تازه وقتی وارد یگان شدیم بعد از آموزشی،گفتن موهاتون۴باشه!گفتیم ما افسریم!گفتن نباید شونه بشه!
اولش فرستادن خدمات که یکی از کاراش شستن دستشویی یگان بود!! وقتی اعتراض کردیم که افسریم گفتن اینجا همه به مردم خدمت می کنن و درجه نداره!
بله ارتش سلسله مراتب و پرستیژ داره اما تو ن.ا یه سرباز ممکنه بزنه تو گوش ستوان دوم وظیفه و کسی هم از باب درجه کاریش نداره!یه سرباز ممکنه جای توپ باشه اما ستوان۲و بدترین جا! منم دلم میخواست ارتش باشم.اولشم رفتیم ارتش ۰۱ تهران! گفتن هر روز تو آموزشی ساعت۴خونه!!!! ولی یهو گفتن نمی خوایم و از پادگان بیرونمون کردند!! ما مازاد بودیم و یکسال بعد از لیسانس اعزام شدیم!و وقتی مازاد هستید میرید نیرو انتظامی و بازهم چون مازادید بعد از آموزشی بدترین جاهای همون ن.ا تقسیم میشی! اصلا هم به رشته تحصیلی و هیکل و درجت کار ندارن!! هم رشته من در ارتش بازپرس دادسرای ارتش شد! من... حتی جایی که ما۵تا ستوان۲ رو فرستادن تا حالا افسر وظیفه نداشت!!فکر کنم سپاه بهترین هست و ارتش اگرچه آموزشیش سخته اما نظم و حساب داره و لیسانسه ها فقط ۰۱ میوفتن تو ارتش
به تاریخ و یگان پیشنهادی هیچ کاری ندارن! شرایط (تعداد نیرو و...) معلوم میکنه کی و کجا اعزام شید.
در مورد بانک سپه هم ما کارت باز کردیم ولی حقوق ما قوامین بود و البته ۴و۵ماه اول ندادن و از ماه۵ یهو ریختن!