متوجه نشدم..؟!من وقتی با هلیکپتر رفتم توش دیدم
یعنی چی با هلیکوپتر رفتم توش؟
متوجه نشدم..؟!من وقتی با هلیکپتر رفتم توش دیدم
یعنی چی با هلیکوپتر رفتم توش؟
آره ، تو این مرحله دوربین یه جوریه.من قبلا با هلیکوپتر راحت پرواز می کردم اما اینجا ... ،تازه بعد از اون همه زحمت خودمو رسوندم به هلیکوپتر و بعد هیچی دیمیتری فرار کرد! یه سیو درست و حسابی نداره این بازی اه .
برای دوستانی که در مرحله آخر با کنترل هلیکوپتر مشکل دارند:
شما لازم نیست مثل سایه پشت سر و هم ارتفاع هلیکوپتر دیمیتری باشید چون اونا مانور هایی بین ساختمان ها انجام میدن که فقط باید حرفه ای باشید تا بتونید دقیقا همون کارا رو بکنید
بهتره اول که کنترل هلیکوپتر رو دست گرفتید ارتفاع رو زیاد کنید و جوری باشید که هلیکوپتر مقابل توی میدان دید شما باشه بعد میره به سمت جایی که دیگه نیازی به مانور نیست اونجا شما باهاش همسطح بشید یه سری موشک اونا شلیک میکنند یه سری هم لیتل جاکوب (بهتره خودتون تو فکر شلیک نباشید) بعد هر دو هلیکوپتر توی میدل پارک سقوط میکنن اونوقت باید پیاده شید و به سادگی دیمیتری رو بکشید
یه سوال مهم مگه بازی تو 60 درصد تموم نمیشه(ماموریتهای اصلی منظورمه)
من الان 62.66 درصد رفتم ولی هنوز تموم نشده
به اون مرحلهای که ظاهرا باید دیمیتری رو بکشیم نرسیدم
من الان دارکو رو کشتم
قضیه اون دختره هم ظاهر به پایان رسید دیگه...(سر همون معامله هه)
ولی هنوز به دیمیتری نرسیدم
چطوریاس قضیه؟
88 ماموریت رو هم پشت سر گذاشتم
خب مرحله 90 تهشه !
)
راستی بچه ها ایشون نگفت بلد نیستش . گفتش دوربین ثابته . یعنی مثل همیشه با تکون دادنه ماوس تکون نمیخوره . منم این مشکلو داشتم
بازی توی 68 درصد تموم میشه و نود ماموریت اصلی هست.
اگر منظورت میشل هست که پلیس بود و اگه منظورت کیت خواهر پکی بود وقتی شما با دیمیتری معامله کنید رابطه شما با او قطع میشود چون به شما گفته بود که انتقام بگیرید.
البته چه معامله کنید چه انتقام بگیرید در پایان رابطه شمابا کیت قطع میشه.(زیاد پول خرجش نکنید)
این که میگفتن توی بازی ازدواج میکنه راسته؟
کیت که مرده...(بهتر)....حالا کیس مورد نظر کیه؟
چطور میشه پیدا کرد؟
ازدواج میکنه ؟:d
ای کاش میکرد :d
ولی با هر کی میکرد با این کیت نمیکرد که خوشم نمیاد ازش
مثلا مالوری گزینه خوبی بودش :d
میشلم بد نبود
ولی کلا حال میدادا . توی ماموریتا با خودت میبردیش :d
کیت که خیلی زشت بود
مالوری هم که با رومن ازدواج کرد
میشل رو هم می پسندم
ولی قضیه اینجاست که ازدواج می کنه یا نه؟
صحت نداره!!!!
فقط رومن ازدواج میکنه و نیکو مجرد میمونه.
میتونید فقط girl friend داشته باشید.من دوتا بیشتر نتونستم از توی اینترنت تور کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)