توالت بود.
یه بوی تند که میشد هم حس شیرینی رو داشت.هم شوری.تست که نذاشت بکنم.من بوی مرکباتی توش حس نکردم با یبار تست کردن ولی خیلی خوشم اومد.
توالت بود.
یه بوی تند که میشد هم حس شیرینی رو داشت.هم شوری.تست که نذاشت بکنم.من بوی مرکباتی توش حس نکردم با یبار تست کردن ولی خیلی خوشم اومد.
من خودم تو این شرایط به نظرم اکثر ادکلن ها ارزش خرید ندارن.اون اماراتیا که از اول نداشتن.جدیدا هم آرماف و...اومدن که با اینکه شبیه شدن ولی خب به نظرم بدرد نمیخورن.
اول برای خودم موندگاری مهمه و رایحه.بعدش پخش بو.مثلا همین لاگرفیلد به نظرم عالیه کیفیت موادش.بوش هم خیلی حس خوبی میده .هم تابستون و هم زمستون.شاید نمونه کپسول وودی هم بگیرم.
...................
امروز بیک شماره 5 باز رسید به دستم.بعد از حدود 15 سال همون حس و حال رو بهم داد.یه بوی ترش و ملایم و با کلاس.پیشنهاد میکنم امتحان کنید.دلیل نمیشه چون ارزونه بد باشه.
تنها ادکلنی که برای من ارزش 200 تومن بالاتر رو داره شنل آنتائوس هست.
من هم با این قیمتها کلا دور و بر عطرای گرون رو خط کشیدم . با این گرونیه عجیب دیگه نمیشه طرف عطرای گرون رفت.عطری که پارسال 100 تومن خریدم شده 250 تومن.بلک ارکید که 130 خریدم شده 300 تومن! اگر به پستهای من نگاه کنید میبینید در راهنمایی دوستانی که قصد خرید عطر رو داشتن عطر بالای 130 تومن معرفی نکردم.
خیلی عطرهای خوب هستن که با قیمتهای پائین پخش و موندگاریه قابل قبولی دارن.مثل الگانت یا کد 37 .بلک و دهها عطر کم نام و نشان. بنظر من اینکه آدم در قید برند باشه اشتباه محضه مثلا هرچی دیور یا ایو سن لورن و ... تولید کنن رو به صرف مارکش بخره!چه بسیار عطرهای بیخودی که این مارکها تولید نکردن.
آدم اگه جیب پر پولی داشته باشه میره عطر 600 -700 تومنی میخره ولی قبول کنید در شرایط اقتصادی فعلی هزینه ی بیش از 150 تومن برای عطر شاید برای 80-90 درصد جامعه امکان پذیر نباشه.
خود من بعد از گرونیه عجیب غریب عطر دیگه تو ترکم! فعلا ترجیح میدم پولم رو برای موارد مهم تر هزینه کنم.
نه نه دوست عزیز منظورم این نبود که هزینه ی بالا برای یه عطر نباید کرد! خیلی افراد هستند که هزینه براشون مهم نیست
و دنبال کارهای خاص و Limited Edition میگردن و حتی تا یک میلیون واسه کارهای تک میدند! من نظرم راجب اونا نیست!
منظور من از اون قیمتاییه که بعد از قضیه ی دلار این شکلی شده! بعد از نابودی ریال به این روز افتاده! دلار رفت بالا! قیمتا کشید بالا
و بعضی چیزها نجومی شد! اما آیا درآمدهامون هم افزایش پیدا کرد؟ خیر! این دولت بی کفایت ماهارو فقیر تر کرد و از ارزش دارایی هامون
کاست! من خودم رو مثال میزنم! من نوعی مثلا 2میلیون پس اندز داشتم! پارسال همین موقع ها با یک بیستم 2میلیون(100 هزار تومن)
به راحتی میتونستم 50 میل Dior Homme Intense رو بخرم! حتی چند هزار تومنی تو جیبم میموند! الان چی؟ من دو میلیونم هنوز همون
2میلیونه! ولی Home Intense الان 50 میلش حدود 200 هزار تومن شده(حالا 10 تومن بالا پایین)!!! یعنی 2برابر خورده تو سر پولم!
و قشنگ 2برابر شده این عطر!!! من یه بار تو همین تاپیک مطرح کردم که یکی از بستگان قراره بره ایتالیا و از اونجا برام عطر بیاره!
متاسفانه سر اشتباه خودم این اتفاق نیوفتاد!! راس بگم حماقت کردم و گفتم نمی خوام! جالبه بدونید فامیلمون Home Intense
دیور رو برام قیمت کرده بود! گفت 150 میلش!(اینجا تاحالا Home Intense با 150 میل دیدین؟) طبیعتا 100 درصد اورجینال به پول
خودمون در میومد 150 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!! 150 میل 150 هزار تومن!!! (بحث چی زمانیه؟ حول و حوش 15 فروردین همین امسال)
البته 3ماه پیش یورو 2300 بود با اون نرخ این شده بود! خوب خودتون بگین؟؟ تازه ایتالیا یه کشور اروپاییه و محاسبه ی قیمت اجناسش
چون با یوروست برا ما ایرانیا گرون تر در میاد تا قیمت اجناس مثلا آمریکا با دلار!!!! ببینید چقدر نامردیه خریدن یه جنس با این قیمتا!!
تازه با نرخ الان دلار و یورو هم حساب کنیم بازهم میبینیم 70 - 80 هزار تومن حداقل! دقت کنید مثلا اگه 150 میل دیور هوم اینتنس تو
ایران بود با توجه به قیمت 220 هزار تومنی 100 میلش حداقل میشد 250 هزار تومن دیگه؟ شاید هم بیشتر! پس دقیقا 100 هزار تومن
گرون تر!! با وجود دلار 2000 تومنی اگه حساب کنیم! آخه چقدر خیانت! یه سود سر بالا رفتن دلار! یه سود دیگه هم رو همون قیمت!
باز هم میگید ارزش خرید داره؟؟؟؟؟؟ نسبت به پارسال دقیقا 2برابر و بلکه بیشتر واسه یه عطر که تغییری نکرده ارزش داره؟؟؟ آیا
پول تو جیب شما نسبت به پارسال 2برابر شده که بگیم این به اون در؟؟؟؟ من خودم بشخصه نمیخرم آقا اگه نو و اامثال تو و امثال من
و امثال ماها نخریم و رو دستشون بمونه بازم به نظزت میتونن همچین قیمتایی رو روش بکشن؟؟؟ به خدا نمیمیریم اگه پول ندیم به
این دزدی های آشکار!! آقا کرید نزن! آقا تام فورد و شانل و مارلی نزن!!! کارولینا هررا بزن!! تزی مولر بزن!!! لالیک بزن!!!
نمیگم که عطر نزن!! بالاخره باید یه تحولی ایجاد بشه! مگرنه دیور هوم اینتنس 50 میلو سال دیگه باید بخری 400 هزار تومن!!
وارد کننده و فروشنده پیش خودش میگه این ملت کلا هر بلایی سرشون بیاریم آخ نمیگن! خوب پس دزدی میکنن دیگه(دزدی که
فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!!!) البته سوئ تفاهم نشه منظور من فروشنده های با انصاف نیستا! متاسفانه کلیت فروشنده
ها به خاطر نبودن نظارت اینطوری شدن! توی همه ی اصناف!! و خیلی ها دارن پارت های قدیمشون رو به نرخ روز حساب میکنن!
و در واقع دارن سودهای کلان به جیب میزنن!! امیدوارم متوجه منظورم شده باشین!! دوستان همگی با هم باید اتحاد داشته باشیم
تا خیلی از مسائل درست بشه!!!
Last edited by mrm88; 13-07-2012 at 00:09.
ای بابا !!! ما تازه میخواستیم به یاد قدیمها دوباره اگویست تجدید کنیم تا خاطرات یاداور کنیم! بدجور با این حرفاتون خورد تو ذوقم! آخه این چه کاری هست که میکنید!!!!!!!!!!!!؟
ولی تا حدودی با حرفاتون موافقم ولی به قول محمد حسین عزیز آرامشی که با یک کار با کیفیت بهم دست میده 10 تا از این بی کیفیتهاش نمیتونند چنین حسی بهم بدن. من تا به حال همه جوره اش رو امتحان کردم از اون هاوایی (البته زمانهای خیلی دور!) 2000 تومانی گرفته تا 200000 تومانی. برای من که کلی توشون تفاوت هست ولی در کل هم وضع اقتصادی الان اصلا مناسب نیست. آدم نمیدونه چه کار کنه
معلومه شما هم مثل ما دل پری از این اوضاع دارید
درسته همچی گرون شده ولی خوب این وسط علاقه مندان به ادکلن از همه بیشتر مظلوم واقع شدند. کجایی اوپیوم 55 تومانی؟ کجایی پولوهای 50-60 تومانی؟ کجایی آرامیسهای 50 تومانی؟ کجایی بیژن 25 تومانی؟ کجایی
شنل 90 تومانی؟ کجایی آزاروی 35 تومانی؟کجایی فارنهایت 90 تومانی؟ کجایی کنزوی 40 تومانی؟ کجایی تام فورد 100 تومانی؟ کجایی کرید 97 تومانی؟ کجایی سفری 60 تومانی؟ کجایی رودستار 59 تومانی؟
کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دلم براتون تنگ شده خیلیییییییییییییییی!!!
میدونم داغتون رو تازه کردم ولی دل منم خیلی پر بود![]()
سلام کسی در مورد برند ایسی میاکی اطلاعاتی داره و اینکه عطرهاش چطورن موندگاری و پخش بوش در چه حدیه؟ و کدوم مدلهاش به لحاظ کیفیت بهترن؟ یا اصلا این برند ارزش پول خرج کردن داره یا نه؟
آره واقعا قیمتا فضایی که هیچی کهکشانی هم میشه فکر میکنم! چند روزپیش رفتم جردن بهم میگه دیگه همه نامبر 9 ها دیگه شده 600 تومن!! گفتم خوبه دیگه خیال خودتونو راحت کردین!!!
راستی من دو جا سر زدم آونتوس فقط تولید 2010 بود که میگن مشکل داشتن البته تستر بود نمیدونم 2011 هم موجود بود یا نه. کسی میدونه تو تهران کجا میشه 2011 پیدا کرد
این کرید رو نباید بو کرد اصلا! کوالیتیش میره تو حلق آدم!
Last edited by Delkook; 13-07-2012 at 08:40.
سلام دوستان الان گرونترین عطر و گرونترین ادوکلان تو ایران چیه و قمتش چنده؟
ایسی میاکی یه برند با کیفیت هست.من پورهومش رو دارم.هم موندگاری عالی و هم پخش بو و هم کیفیت عالی
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)