تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 940 اولاول ... 190590640680686687688689690691692693694700740790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

لینک دانلودش رو اگه بزارین ممنون میشم
    (پس این پیس ادیتور به چه دردی میخوره؟)

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه فیس رو که میخوای وارد کنی برای بازیکنی هست که رجیستر شده که هیچی و گرنه باید بازیکن رو رجیستر کنی و فیس رو براش وارد کنی....این کار رو میشه با pes editor انجام داد
    بعدش بوسیله game graphic studio فیس بازیکن مورد نظر رو وارد میکنی

این هم لینک برنامه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ساكر مستر ليگش جرا اين طوريه!! تيم هاي دسته 2مياد...من منچستر ورداشتم...با تيم هاي عجيب و غريب بازي ميكنم... مگه نبايد تيم هاي ليگ انگليسي باشه/
    توي BAL و ML اصلا ليگ معني نداره كلا 4 نوع CID هست A B C D تيمهاي موجود چه لايسنس شده چه لايسنس نشده به طور تصادفي قرار ميگيرند توي اين CID هاي كه البته توي ML يه CID 12 تيمي هم هست به اسم D2 كه شما در موقع شروع توي اون قرار مگيريد و بايد مقام حداقل سوم رو بدست بياريد تا صعود كنيد به دسته يك تيم ها هم تيمهاي ضعيفي هستند توي D2 چون اگه قوي باشند با تريكيب ديفالت مستر ليگ نميتوني گل بزني حتي روي درجه سختي Beginner خيلي سختهبا اون بازيكنان بتوني بازيكني البته اصلا بازي با اونها توي درجه سختي بالا اصلا پيشنهاد نميشه آدم از PES زده ميشه فقط مشنگ بازي در ميارن رفته رفته كه بازيكنان قوي مي خري تيمهايي كه با اونها بازي مي كني هم مسلما توي D1 قوي هستند حتي شما اگه روي Amatur شروع كنيد خيلي كارت سخت ميشه وقتي تيمي قدرتمند بسازي من روي آماتور گذاشتم و الان يه تيم تمام عيار ساختم ولي گل زدن به تيمهايي مثله سويا يا يونتوس يا ْيون چيزي تو مايه هاي غير ممكن هست با 8 مداع + 1 دروازبان دفاع مي كنن البته اين كار كونامي جالب نيست كجاي دنيا 8 بازيكن توي محوطه شش قدم جلو دروازه تجمع ميكنن مثه يه ديواري كه جلو دروازه ميكشن و فقط يه مهاجم اونم توي دايره مياني نگه ميدارند واقعا توي آماتور سخت ميشه وقتي قدرت تهاجمي شما بالا باشه

میتونی خودت ترکیب تیم ها توی لیگ رو بچینی. یعنی از همون اول که میری تو ی مستر لیگ می تونی بری دسته یک و تیم های لیگ رو خودت انتخاب کنی.
    بعدش هم این که می گی تیمه ای عجیب و غریب احتمالا تیم های لیسانس نشدهاند.
    نه نميشه از همون اول رفت توي D1 اشتباه راهنمايي نكن حتما بايد D2 رو رد كني

باید یه فصل رو تو دسته یک بگذرونی بعد وارد دسته یک بشی من یه سری اسم بازیکن می دم که پس از چند سال قدرتاشون بسیار پیشرفت می کنه

دربازه بان:diego مدافع:raul albiol-taiwo-bianchi-nilgarna هافبک:montolivo-arda turan-lucas-hamsik-bonnet
    مهاجم:bojan krkic-gouffran-m.zarate
    پس تا حالا سيلوا يا گوركوف رو نديدي تا 96 افزايش پيدا ميكنن گوركوف كه الهه رشد هست هيچ بازيكني مثه گوركوف رشد نميكنه البته يه New Commer هست توي 2 فصل 14 تا معدلش افزايش پيدا مي كنه مدافعي به اسم Gunther كه آلماني هست بعد دو فصل قدرت دفاعي و تعادل بدنيش به 94 95 ميرسه

لینک دانلودش رو اگه بزارین ممنون میشم
    (پس این پیس ادیتور به چه دردی میخوره؟)

در واقع PES Editor ويرايش اكسترنال و كمي حرفه اي تر اديت داخل بازي هست يه امكاناتي هم داره كه از داخل بازي نميشه اون كارارو كرد مثله Swamp كردن تيمها يا تغيير مليت بازيكنان و ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کراسر خان
    شما داری اشتباه میکنی
    از همون اول میتونی بری و توی لیگ d1 بازی کنی
    d2 اجباری نیست

5. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

از همون اول میشه به دسته یک رفت.فق کافیه همون اول بازی گزینه ی change را بزنی و تیم ها را انتخاب کنی.من با همین کار نه تنها داخل دسته یک شدم بلکه تیم های قوی را هم جمع کردم در یک لیگ.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعد از عمری اومدیم pes2009 نصب کنیم.ارور داد.حالا شاید بتونم اروره رو یه کاری بکنم.شما یه پچ خوب معرفی کنید همه ی مشکلات بر طرف بشه حجمشم زیاد نباشه.اونی که فاشیست جان گذاشته بود صفحه قبل 313 مگابایت بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یک پچ میخوام که حجمش زیاد نباشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه چیز عجیب!!!!
    امروز داشتم مستر لیگ بازی می کردم که یک دفعه دیدم خود به خود کامپیوتر برای من یک تعویض انجام داد
    گفتم شاید خودم انجام دادم حواسم نبوده...
    بعدش گل زدم بعد دو دقیقه یک تعویض دیگه کرد و یکی از مهاجم های من رو کشید بیرون و بجاش یک دفاع اورد داخل.
    کسی تا حالا همچین چیزی دیده؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه ali742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

احتمالا شما مربيكري رو فعال كردين

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه بابا...
    کنترل بازیکنان دست خودم بود
    coach mode خودش بازیکنان رو کنترل میکنه...در صورتی که من خودم بازیکنان رو کنترل می کردم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا پچ به ما معرفی نمیکنید؟آخه من نمیتونم 690 صفحه رو زیر و رو کنم تا یه پچ کم حجم گیر بیارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •