تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 1211 اولاول ... 1905906406806866876886896906916926936947007407901190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

ببینم حسین جون این گزارشگر رو که دان کردی چند مگ بود؟
    و اینکه با چه برنامه ای اد کردی ، همون GGS ؟

2. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مساله زمان پاسخ دهی و آهنگ و سرعت بازی

من امروز متوجه موضوعی شدم .مساله زمان پاسخ دهی یا همون response time . این مساله در این بازی تحت شرایط خاصی ( که البته من تا الان علت دقیقشو پیدا نکردم ) تغییر میکنه . گیمر ها نه تنها در اینجا بلکه در تمام دنیا چند دسته میشن یک عده دوست دارن زمان پاسخ دهی در بازی به حداقل خودش برسه تا بتونن بازی سریع و پر گلی داشته باشن یک دسته دوست دارن زمان پاسخ دهی بصورت نرمال باشه و عده ای از جمله من دوست دارن زمان پاسخ دهی از حد نرمال و طبیعیه خودش بیشتر باشه هر دسته ای هم دلیل خودشو داره پس نمیشه گفت عده خاصی اشتباه میکنن .

دسته ای که من هم توش قرار دارم استدلالشون اینه که باید رقابتها به قدری سخت باشه که انگیزه برای بازی کردن وجود داشته باشه و اگه قرار باشه به راحتی همه تیمها در مقابل ما شکست بخورن و جام ها رو یکی یکی به راحتی تصاحب کنیم دیگه جذابیتی در بازی باقی نمیمونه . علاوه بر اینها اگر بازی اونقدر سخت باشه که ما در بعضی از بازیها مساوی کنیم و حتی شکست بخوریم میتونیم با تقویت نقاط ضعف تیم ( با جذب بازیکنان جدید ) و همینطور تغییر سیستم و تاکتیکهای تیمی و همچنین تمرکز بر روی تمرینات موثر هر بازیکن و بهینه کردن چیزهای دیگه مثل کادر فنی تیم و نکات ریز دیگه نتایج بهتری بگیریم . در اینصورت درگیر شدن در کارهایی که اشاره کردم واقعا جذابیت زیادی برای گیمر به همراه میاره و با مربی گری درست تیم و باشگاه میتونه کورس بسیار جذابی با تیمهای بزرگ لیگ داشته باشه .

من امروز متوجه شدم میشه زمان پاسخ دهی رو به حد دموی بازی رسوند و این امکان در نسخه نهایی بازی وجود داره فقط باید راهشو پیدا کرد . من دو روز پیش یک مستر لیگ راه انداختم و گزارشگر بازیو ایتالیایی انتخاب کردم جالبه بدونین که زمان پاسخ دهی دقیقا مثل نسخه دمو شده بود و من از هر سه بازی یک برد یک مساوی و یک باخت بدست میاوردم که نهایتا نیم فصل بازیها در رتبه دهم جدول قرار گرفتم بعد از اون گزارشگر بازیو به اسپانیایی تغییر دادم جالبه با این کار زمان پاسخ دهی بشدت کاهش پیدا کرد و سرعت بازی و سرعت حرکت توپ در شوتها و پاسها به حد زیادی افزایش پیدا کرد که با این تغییر من تمام حریفان رو یکی یکی شکست میدادم . جالبه هر بار که گزارشگر اسپانیایی رو انتخاب میکنم مجددا سرعت بازی زیاد میشه و زمان پاسخ دهی بشدت کم.

قدر مسلم این تغییر نمیتونه بخاطر گزارشگر بازی باشه اما مطمئنا این تغییر گزارشگر روی عاملی که سرعت بازی و زمان پاسخ دهی را تغییر میده اثر میذاره . فکر نمیکنم اینجا کسی گزارشگری به زبانهای دیگه رو دانلود کرده باشه اما لزومی به این کار نیست دوستان خودشون میتونن با سعی و خطا روی عامل این تغییر اثر بذارن جالبه بدونین بعضی از کاربران توی سایتهای دیگه ادعا میکنن با تیک زدن frame skip سرعت بازی کم میشه و عده ای دیگه دقیقا عکس این مساله رو تایید میکنن همین وضعیت در مورد رفرش ریت در حالت 60 و 75 هم وجود داره که عده ای ادعا میکنن سرعت بازی در حالت 60 زیاد میشه و عده ای خلاف این نظر رو دارن به هر حال مهم اینه که ما میدونیم ایجاد تغییر در ستینگ بازی روی عامل اصلی تغییر اثر میذاره . در ضمن من دقیقا نمیدونم که آیا فقط دو حالت کم و زیاد در زمان پاسخ دهی و سرعت بازی وجود داره و یا اینکه بین این دو حالت هم حالتهایی وجود داره . به هر حال برای من دو وضعیت وجود داره حالت ماکسیمم سرعت بازی و زمان پاسخ دهی و حالت مینیمم این دو . در حالتی که سرعت بازی زیاده حتی با تیمهای ضعیف تیمهای پر قدرت رو هم میتونم شکست میدم اما در حالتی که سرعت بازی کمه با تیمهای قوی در مقابل تیمهای ته جدول هم یا مساوی میکنم و یا شکست میخورم و بندرت پیش میاد از تیمی ببرم .

به هر حال این تجربه ای بود که بعد از ساعتها وقت گذاشتن بهش رسیدم و به نظرم رسید حاصل این تجربه رو با شما در میون بزارم .
    یعنی منظورت اینه که گزارشگر بازی میتوانه سرعت را کاهش بده؟
    من مشتاق شدم من frame skip را برداشتم تیکش را و بازی کندتر شده به نظرم جالبه من به یک نتیجه ای رسیدم نمیدونم شما هم تایید میکنی این مسئله را یا نه!برای من که عجیب بود
    من بازی را در یک چمن یک دست مثل چمن ورزشگاه Konami Stadium انجام دادم سرعت بازی در هنگام پاس نسبتا زیاد هست!(البته با بر داشتن تیک فریم اسکیپ این مشکل تا حدی درست شد!و جالبه بعد از اون یک بازی روی چمن که یک دست نیست و رنگهای نسبتا زردی روی اون هست بازی سرعتش کمتر شد و این مسئله برای من واقعا عجیب بود!نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
    حالا حسین جان پیشنهاد میکنی من گزارش گر را بگذارم رو ایتالیایی؟
    راستی یک سوال این جام یوفا کجای بازی هست من نتونستم پیداش کنم؟

4. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببینم حسین جون این گزارشگر رو که دان کردی چند مگ بود؟
    و اینکه با چه برنامه ای اد کردی ، همون GGS ؟
    ایتالیایی 560 مگه اسپانیایی حدود 600 مگ . نه بابا اد چیه وقتی دانلود کردی از حالت فشرده باید درش بیاری بعدش فقط کافیه کپی بشه توی پوشه بازی همین .

6. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

آره دیگه بهادر جان به خاطر خود گزارشگر که نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه . متوجه میشی چی میگم ؟
    به هر حال الان من واقعا بسختی میتونم گل بزنم .
    یعنی بازی suoer star هم سخت تر شده.

8. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی منظورت اینه که گزارشگر بازی میتوانه سرعت را کاهش بده؟
    من مشتاق شدم من frame skip را برداشتم تیکش را و بازی کندتر شده به نظرم جالبه من به یک نتیجه ای رسیدم نمیدونم شما هم تایید میکنی این مسئله را یا نه!برای من که عجیب بود
    من بازی را در یک چمن یک دست مثل چمن ورزشگاه Konami Stadium انجام دادم سرعت بازی در هنگام پاس نسبتا زیاد هست!(البته با بر داشتن تیک فریم اسکیپ این مشکل تا حدی درست شد!و جالبه بعد از اون یک بازی روی چمن که یک دست نیست و رنگهای نسبتا زردی روی اون هست بازی سرعتش کمتر شد و این مسئله برای من واقعا عجیب بود!نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!
    حالا حسین جان پیشنهاد میکنی من گزارش گر را بگذارم رو ایتالیایی؟
    راستی یک سوال این جام یوفا کجای بازی هست من نتونستم پیداش کنم؟
    به خاطر خود گزارشگر نیست . این تغییری که من میدم روی عاملی که سرعت بازیو کم میکنه اثر میذاره نه اینکه خود گزارشگری عامل اصلی باشه حتما موضوع از جای دیگه ای آب میخوره حالا من اتفاقی فهمیدم با تغیرر گزارشگر هم میشه روی اون عامل اثر گذاشت . متوجه میشی چی میگم ؟
    به هر حال الان من واقعا بسختی میتونم گل بزنم .
    من قبلا تیک فریم اسکیپ رو برداشته بودم . اما بازم بازی میتونه کند تر بشه حتی به اندازه نسخه دمو .
    فکر میکنم جامها رو باید توی گالری آنلاک کنی من هنوز توی این بخشها نرفتم .

یعنی بازی suoer star هم سخت تر شده.
    باور کن بهادر جان سخت تر شده . توی سوپر استار همه چیز سر جاش بود فقط عکس العمل دروازه بانها خیلی بهتر میشه اما اینجا اصلا قضیه متفاوته بحث سر کم شدن سرعت بازی و زمان پاسخ دهیه .

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یه مشکل اساسی:بازی نصب شد داخل بازی تو لودینگ میمونه!!!!!!!!اگه کسی میدونه بگه!حیاتیه!ممنون.

12. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض help

دوستانی که مشکل ریسپانس دارن خیلی راحت رفرش ریت رو روی 75 بزارن درس میشه ما را هم دعا کنید
    این فریم ریت رو کجا باید گذاشت رو 75 ؟

14. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در ضمن بهادر جان اینو هم بگم که با اینکار ظاهر و نمای بازی حالت مصنوعی به خودش میگیره مثلا وقتی شما میخوای پاس بدی بازیکن یکی دو قدم برمیداره بعد پاس میده( همون چیزی که یکی از بچه ها توی این دو سه روزه سر این مساله همه مونو کچل کرد و میگفت هرچی دکمه پاسو میزنم بازیکن پاس نمیده ) همینطور موقع شوت زدن بازیکن با مکث شوت میزنه به همین خاطر مدافعین سریع جلوی توپشو سد میکنن . این مساله سبب میشه ظاهر و نمای بازی از فوتبال واقعی فاصله بگیره اما نتیجه کار به واقعیت بیشتر نزدیک میشه . در دنیای واقعی شما توی یک بازی فرصت شوت زدن از فاصله کم و در یک فضای باز بدون پرس کم گیر میاری که علتش هوش مدافعینه اما هوش مصنوعی بازیهای کامپیوتری هنوز اینقدر پیشرفت نکرده که بشه اون وضعیت رو شبیه سازی کرد پس من راه کم کردن سرعت پاسخ دهی رو انتخاب کردم که نتیجش میشه همون چیزی که در دنیای واقعی اتفاق میفته یعنی نفوذ به عمق دفاع مشکل , فرصت شوت زنی کم , تعداد گل رد و بدل شده در بازی کم و اینکه بیشتر درگیریها در میدان نه در یک سوم دو تیم .

16. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کیت سرور 9.03 با قابلیت تغییر زاویه دوربین

camera: added support for 1.1 exe
    lodmixer: controller check feature, support for 1.1 exe
    afs2fs: bug fixes. (doesn't work with 1.1 exe yet, only 1.0
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    f i l e f r o n t . c o m
    منبع
    کد:
    Last edited by Mehdi.ss; 27-10-2009 at 13:38.

18. 7 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این فریم ریت رو کجا باید گذاشت رو 75 ؟
    اگه مانیتور شما هم مثل من قدیمی نباشه میتونین از توی PROPERTIES بخش DISPLAY SETTINGS بخش مانیتور پیداش کنین .

20. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •