تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 1126 اولاول ... 190590640680686687688689690691692693694700740790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

والا مهدی جان خبر ندارم ولی اصلا خوب نبود.بدجور خوندما.اصلا نخوابیدم.2دور کتابو خوندم.اصلا سوالا عجیب غریب بود.تست های 3ترم پیش رو زدم زیر 10تا غلط داشتم ولی این امتحان رو حس میکنم بالای 20تا غلط داشته باشم
    غصه نخور عزیز دلم ... ناامیدم نباش .... این ترم رو زیاد سخت نگیر . زیاد انتظار هم نداشته باش . چون میدونم تلاش نکردی زیاد و قلق رو نداشتی . چون میدونم توانت خیلی بیشتر از ایناس .... این ترم بزار بگذره ... ایشالله ترم های بعد قول میدم عقب موندگی هاتو به راحتی جبران کنی.

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

غصه نخور عزیز دلم ... ناامیدم نباش .... این ترم رو زیاد سخت نگیر . زیاد انتظار هم نداشته باش . چون میدونم تلاش نکردی زیاد و قلق رو نداشتی . چون میدونم توانت خیلی بیشتر از ایناس .... این ترم بزار بگذره ... ایشالله ترم های بعد قول میدم عقب موندگی هاتو به راحتی جبران کنی.
    اصلا حال و حوصله ندارم.هیچکس تو خونه طرفم نمیاد قاطی ام.من گفتم بترکون مبانی و ریاضی رو بیفتم و آزمایشگاه و فارسی و زبان و اندیشه رو نمره میارم.اصلا حوصله ندارم.عجب حماقتی کردم درسای به این سنگینی رو گذاشتم شب امتحان.پیام نورم که دمش گرم ایولا داره انقد سخت میده سوالارو خود فردوسی میومد سر امتحان قبول نمیشد دیگه من که جای خود دارم

4. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اصلا حال و حوصله ندارم.هیچکس تو خونه طرفم نمیاد قاطی ام.من گفتم بترکون مبانی و ریاضی رو بیفتم و آزمایشگاه و فارسی و زبان و اندیشه رو نمره میارم.اصلا حوصله ندارم.عجب حماقتی کردم درسای به این سنگینی رو گذاشتم شب امتحان
    کاملا حالتو میفهمم . خودمم این روزا رو تجربه کردم ... کلافه و بی حوصله ای ..... حال خودتو هم نداری الان ....

تو اگه 12 13 تا تست رو مطمئن باشی بهت قول میدم قبولی . 40 - 12 = 28 یعنی از 28 تا 8 تا درست نمیشه ؟ میشه به نظرم .......

آدم معمولا هر چی فکر میکنه میشه یکم بیشتر میشه .... ناراحت نباش منم گرفته میشما

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

کاملا حالتو میفهمم . خودمم این روزا رو تجربه کردم ... کلافه و بی حوصله ای ..... حال خودتو هم نداری الان ....

تو اگه 12 13 تا تست رو مطمئن باشی بهت قول میدم قبولی . 40 - 12 = 28 یعنی از 28 تا 8 تا درست نمیشه ؟ میشه به نظرم .......

آدم معمولا هر چی فکر میکنه میشه یکم بیشتر میشه .... ناراحت نباش منم گرفته میشما
    یدونه ای جیگر.امضات رو عوض کردی.این قشنگه،خیلی

مهدی جان شنبه مبانی امتحان دادیم ولی هنوز نتایجش رو تو سایت نزدن.کی میاد؟احتمالش هست فارسی نسبت به مبانی نتیجه اش زودتر بیاد یا اونم 5روز اینا میکشه؟

8. 2 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یدونه ای جیگر.امضات رو عوض کردی.این قشنگه،خیلی

مهدی جان شنبه مبانی امتحان دادیم ولی هنوز نتایجش رو تو سایت نزدن.کی میاد؟احتمالش هست فارسی نسبت به مبانی نتیجه اش زودتر بیاد یا اونم 5روز اینا میکشه؟
    فدایی داریا .... میدونستی ؟

والا تا الان که ترم 5 هستم ، حساب کتاب خاصی برای اعلام نمرات ندیدم .... شده یه موقع امتحان دادیم ( درس تستی بود ) پس فردا شبش روی سایت نتیجش اومد ... شده یه امتحان تستی بعد از یک هفته هم هنوز نتیجش اعلام نشده ...... اما همین روزاس که اعلام کنن ...... ترتیبی هم نداره ... یه موقع دیدی امتحان دوم سومتو زودتر اعلام کردن

10. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان این ثبت نام بدون ازمون پیام نور چیجوریاس؟ میشه غیر حضوری برداشت؟
    نبود کسی آیا؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فردا دهنم سرویسه ! من فکر کردم امتحاناتم با لپ تاب نیست ولی نگو از شانس بد من فردا مردم شناسی با لب تاپ باید امتحان بدهم نزدیک به 200 صفحه و در هر صفحه میشه ازش سوال در اورد . همش هم اسم جامعه شناس و نظریه و اسامی قبیله ها و از این چرت و پرت هاس.

از شانس بد من این امتحان خودخوان هست و من هستم و سوالات ، حالا سوالات دو ترم قبل را دیدم خیلی اسون بود ولی دیروز که امتحان داشتم و نمونه سوالات را خوندم ، نمونه سوالات اسون بود ولی امتحانی که من دادم فوق سخت بود و نامفهوم.

دو دور خوندم ولی استرس دارم که گند نزنم . یعنی سوالات با لپ تاب هستند اسون گرفته میشه یا فرقی نداره ؟
    من اگر 15 تاشو درست بزنم ، هنر کردیم . چون از هر صفحه ای میشه سوالاتی در اورد ...نه راهنما داره نه کوفت و زهره مار / فقط یک جزوه 200صفحه ای هست.

یعنی پاس میشم ؟؟؟

خدا رحم کن .

ای دل چو زمانه می کند غمناکت***** ناگه برود زتن روان پاکت .
    Last edited by Hidden-Hunter; 08-01-2013 at 18:05.

13. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

والا مهدی جان خبر ندارم ولی اصلا خوب نبود.بدجور خوندما.اصلا نخوابیدم.2دور کتابو خوندم.اصلا سوالا عجیب غریب بود.تست های 3ترم پیش رو زدم زیر 10تا غلط داشتم ولی این امتحان رو حس میکنم بالای 20تا غلط داشته باشم
    روزنامه وار هم اگر میخوندی باید یه چیزی یادت میموند ... البته تا اونجایی که ممکنه نباید شب بیدار بمونی ... فوقش تا 2 ... چون اینجوری بازده کار میاد پایین ...ولی دانشجویی که بیدار نمونه دانشجو نیست ... دوران مدرسه از این بی خوابی ها زیاد کشیدم ... بیدار موندن بیشتر واسه خوندن از سر ذوق و علاقه و خلاصه عشقی خوندن خوبه ... مثلا ریاضیات رو دوست داشته باشی بشینی تا صبح واسه خودت تمرین حل کنی ( نه برای امتحان )

15. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

فردا دهنم سرویسه ! من فکر کردم امتحاناتم با لپ تاب نیست ولی نگو از شانس بد من فردا مردم شناسی با لب تاپ باید امتحان بدهم نزدیک به 200 صفحه و در هر صفحه میشه ازش سوال در اورد . همش هم اسم جامعه شناس و نظریه و اسامی قبیله ها و از این چرت و پرت هاس.

از شانس بد من این امتحان خودخوان هست و من هستم و سوالات ، حالا سوالات دو ترم قبل را دیدم خیلی اسون بود ولی دیروز که امتحان داشتم و نمونه سوالات را خوندم ، نمونه سوالات اسون بود ولی امتحانی که من دادم فوق سخت بود و نامفهوم.

دو دور خوندم ولی استرس دارم که گند نزنم . یعنی سوالات با لپ تاب هستند اسون گرفته میشه یا فرقی نداره ؟
    من اگر 15 تاشو درست بزنم ، هنر کردیم . چون از هر صفحه ای میشه سوالاتی در اورد ...نه راهنما داره نه کوفت و زهره مار / فقط یک جزوه 200صفحه ای هست.

یعنی پاس میشم ؟؟؟

خدا رحم کن .
    سلام بر شما دوست گرامی امیر جان . ایشالله که پاس میشه ...... 2 دور هم خوندی پس زیاد نگران نباش ...

امتحان الکترونیکی ترسی نداره که آمپوله مگه ؟ ربطی به سخت بودن سوالاتم نداره اصلا .... جای برگه لپ تاپ اومده .... اگه خودخوان و میان ترم نداری باید نصف سوالات تستی رو درست پاسخ بدی من امروز از 25 تا تست فقط 9 تاشو مطمئن زدم بقیش رو شانسی زدم ..... ولی امید دارم که از 16 تا تست باقی مانده لااقل 6 تاش درست در بیاد ....

فردا به موقع بلند شو و صحبونه بخور .... چایی شیرین خوبه ها هم فشارت نمیفته سر جلسه هم مغزت بیشتر کار میکنه

17. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سوالات ادبیات رو همیشه سخت میدن من ترم اول با میان ترم 15 گرفتم ریاضی 1 رو هم اکثرا از نمونه مثال های خود کتاب میدن که فکر کنم 10 نمره تشریحی باشه و 4 نمره تستی با این حساب بابد روی تشریحی ها بیشتر حساب باز کنید . تشریحی هم اکثرا رسم نمودار یکی میدن و حل انتگرال 2 تا بعضی اوقات انتگرال ناسره و گاهی اوقات هم از فصل تابع یه سوال تشریحی میدن

19. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •