودن گفتم دیدنش خالی از لطف نیست
    خب مسلما من نظرم Creative Fatal1ty Gaming هست.کریتیو در تولید تکنولوژیهای صدا و استانداردهای مربوطه پیشتاز بوده.البته بهترین برند نیست.و اما میریم سراغ اینکه هدست های سری گیم چه ویژگی دارن
    هدستهایی که واسه موسیقی استفاده میشن حتی در سطح حرفه ای وظیفشون اینه که صدا رو بدون کمو کاست و بدون افزایش یا کاهش فرکانس تحویل بدن (هدفون های مانیتورینگ و ... )

اما سری گیم هدست ها وظیفشون اینه که به صدا افکت های اغراق آمیزی بدهند و فضا سازی کنن یه سری فرکانسها رو حذف یه سری فرکانسهارو تقویت میکنه و بعضی وقتها افکت های جالبی به صدا میده .

این سری هدست ها چند مدل دارن ... مدلهایی که ساراند هستن و از تکنولوژی صدای چند کاناله استفاده میکنن و کاربرد حرفه ای واسه گیم و فیلم دالبی دارن

که این نوع هدست ها قیمت بالایی دارن

سری بعدی که قیمت مناسب تری دارن هدست های هستن که بصورت سخت افزاری 5.1 نیستن اما قابلیت شبیه سازی سه بعدی صدا رو داره.

کریتیو از تکنولوژی X-Fi مخفف( Xtreme Fidelity ) که یک تکنولوژی پخش صداست که توسط کریتیو به ثبت رسیده ، میشه گفت مجموعه ای از استاندارد ها و افکتیو های مختلف صوتی هستش که در مجموع برای بهتر شدن صدا کاربرد دارند.تو خود خود سایت کریتیو 4 تکنولوژی برای X-FI ذکر شده.

X-Fi Crystalizer
    بازیابی فرکانس های تضعیف شده در موزیک های کامپرس شده از طریف معدل گیری بین فرکانسی (حداکثر کارایی با دیوایس های خود کریتیو پدید میاد)

X-Fi CMSS -3D Virtual
    شبیه ساز خارقالعاده ی صدای سه بعدی حتی با اسپیکر های 2 کانال (در اسپیکر های 5.1 ، 7.1 و 8.2 این تکنولوژی به حداکثر کارایی میرسه)

X-Fi CMSS - 3D Headphone
    شبیه ساز 3 بعدی برای پخش در هدفون (بسیار مناسب برای تجسم صدا و درک عمق و پرسپکتیو)

X-Fi Experience
    به اجرای همه استاندارد های X-Fi با هم گفته میشه که حداکثر کارایی X-Fi رو میرسونه.

یعنی بصورت نرم افزاری به صدا افکت میده و نویز حذف شده و صدای شفافی دارین.داخل جعبه این هدست ها یک cd درایور هست .با استفاده از تکنولوژی X-Fi CMSS®-3D و نرم افزار کریتیو به شما کمک میکنه که از صدای فراگیر کامل لذت ببرید .

لازمه بگم واسه این سری هدست ها برای اینکه بهترین کیفیت رو بگیرین توصیه شده از کارتهای کریتیو استفاده بشه .حیفه کارت صدای عادی رو با این هدست استفاده کرد چون تو تنظیمات xfi cmss 3d و xfi کاتالیزر باید به صورت کامل روشن باشن. اونهم در حالت game mode که چیپ کامل جزییات رو تقویت کنه وافکت ها ی صوتی رو یعنی لحظه ای حالت گیم مود با حالت خانگی تعویض بشه .تفاوت به عینه قابل مشاهده هست .این نرم افزار وقتی به سیستمی که چیپ رو نداره نصب میشه .بصورت کاملا ضعیف عمل خواهد کرد.یعنی شبیه سازی نرم افزاری .که ارزش نداره .

که خب مسلما هزینه زیادی میطلبه.

اما من با توجه به بودجه ای که شما در نظر گرفته بودین من اون دو مدل رو پیشنهاد کردم.برند کریتیو در مجموع برند حرفه ای تری در تکنولوژی صدا هست.اما واسه شما که میگید از هدست 7 تومنی راضی بودین نظر من فراسو هست.قیمتش به مراتب پایین تر از کریتیو هست.شما بخواید Creative Fatal1ty Gaming رو 50 تومن بخرید با توجه به اینکه پایین ترین مدل سری گیم هست خب مسلما توصیه نمیشه.حداقل حداقل HS1000 یه سرو گردن بالاتره و بالاتر از اون Fatal1ty Professional Series Gaming Headset Mk II !!!

فعلا شما فراسو رو که قیمت مناسبی داره تست کن مطمئنا به نسبت اون ویرا که داشتی بهتره.واسه ویبره هم اصلاعات دقیقی ندارم اما بالاخره یه امکانیه که گذاشتن واسش دیگه!!! خوبه هر چی هست ! سخت نگیر!!( به قول یکی از از دوستان همچی هد میای با هدست!!!)

FHD-960-V

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با اجازه مدیران و ناظران فوروم می خوام یه اسپم خیلی بزرگ بزنم
    لطفا لطفا لطفا
    یکی یه ایمیل ,ادرس یا شماره ای از rezaomido اگه داره بهمون بده یا کمک کنین هر طور شده پیداش کنیم.چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه؟یعنی جایه خالیش رو حس نمیکنین؟براتون مهم نیست چرا دیگه نمیان ؟برگردین عقب و فقط و فقط 10 تا از پست هایی که برای کمک به ما زده بود رو بخونین بعد ببینین چه حسی بهتون دست میده.وقتی تو فوروم شرکت میکردن چطور بود وضعیت الان چطور شده.باور کنین الان نمیگم مثل قدیم بیان همه وقتشون رو برامون بزارن فقط همین که به اینجا سر بزنن کافیه.لطفا کمک کنین پیداشون کنم.
    قبلا از همتون تشکر میکنم.

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

چوبش معادل تومان هست. اگه دالبی برای هدفون نیست پس هدفون 2300 hq کریتیو چی هست؟ یه سری به سایت دالبی بزن می بینی چند تا هدست دالبی هست ؟ ضمنا کلی هدفون دالبی دیگه هم هست؟ در نهایت این هدفونی که فرمودید کجا پیدا میشه؟
    بله ممنون از راهنمایتون
    این هدفون audio technica m50 رو میتونین از نمایندگیش که پیشگامان کیش هست تهیه کنین.ادرسش رو هم یکی از دوستان عزیز چند پست قبل برامون نوشتن.
    موفق باشین

14. 8 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

با اجازه مدیران و ناظران فوروم می خوام یه اسپم خیلی بزرگ بزنم
    لطفا لطفا لطفا
    یکی یه ایمیل ,ادرس یا شماره ای از rezaomido اگه داره بهمون بده یا کمک کنین هر طور شده پیداش کنیم.چرا هیچکس هیچ کاری نمیکنه؟یعنی جایه خالیش رو حس نمیکنین؟براتون مهم نیست چرا دیگه نمیان ؟برگردین عقب و فقط و فقط 10 تا از پست هایی که برای کمک به ما زده بود رو بخونین بعد ببینین چه حسی بهتون دست میده.وقتی تو فوروم شرکت میکردن چطور بود وضعیت الان چطور شده.باور کنین الان نمیگم مثل قدیم بیان همه وقتشون رو برامون بزارن فقط همین که به اینجا سر بزنن کافیه.لطفا کمک کنین پیداشون کنم.
    قبلا از همتون تشکر میکنم.

درسته در ضمینه هدفون تو هیچ سایتی ندیدم کسی اینقدر تجربه داشته باشه و اینقدر تخصصی بهش پرداخته باشه
    فکر کنم هنوز تو دوران تعطیلات عید باشه داره خوش میگذرونه
    شاید هم رفته پیش jude
    یا تو شرکت سنهایزر استخدام شده چون علاقه خاصی به برند سنهایزر داشت ولی میگفت همه برند ها براش یکی هستند ولی تو پست هاش معلوم بود (از این حرف ها بزنیم شاید پیداش بشه)
    امیدوارم هر جا هست موفق باشه یک سری هم به اینجا بزنه
    Last edited by mahdigholami; 26-04-2012 at 20:36.

16. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •