من چون خیلی لازم داشتمف با اونیکی شماره تلفن خونه یدونه مکس نت گرفتم! شنبه یک شنبه وصل میشه
اگر جواب بده، این صبانت رو روش .... و میزاریمش کنار!
من چون خیلی لازم داشتمف با اونیکی شماره تلفن خونه یدونه مکس نت گرفتم! شنبه یک شنبه وصل میشه
اگر جواب بده، این صبانت رو روش .... و میزاریمش کنار!
وضعیت واقعا خرابه بهتر هر چه سریع تر یه فکری برای شبانه بکنن چون شبانه خیلی مهمتر از روزانه هست از همون موقعه که یوزر پسورد شبانه با روزانه یکی شد همه چی بهم ریخت.
من از شانسم توی منطقه ما، اونایی که بصرفن، پورت خالی ندارن...
فعلاً مجبوری با همین صبانتم :(
512 تهران:
![]()
من که دیگه بیخیال دانلود شبانه شدم 200 مگابایت چه فایده ای داره میخوام 100 سال نباشه .یک ماه به بهونه ماه رمضان از ما دارن میدزدن حرومشون باشه
آقا لطفا اگه کسی اطلاعات موثق داره کمک کنه :
در صورتی که در انتهای زمان اشتراکم باشم ولی شارژ رزروی که هنوز استفاده نشده داشته باشم آیا می تونم اون شارژ رزرو مصرف نشده را پس بدم و بگم خطم را جمع آوری کنن؟ امیدوارم سوالم واضح بوده باشه
نمیدونم-ولی من وقتی 128 نامحدود گرفته بودم- چون ناراضی بودم از13تومن 10 تومنش رو برگدوندن
سلام
تو قرارداد سرعت 2 مگ بستم
ولی شبانه از سی بالاتر نمیره
پشتیبانی نگفته اوضاع کی بهتر میشه؟
ببخشید میخواستم بدونم تا حالا کسایی که چه از صبانت چه شرکتهای دیگه نامحدود گرفتن راضی بودن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من کاری به دی ال شبانه ندارم!
کسی تو ولنجک از صبانت استفاده کرده؟؟
سرعت دی ال سرویس 512 چنده؟؟
خودشون میان می نصبن مثل پارس آنلاین؟؟
من نامحدود 512 داشتم 4 سال پیش قبل از صبانت ... معمولاً روی نامحدود ها محدودیت می زارن، سرعتشون بیش از اون چیزی که میگیری نمیری ... بعد هم به این شکل نیست که بشه صبح تا شب گذاشت دانلود بشه ... اگر همیشه در حال دانلود باشید یه جورایی محدودش می کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)