تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 690 از 1042 اولاول ... 190590640680686687688689690691692693694700740790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    منم همین مشکل رو داشتم ، شما یه کاری کن ، بعد از اینکه چند صفحه باز کردی تمام صفحات رو ببند و برو به قسمت Connection Status و ببین حجم ارسالی شما هم زیاده یا نه .
    اگه حجم ارسالی شما به اضای هر 5مگ دریافت 3 مگ هست سیستمت ویروسیه . آنتی ویروس ند32 آپدیت منم نتونسته بود کاری کنه ، ویندوزمو عوض کردم خوب شد !!!!
    چندتا دلیل دیگه هم می‌تونه داشته باشه ولی مارمولکی که معمولاً این حجم مصرفی رو ایجاد می‌کنه Windows Update هست. اصلاً خودشو نشون نمیده.
    البته نرم‌افزارهای دیگه‌ای هم هستند که بدون اجازه خودشون رو آپدیت می‌کنند. مثلاً Adobe Acrobat یا آنتی‌ویروس‌ها. حتی می‌تونه به خاطر نرم‌افزار Thunderbird یا نرم‌افزارهای مشابه باشه.

یه سری نرم‌افزار خاص وجود داره که برنامه‌هایی که از اینترنت استفاده می‌کنند و میزان مصرفشون رو نشون میده. می‌تونید با استفاده از اونا دزد رو خفت کنین بعد با یه سری نرم‌افزار دیگه یا Kaspersky Internet Security اونا رو بلاک کنید.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

دوستانی که پارس آنلاین دارن می خواستم بدونم کیفیت و سرعت سرویسهاش خوب هست . بنده الان نزدیک 4 ساله که از صبانت دارم استفاده میکنم و راستش چندسال پیش که من ازش سرویس رو گرفتم بهترین ISP بود ولی الان بعد از چهار سال به جای اینکه مثل خیلی از شرکتهای دیگه پیشرفت داشته باشه کم کم داره پس رفت میکنه و میخوام ISP رو عوض کنم می خواستم بدونم پارس آنلاین چطوره قطعی و اینا که زیاد نداره سرعت دانلودش چطوره ؟ چون هم قیمتاش و هم زمان استفاده شبانش از صبانت بهتره .
    تو سایتش یه تعرفه جدید داشت که به کارم میومد 128 با محدودیت 14GB رو میداد 30 تومن .

راستی اگه بخوام ISP رو عوض کنم چه مدت طول میکشه تا صبانت سرویسهاشو از روی خط ما جمع کنه ؟
    ممنون .
    من خودم با صبانت کار نکردم اما خیلی تعریفش رو شنیدم. یکی از بهترین شرکت‌هاست و سرعتی هم که ارائه میده خیلی خوبه. البته یه سری معایب داره که خیلی مهم نیستند (مثلاً ساعات استفاده رایگانش خیلی بده و برای استفاده رایگان باید یوزرنیم و پسورد عوض بشه!!!)

من در مورد پارس‌انلاین نمی‌دونم اما با تعرفه‌هایی که توی سایتش دیدم ٬ شاتل رو پیشنهاد می‌کنم بهتون. اینجا قیمت سرویس‌های ART رو زده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پلن Art1برای شما مناسب هست. با ۱۲ گیگ ترافیک ماهانه + ۱تا ۷ صیح رایگان (بدون تغییر یوزرنیم و پسورد) + جمعه‌ها رایگان + تا آخر تابستون پنج‌شنبه‌ها رایگان

برادر من همین Art1 رو داره٬ سرعت دانلودش بعد از ظهر حدود ۳۰-۴۰ هست.
    من خودم Eco128 رو دارم. سرعت دانلودش در طول روز حدود ۷۰-۹۰ هست. ساعاتی هم که رایگان هست سرعتش تقریباً ۱۴-۲۰ هست. (البته جدیداً سرعتش توی ساعات رایگان٬ حدود ۶۰ هست!!!)

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم با صبانت کار نکردم اما خیلی تعریفش رو شنیدم. یکی از بهترین شرکت‌هاست و سرعتی هم که ارائه میده خیلی خوبه. البته یه سری معایب داره که خیلی مهم نیستند (مثلاً ساعات استفاده رایگانش خیلی بده و برای استفاده رایگان باید یوزرنیم و پسورد عوض بشه!!!)

من در مورد پارس‌انلاین نمی‌دونم اما با تعرفه‌هایی که توی سایتش دیدم ٬ شاتل رو پیشنهاد می‌کنم بهتون. اینجا قیمت سرویس‌های ART رو زده
    کد:
    پلن Art1برای شما مناسب هست. با ۱۲ گیگ ترافیک ماهانه + ۱تا ۷ صیح رایگان (بدون تغییر یوزرنیم و پسورد) + جمعه‌ها رایگان + تا آخر تابستون پنج‌شنبه‌ها رایگان

من خودم Eco128 رو دارم. سرعت دانلودش در طول روز حدود ۷۰-۹۰ هست. ساعاتی هم که رایگان هست سرعتش تقریباً ۱۴-۲۰ هست. (البته جدیداً سرعتش توی ساعات رایگان٬ حدود ۶۰ هست!!!)
    نظر بقیه دوستان در مورد این سرویسهای شاتل چیه؟
    من الان از بتانت سرویس گرفتم، نماینده فن آوا هستش.
    256 9گیگ ترافیک شبانه هم فقط از 2 تا 7 صبح رایگان 72 تومن.
    اما خب اینجوری که بوش میاد این سرویس
    ECO512 از هر نظری بهتره...
    کد:
    نظرتون چیه؟ ارزشش رو داره سرویسم رو عوض کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا با اینترنت جی پی آر اس که در گوشی موبایل میباشد
    میتوان در کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
    یعنی موبایل gprs را به کامپیوتر وصل کنیم و به اینترنت وصل شیم.
    آیا همچین کاری تا به حال کسی کرده یا اصلا شدنیه؟
    بله می شه.
    این تاپیکو بخون.
    کد:
    توضیحات در مورد GPRS هم جواب می ده، تفاوتی هم نداره که از چه اپراتوری استفاده می کنی.

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

چجوری میتونم پینگم رو پایین بیارم؟؟؟
    آخه شنیدم میشه پینگ رو تغییر داد وپایین آورد...
    یه سری به این بزن ببین به کارت میاد
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242465

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من از اینترنت پرسرعت پارس آنلاین استفاده میکنم سرعت سرویسم، 128 هستش
    اما برخی مواقع سرعت دانلودش به 150 هم میرسه یعنی بالاتر از سرعت سرویس
    قبل از این سرویس یه بار 512 رو خریدم، سرعت بارگذاری صفحات فرقی با 128 نداره
    و سرعت دانلود هم حداکثر به 200 رسید در صورتیکه باید به 600 برسه
    برادر من سرعت سرویس 128 شما باید حداکثر16باشه وسرعت 512 شمابایدحداکثر 64باشه اونیم که میبینید به شمادارن بیشتر از حد معقول پهنا میدن دلیلش اینه که شما وسوسه شی دانلود زیاد کنی زودتر شارژت تموم شه وبری شارژ بخری. دلیل اینکه سرعت مثلا 128 باید 16 باشه اینه کهADSL در ایران به صورت اشتراکی ارائه میشه و ضریب اشتراک هم از یک تا 10هستش.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کد:

کی از صبانت تعریف کرده؟؟؟اگر یک سری به تاپیک صبا بزنید می بینید که کاربرای بیچاره اش چه عذابی دارن از دست این صبانت دزد حروم خور میکشن.این از این.
    سرعت 128اکو شاتل در روز بالای 160تاست همین.چون من خودم 128دارم اینو میگم ودرکل شاتل وضع بهتری نسبت به ISP های دیگر در ایران داره هم از نظر قطعی(بدون حتی یک قطعی )هم از نظر سرعت در روز (220KB)درشب که سرعتش 60 70هستش وروی 512 بستنشهمین دیگه انتخاب با شماست.

7. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeid6441's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم خواستم بگیرم زنگ ردم خودشون گفتن 512 سرعت دانلودش معمولی روی 30-40 است ؟ ماله شما هم همینطوره ؟؟ چون 512 باید با سرعت 60-65 دانلود کنه . من پرسیدم گفت اشتباه نوشتیم 1024 حداکثرش همون 512 است . شما کدام مرکز هستید ؟ کلاً پیشنهاد می کنید بگیرم ؟ پینگش چطوره ؟ اگه یک speedtest هم یزارید ممنون میشم. شبانش هم تا حجم 5 گیگ تو سایتش نوشته نیم بهاست ولی 10 گیگ به بالا تو سایتش زده رایگان
    شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان پینگشم بد نیست اینم speedtest ازش:

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم خواستم بگیرم زنگ ردم خودشون گفتن 512 سرعت دانلودش معمولی روی 30-40 است ؟ ماله شما هم همینطوره ؟؟ چون 512 باید با سرعت 60-65 دانلود کنه . من پرسیدم گفت اشتباه نوشتیم 1024 حداکثرش همون 512 است . شما کدام مرکز هستید ؟ کلاً پیشنهاد می کنید بگیرم ؟ پینگش چطوره ؟ اگه یک speedtest هم یزارید ممنون میشم. شبانش هم تا حجم 5 گیگ تو سایتش نوشته نیم بهاست ولی 10 گیگ به بالا تو سایتش زده رایگان
    شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان پینگشم بد نیست اینم speedtest ازش:

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان بدون تغییر user pass .پینگشم بد نیست اینم speedtest ازش

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما می خوای کدوم سرویسشو بگیری؟ من که از سرویس حجمیش استفاده میکنم ازش راضیم من نمیدونم چطور گفته اشتباه نوشتن چون قبلا 512 نوشته بودن که چند وقت پیش تغییر دادن و واقعا هم تا 1024 میرسه من منطقه مخابراتی توحید هستم و فقط شهراد و سپنتا منطقه ما رو سرویس میدادن که سپنتا گرون و به صرفه نبود من از شهراد گرفتم. 2 تا 8 صبح نیم بها یا رایگان پینگشم بد نیست اینم speedtest ازش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •