دوستانی که پارس آنلاین دارن می خواستم بدونم کیفیت و سرعت سرویسهاش خوب هست . بنده الان نزدیک 4 ساله که از صبانت دارم استفاده میکنم و راستش چندسال پیش که من ازش سرویس رو گرفتم بهترین ISP بود ولی الان بعد از چهار سال به جای اینکه مثل خیلی از شرکتهای دیگه پیشرفت داشته باشه کم کم داره پس رفت میکنه و میخوام ISP رو عوض کنم می خواستم بدونم پارس آنلاین چطوره قطعی و اینا که زیاد نداره سرعت دانلودش چطوره ؟ چون هم قیمتاش و هم زمان استفاده شبانش از صبانت بهتره .
تو سایتش یه تعرفه جدید داشت که به کارم میومد 128 با محدودیت 14GB رو میداد 30 تومن .
راستی اگه بخوام ISP رو عوض کنم چه مدت طول میکشه تا صبانت سرویسهاشو از روی خط ما جمع کنه ؟
ممنون .
من خودم با صبانت کار نکردم اما خیلی تعریفش رو شنیدم. یکی از بهترین شرکتهاست و سرعتی هم که ارائه میده خیلی خوبه. البته یه سری معایب داره که خیلی مهم نیستند (مثلاً ساعات استفاده رایگانش خیلی بده و برای استفاده رایگان باید یوزرنیم و پسورد عوض بشه!!!)
من در مورد پارسانلاین نمیدونم اما با تعرفههایی که توی سایتش دیدم ٬ شاتل رو پیشنهاد میکنم بهتون. اینجا قیمت سرویسهای ART رو زده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلن Art1برای شما مناسب هست. با ۱۲ گیگ ترافیک ماهانه + ۱تا ۷ صیح رایگان (بدون تغییر یوزرنیم و پسورد) + جمعهها رایگان + تا آخر تابستون پنجشنبهها رایگان
برادر من همین Art1 رو داره٬ سرعت دانلودش بعد از ظهر حدود ۳۰-۴۰ هست.
من خودم Eco128 رو دارم. سرعت دانلودش در طول روز حدود ۷۰-۹۰ هست. ساعاتی هم که رایگان هست سرعتش تقریباً ۱۴-۲۰ هست. (البته جدیداً سرعتش توی ساعات رایگان٬ حدود ۶۰ هست!!!)