تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 4105 اولاول ... 19059064068068668768868969069169269369470074079011901690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

امیر جان شعبه میدان مادر، قانونا 2300 تومن هزینه کارت هستش و حداقل 10 تومن باید موقع حساب تو حساب پول باشه ولی اون ...! 7700 تومن اضافی خوابوند تو حساب. کارتم که بیاد اون 7 تومنو میکشم. چون برگه رو نوشته بود و پرفراژ کرد دیگه بحث نکردم چون عجله هم داشتم تا زودتر برم دفتر پلیس+10

__
    این دانشگاهها هم خودشون رو مسخره کردن

چهارشنبه 21 دی تسویه کردم، برگه تسویه رو بردم دبیرخانه میگم نامه معرفی به نظام وظیفه کی حاضر میشه؟ میگه: 1 شنبه هفته بعد شاید حاضر بشه چون فردا کلی کار دارم جمعه و شنبه هم که تعطیله!!! منم چیزی نگفتم اومدم اورمیه بعد 1 شنبه زنگ زدم بپرسم که نامه حاضره یا نه، مسئول اموردانشجویی میگه روز پنجشنبه 22 دی نامه ت حاضر شده چرا نموندی تبریز تا نامه ت رو بگیری؟؟؟

خیلی جالبه چه سرعت عمل داشته باشن چه خیلی کند کارهارو پیش ببرن در هر صورت این وسط ما متضرر میشیم !!!

الان خیلی احساس خوبی دارم که تونستم بدون اینکه غیبت بخورم مدارکم رو ثبت کنم چون آخرین روز برای تسویه دانشگاه 21 دی بود که منم تا ساعت 1 همون روز تونستم تسویه کامل کنم و گرنه از 22 دی که امتحانات شروع میشد تسویه نمی کردن تا 2 هفته. تا اون موقع فرجه م تموم میشد و 3 ماه اضاف رو میزدن برام

فقط یه سوال دیگه:

فرم شماره 1 که مشخصاتم رو نوشتم توش مسئول نظام وظیفه پلیس +10 گفت لازم نیست عکس داشته باشه !!!

میگم فردا مشکلی پیش نیاد؟ شما عکس به فرم شماره 1 زدید؟
    واقعا خوب شد که نامت سریع آماده شد و تسویه کردی. هم غیبت نخوردی همم که اگه ارشد قبول شی خیلی راحت ترحیص میشی و میری سر درست.

نه منم نزدم. ولی یه عکس پیشت باشه که برای اسکن کردن میخواد موقع ثبت مدارک.

بعد ثبت مدارک یعنی دو سه روز دیگه هم بری پلیس + 10 بهت میگن اعزامت کی شده!

آقا این مسئله رو روشن کنید که شمایی که رفتین خدمت یا در حال خدمتین این ریش وامونده رو با چی میتراشیدین ؟

در مورد عینک هم من عینکم تقریبا ظریف هست . حالا امکان اسیب دیدنش وجود داره یا نه .
    اگه داره برم یه عینک دیگه بگیرم یا همین باشه ؟

با تشکر فراوان
    حداقل دو حداکثر 4 با صفرم بزنی مشکلی نیست ولی اصلا تیغ نزن تا تابلو نشی!
    سعی کن مواظبش باشی. قرار نیست کار خاصی بکنی فقط تو دویدن ها و میدون تیر اینا شاید مشکل پیش بیاد.

اگه دفترچرو واسه معافيت كفالت بفرستيم چند روزه جوابش مياد؟
    وقتی مدارکو ثبت کردی. پلیس + 10 میگه فلان روز برو نظام وظیفه برای تشکیل پرونده.

2. 3 کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

حداقل دو حداکثر 4 با صفرم بزنی مشکلی نیست ولی اصلا تیغ نزن تا تابلو نشی!
    سعی کن مواظبش باشی. قرار نیست کار خاصی بکنی فقط تو دویدن ها و میدون تیر اینا شاید مشکل پیش بیاد.
    بابا من همین طوریش هم ریش کوتاه میزارم ( اسپرت ) منظوریم اینه که با چی بزنیم ؟
    میشه ماشین اصلاح رو برد تو پادگان ؟
    اگه میشه چه ماشینی رو میشه برد تو پادگان ؟
    یا تو خوده پادگان آرایشگاه هست که ریش رو بزنه ؟

4. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بابا من همین طوریش هم ریش کوتاه میزارم ( اسپرت ) منظوریم اینه که با چی بزنیم ؟
    میشه ماشین اصلاح رو برد تو پادگان ؟
    اگه میشه چه ماشینی رو میشه برد تو پادگان ؟
    یا تو خوده پادگان آرایشگاه هست که ریش رو بزنه ؟
    من لیسانس و ن.ا بودم. تو آموزشی اگر با ماشین از ته میزدنی تنبیه داشتی.یکی از بچه ها رو بعد از مرخصی بخاطر از ته زدن با ماشین راه ندادن و اضافه خدمت خورد!ما که چالوس بودیم. حمام تعطیل! آرایشگاه هم فقط واسه زدن موی سر هست.تقریبا هر۱۰روز تا۲هفته باید با۴بزنی مو رو.ما کل ماه رمضان بودیم آموزشی و افطار تقریباً هیچ بود! و تمرین ها هم تعطیل (سبک) نشد. بهداری هم قرصاش ۲سال از تاریخ انقضاش گذشته بود! و کلا همه ی گروهان کل ۲ماه رو سرما خورده بودیم! فقط۳باری که تو آموزش اومدم خونه رفتم حمام و ریش کوتاه کردم. درضمن بوفه هم نداشتیم عملا!
    بدترین جا واسه خدمت ن.ا هست.بعد تقسیم که افتضاحه! لیسانس متاهل بودم اما نمیذاشتن بری خونه!بقیه اش بماند!
    Last edited by arian-sr599; 20-01-2012 at 18:02.

6. 5 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ایول بابا دم بسیجیا گرم !!! یکی از اون طرف میره نیرو انتظامی خودش رو دو نیم میکنه به قول یکی از دوستان آخرین روز خدمت کشته میشه یکی میره سپاه اموزشی هم که نداره چند ماه فقط بخور و بخواب

من ترجیح میدم برم ارتش حتی اگه سخت ترم باشه حداقلش چند تا فرمانده ی درست حسابی بالا سرمون باشن

8. این کاربر از pourya.3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 1 هفته پیش مدارکم رو فرستاده بودم امروز برگه سبز اومد اعزامی 1 اسفند! البته من خودم در قسمت تاریخ پیشنهادی زده بودم 1/12/90 نمیدونم تاثیر داشت یا نه. ارگان رو هم زده بودم ارتش. با این تعریفایی که بچه ها میکنن امیدوارم نیروی انتظامی نیفتم.
    الان خیلی زود اعزام میکنن من یکی از دوستام مثل من اخر بهمن کنکور ارشد داشت رو حساب خودش مدارک رو جوری داده بود که 1 اسفند بیفته ولی بیچاره 1 دی اعزام شد!
    الان اینطوری 15 روز عید از اموزشی کم میشه و مرخصی دارم؟ در این صورت دیگه میان دوره همون تعطیلات عید میشه دیگه؟
    Last edited by LIMITED2; 19-01-2012 at 22:08.

10. این کاربر از LIMITED2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 1 هفته پیش مدارکم رو فرستاده بودم امروز برگه سبز اومد اعزامی 1 اسفند! البته من خودم در قسمت تاریخ پیشنهادی زده بودم 1/11/90 نمیدونم تاثیر داشت یا نه. ارگان رو هم زده بودم ارتش. با این تعریفایی که بچه ها میکنن امیدوارم نیروی انتظامی نیفتم.
    الان خیلی زود اعزام میکنن من یکی از دوستام مثل من اخر بهمن کنکور ارشد داشت رو حساب خودش مدارک رو جوری داده بود که 1 اسفند بیفته ولی بیچاره 1 دی اعزام شد!
    الان اینطوری 15 روز عید از اموزشی کم میشه و مرخصی دارم؟ در این صورت دیگه میان دوره همون تعطیلات عید میشه دیگه؟
    1.11 که اعزام نداریم !

12. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1.11 که اعزام نداریم !
    منظورش شاید 1 اسفنده ، دوره طلایی دیگه !

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ایول بابا دم بسیجیا گرم !!! یکی از اون طرف میره نیرو انتظامی خودش رو دو نیم میکنه به قول یکی از دوستان آخرین روز خدمت کشته میشه یکی میره سپاه اموزشی هم که نداره چند ماه فقط بخور و بخواب

من ترجیح میدم برم ارتش حتی اگه سخت ترم باشه حداقلش چند تا فرمانده ی درست حسابی بالا سرمون باشن
    تازه وقتی وارد یگان شدیم بعد از آموزشی،گفتن موهاتون۴باشه!گفتیم ما افسریم!گفتن نباید شونه بشه!
    بله ارتش سلسله مراتب و پرستیژ داره اما تو ن.ا یه سرباز ممکنه جای توپ باشه اما ستوان۲و بدترین جا! منم دلم میخواست ارتش باشم.اولشم رفتیم ارتش ۰۱ تهران! گفتن هر روز تو آموزشی ساعت۴خونه!!!! ولی یهو گفتن نمی خوایم و از پادگان بیرونمون کردند!! ما مازاد بودیم و یکسال بعد از لیسانس اعزام شدیم!و وقتی مازاد هستید میرید ن.ا و بازهم چون مازادید بعد از آموزشی بدترین جاهای همون ن.ا تقسیم میشی! اصلا هم به رشته تحصیلی و هیکل و درجت کار ندارن!! هم رشته من در ارتش بازپرس دادسرای ارتش شد! من... فکر کنم سپاه بهترین هست و ارتش اگرچه آموزشیش سخته اما نظم و حساب داره و لیسانسه ها فقط ۰۱ میوفتن تو ارتش
    به تاریخ و یگان پیشنهادی هیچ کاری ندارن! شرایط (تعداد نیرو و...) معلوم میکنه کی و کجا اعزام شید.
    در مورد بانک سپه هم ما کارت باز کردیم ولی حقوق ما قوامین بود و البته ۴و۵ماه اول ندادن و از ماه۵ یهو ریختن!
    Last edited by arian-sr599; 20-01-2012 at 18:05.

16. 2 کاربر از arian-sr599 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:00.

18. این کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منظورش شاید 1 اسفنده ، دوره طلایی دیگه !
    آقا مگه سربازی نبودی چقد مرخصی میگیری !

تازه وقتی وارد یگان شدیم بعد از آموزشی،گفتن موهاتون۴باشه!گفتیم ما افسریم!گفتن نباید شونه بشه!
    اولش فرستادن خدمات که یکی از کاراش شستن دستشویی یگان بود!! وقتی اعتراض کردیم که افسریم گفتن اینجا همه به مردم خدمت می کنن و درجه نداره!
    بله ارتش سلسله مراتب و پرستیژ داره اما تو ن.ا یه سرباز ممکنه بزنه تو گوش ستوان دوم وظیفه و کسی هم از باب درجه کاریش نداره!یه سرباز ممکنه جای توپ باشه اما ستوان۲و بدترین جا! منم دلم میخواست ارتش باشم.اولشم رفتیم ارتش ۰۱ تهران! گفتن هر روز تو آموزشی ساعت۴خونه!!!! ولی یهو گفتن نمی خوایم و از پادگان بیرونمون کردند!! ما مازاد بودیم و یکسال بعد از لیسانس اعزام شدیم!و وقتی مازاد هستید میرید نیرو انتظامی و بازهم چون مازادید بعد از آموزشی بدترین جاهای همون ن.ا تقسیم میشی! اصلا هم به رشته تحصیلی و هیکل و درجت کار ندارن!! هم رشته من در ارتش بازپرس دادسرای ارتش شد! من... حتی جایی که ما۵تا ستوان۲ رو فرستادن تا حالا افسر وظیفه نداشت!!فکر کنم سپاه بهترین هست و ارتش اگرچه آموزشیش سخته اما نظم و حساب داره و لیسانسه ها فقط ۰۱ میوفتن تو ارتش
    به تاریخ و یگان پیشنهادی هیچ کاری ندارن! شرایط (تعداد نیرو و...) معلوم میکنه کی و کجا اعزام شید.
    در مورد بانک سپه هم ما کارت باز کردیم ولی حقوق ما قوامین بود و البته ۴و۵ماه اول ندادن و از ماه۵ یهو ریختن!
    چی بگم والا مثه تقلب تو روز روشن میمونه
    برادران بسیجی خونشون از ما رنگی تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •