لینک دانلودش رو اگه بزارین ممنون میشم
(پس این پیس ادیتور به چه دردی میخوره؟)
لینک دانلودش رو اگه بزارین ممنون میشم
(پس این پیس ادیتور به چه دردی میخوره؟)
اگه فیس رو که میخوای وارد کنی برای بازیکنی هست که رجیستر شده که هیچی و گرنه باید بازیکن رو رجیستر کنی و فیس رو براش وارد کنی....این کار رو میشه با pes editor انجام داد
بعدش بوسیله game graphic studio فیس بازیکن مورد نظر رو وارد میکنی
این هم لینک برنامه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي BAL و ML اصلا ليگ معني نداره كلا 4 نوع CID هست A B C D تيمهاي موجود چه لايسنس شده چه لايسنس نشده به طور تصادفي قرار ميگيرند توي اين CID هاي كه البته توي ML يه CID 12 تيمي هم هست به اسم D2 كه شما در موقع شروع توي اون قرار مگيريد و بايد مقام حداقل سوم رو بدست بياريد تا صعود كنيد به دسته يك تيم ها هم تيمهاي ضعيفي هستند توي D2 چون اگه قوي باشند با تريكيب ديفالت مستر ليگ نميتوني گل بزني حتي روي درجه سختي Beginner خيلي سختهبا اون بازيكنان بتوني بازيكني البته اصلا بازي با اونها توي درجه سختي بالا اصلا پيشنهاد نميشه آدم از PES زده ميشه فقط مشنگ بازي در ميارن رفته رفته كه بازيكنان قوي مي خري تيمهايي كه با اونها بازي مي كني هم مسلما توي D1 قوي هستند حتي شما اگه روي Amatur شروع كنيد خيلي كارت سخت ميشه وقتي تيمي قدرتمند بسازي من روي آماتور گذاشتم و الان يه تيم تمام عيار ساختم ولي گل زدن به تيمهايي مثله سويا يا يونتوس يا ْيون چيزي تو مايه هاي غير ممكن هست با 8 مداع + 1 دروازبان دفاع مي كنن البته اين كار كونامي جالب نيست كجاي دنيا 8 بازيكن توي محوطه شش قدم جلو دروازه تجمع ميكنن مثه يه ديواري كه جلو دروازه ميكشن و فقط يه مهاجم اونم توي دايره مياني نگه ميدارند واقعا توي آماتور سخت ميشه وقتي قدرت تهاجمي شما بالا باشه
نه نميشه از همون اول رفت توي D1 اشتباه راهنمايي نكن حتما بايد D2 رو رد كني
پس تا حالا سيلوا يا گوركوف رو نديدي تا 96 افزايش پيدا ميكنن گوركوف كه الهه رشد هست هيچ بازيكني مثه گوركوف رشد نميكنه البته يه New Commer هست توي 2 فصل 14 تا معدلش افزايش پيدا مي كنه مدافعي به اسم Gunther كه آلماني هست بعد دو فصل قدرت دفاعي و تعادل بدنيش به 94 95 ميرسه
در واقع PES Editor ويرايش اكسترنال و كمي حرفه اي تر اديت داخل بازي هست يه امكاناتي هم داره كه از داخل بازي نميشه اون كارارو كرد مثله Swamp كردن تيمها يا تغيير مليت بازيكنان و ...
کراسر خاننه نميشه از همون اول رفت توي D1 اشتباه راهنمايي نكن حتما بايد D2 رو رد كني
شما داری اشتباه میکنی
از همون اول میتونی بری و توی لیگ d1 بازی کنی
d2 اجباری نیست
از همون اول میشه به دسته یک رفت.فق کافیه همون اول بازی گزینه ی change را بزنی و تیم ها را انتخاب کنی.من با همین کار نه تنها داخل دسته یک شدم بلکه تیم های قوی را هم جمع کردم در یک لیگ.نه نميشه از همون اول رفت توي D1 اشتباه راهنمايي نكن حتما بايد D2 رو رد كني
بعد از عمری اومدیم pes2009 نصب کنیم.ارور داد.حالا شاید بتونم اروره رو یه کاری بکنم.شما یه پچ خوب معرفی کنید همه ی مشکلات بر طرف بشه حجمشم زیاد نباشه.اونی که فاشیست جان گذاشته بود صفحه قبل 313 مگابایت بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک پچ میخوام که حجمش زیاد نباشه
یه چیز عجیب!!!!
امروز داشتم مستر لیگ بازی می کردم که یک دفعه دیدم خود به خود کامپیوتر برای من یک تعویض انجام داد
گفتم شاید خودم انجام دادم حواسم نبوده...
بعدش گل زدم بعد دو دقیقه یک تعویض دیگه کرد و یکی از مهاجم های من رو کشید بیرون و بجاش یک دفاع اورد داخل.
کسی تا حالا همچین چیزی دیده؟؟؟!!!
نه بابا...
کنترل بازیکنان دست خودم بود
coach mode خودش بازیکنان رو کنترل میکنه...در صورتی که من خودم بازیکنان رو کنترل می کردم
آقا پچ به ما معرفی نمیکنید؟آخه من نمیتونم 690 صفحه رو زیر و رو کنم تا یه پچ کم حجم گیر بیارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)