کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟
ممنونم علی جان از راهنماییت
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟؟؟
سلام
من می خواستم یک لپ تاپ vaio cs 118 e / p / w / r که تولید چینه! با قیمت 1.070.000 ریال بخرم.
گارانتیه 1 ماه تعویض و 1 سال تعمیر.
اینکه تولید چینه مشکلی ایجاد نمی کنه و کیفیتش با تولید آمریکا تفاوت داره؟
در ضمن این مدل عیبی ایرادی چیزی نداره؟
قیمت مناسبه؟
مرسی
نظرتون در مورد dell studio xps 1340 با قیمت 1,340 چیه؟
با توجه به این که تازه اومده توجیه خرید داره؟
متشکر
اینجا باید اشنا بود تا جوابت رو بدن؟!!
سلام ممنون
به نظر من اینا :
سونی
اپل
دل
اسوس
اچ پی
ایسر
توشیبا
حرف اول تو زمینه کیفیت تصویر ارائه شده رو سونی میزنه ، شک نکنید ...
لپ تاپ های خوبی هستن و حیف که تو ایران پشتیبانی خوبی ندارن و نمیشه زیاد رو گارانتی حساب کرد ، سیستم های Gaming خوبی داره ...
من برای یکی از دوستام همین مدل رو خریدم و لپ تاپ خیلی خوبیه و طراحی فانتزی و جالبی داره و به هر حال هرچی باشه سونی هست ...
چینش مشکلی نداره و با آمریکاییش ( مدل 190 ) تفاوتی از نظر کیفیت ساخت نداره .
تنها ایرادی که ما تو چند تا دستگاه دیدیم داشت این بود که دکمه های لمسی Volume خوب کار نمیکنه و باید با فشار زیاد صدا رو کم و زیاد کرد و گرنه مشکل خاص دیگه ای توش ندیدیم ...
قیمت هم مناسب بهت گفتن
گارانتی دلتاسرویس هست ؟؟؟
اولا که اگه بخوای با این قیمت بگیری باید با گرافیک اینتل کنار بیای و قید بازی رو بزنید و بیشتر به دیدن فیلم و اینجور کارها راضی باشید .
معایبش کیفیت عالی ال سی دی هست و طراحی عالی بدنه و همچنین کیبورد فوق العاده راحت و نرم که هیچ ایرادی نمیشه روشون گذاشت و همینطور نسبت سایز صفحه 16:9 که بسیار عالیه برای فیلم و بازی ( به شرط گرافیک بهتر )
برای اون قیمت مدل FW270 مناسبه که حداقل بلوری داره ...
ساخت آمریکا و چین اونچنان تفاوت کیفیت ندارن و حداقل این که برخی مدلهای آمریکایی درایور های Downgrade ویندوز XP به راحتی گیر نمیاد و عذاب آور میشه ...
کیفیت صفحه ها از دل بهتر هست و از نظر پایداری در برابر فشار پردازش و روشن بودن طولانی مدت به پای دل نمیرسن ...
خداییش من از 700 تومن پولم رو رسوندم به 1 میلیون پدرم در اومده دیگه بیشتر جا ندارماولا که اگه بخوای با این قیمت بگیری باید با گرافیک اینتل کنار بیای و قید بازی رو بزنید و بیشتر به دیدن فیلم و اینجور کارها راضی باشید .
معایبش کیفیت عالی ال سی دی هست و طراحی عالی بدنه و همچنین کیبورد فوق العاده راحت و نرم که هیچ ایرادی نمیشه روشون گذاشت و همینطور نسبت سایز صفحه 16:9 که بسیار عالیه برای فیلم و بازی ( به شرط گرافیک بهتر )
برای اون قیمت مدل FW270 مناسبه که حداقل بلوری داره ...
ساخت آمریکا و چین اونچنان تفاوت کیفیت ندارن و حداقل این که برخی مدلهای آمریکایی درایور های Downgrade ویندوز XP به راحتی گیر نمیاد و عذاب آور میشه ...
کیفیت صفحه ها از دل بهتر هست و از نظر پایداری در برابر فشار پردازش و روشن بودن طولانی مدت به پای دل نمیرسن ...
حالا ، دل اگه خرکار تره ، درست
آیا سونی هم خرکار هست؟
----------------------------------
احتمالش خیلی کمه من بخوام به XP دانگرید کنم. همون ویستای اصل خودشو باهاش کار می کنم.
گرافیک هم همونطور که گفتم ، پول میدم 200 تومن ، یه X360 میخرم ، اندازه ی لپتاپ 4 میلیونی بازی اجرا میکنه تازه بهتر!
درایو بلوری هم حالا حالاها به درد من نمیخوره ، تا بخواد همه گیر شه 4 سال دیگه طول میکشه
-----------------------------------
VAIO FW230-JH یا Dell Inspiron 1545 ؟
راستی فرق Core2dou 2.0 T5800 با T6400 خیلی زیاد که نیست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)