تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 905 اولاول ... 190590640680686687688689690691692693694700740790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا من تا اونجایی که دیدم و شنیدم ، یورو 4 رو 10-40 میریزن.
    آره منم هر جا خوندم گفته بودن 10-40 بریزید

2. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا من اگر خودم یورو 4 بود، همان 10-40 با کیفیت SJ میریختم.

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاستخون

حالا که لنت های سابیده شده لنت کامل با دیسک درگیر میشه و ترمز هم خوبه
    اما حدود یک سانت از دیسک نزدیک به مرکز حالت ناهمواری داره که با دست کشیدن راحت مشخص میشه
    آیا این مشکل خطرناکه ؟باید چی کارش بکنم ؟
    نا همواری تا چه حدیه و زبره یا نرم
    باید بررسی کنید که اگر زیاد نیست که هیچ اگر زیاده و دیسک هنوز نازک نشده با یه پالس تراش نزک درست میشه و اگر نازک شده عوض کنید
    جالب اینجاست که وسط دیسک اینطوری شده
    در هر حال نشانه ای از مشکل در سیستم ترمز دارید که باعث میشه لنت پد درست و یکسان به دیسک وارد نشه و این می تونه خطر آفرین باشه پس بهتره که کامل برسسی کنید و البته نذارید همه چیزو همه عوض کنند براتون و ابتدا ایراد یابی و سپس سرویس

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان میخوام آب رادیاتور ماشینم رو تخلیه کنم و ضد یخ بریزم.رادیاتور شیر تخلیه نداره و شنیدم میگن باید بستها لوله ها را باز کنی تا آب تخلیه بشه.
    آیا بعد از تخلیه و ریختن آب و ضد یخ، باید هوا گیری هم بکنم؟ چجوری؟
    ماشینتون چیه
    اگه اینطوریه هواگیری لازم داره و خیلی باید مواظب باشید که اگه درست انام ندید دردسر ساز می شه
    در ضمن یک تا دو لیتر ضد یخ خوب داشته باشید و اخرای کار اظافه کنید ولی اب زیاد تر از حد معمول داشته باشید که برای هوا گیری لازمه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه ماشین سمند ای اف سون بنزینی 2 ماههه خریدم لازم به ذکر است که ماشین هیچ مشکلی نداره ولی وقتی کولر میگیرم ماشیرن تو سرعت پایین یعنی از دنده 3 به دو موقع دور زدن تقاطع که روی پدال گاز تا اخر فشار میدم ماشین خفست تا آروم آروم دور میگیره به نظرتون مشکل از کجاست یا طبیعیه.ولی تو دور بالا که ماشی دور بگیره عالیه
    دوست گرامی می تونه از دریچه گاز و لستپر و حتا از نوع رانندگی باشه بعضی وقت ها فشاری که روی موتور هست با دنده نا مناسب و گاز شدید اینجوری می شه ولی بیشتر مشکل شما از اونجاست که شاید با سرویس و تنظیم ای سی یو بهتر شه ولی اگه شدید نیست حساساسیت نشان ندید که بد تر می شه

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چند روزه یه مشکل عجیب دارم با ماشینم.پراید مدل 88 دارم وقتی در حال حرکت هستم یهو کولر و برف پاک کن از کار میفتهه!!! مشکل برقی داره فک کنم. ولی ضبط ماشین مشکلی نداره چراغها هم مشکلی ندارن... این مشکل از چیه؟ تا حالا 2 3 بار اینجوری شده ولی بعد از یک ساعت خودش درست میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چند روزه یه مشکل عجیب دارم با ماشینم.پراید مدل 88 دارم وقتی در حال حرکت هستم یهو کولر و برف پاک کن از کار میفتهه!!! مشکل برقی داره فک کنم. ولی ضبط ماشین مشکلی نداره چراغها هم مشکلی ندارن... این مشکل از چیه؟ تا حالا 2 3 بار اینجوری شده ولی بعد از یک ساعت خودش درست میشه
    مشکل برف پاک کن رو دیدم که ایراد از موتورش بود ولی اینکه همزمان هردو از کار می افتند که به هم بی ربط هستند عجیبه درهر حال فیوز هاشون رو چک کنید شاید یه ارتباطی ب هم داشته باشند و ما بی خبریم
    از کولر منظورتون فن هست یا فقط خنک نمی شه

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مشکل برف پاک کن رو دیدم که ایراد از موتورش بود ولی اینکه همزمان هردو از کار می افتند که به هم بی ربط هستند عجیبه درهر حال فیوز هاشون رو چک کنید شاید یه ارتباطی ب هم داشته باشند و ما بی خبریم
    از کولر منظورتون فن هست یا فقط خنک نمی شه

هر دو قطع میشه. جالبه وقتی درست میشه هم هردو یه جا درست میشه!!! کلن کولر از کار میفته هیچ بادی نمیده اون چراغ زرد هم روشن نمیشه! ولی بعد از 20 دقیقه یهو درست میشن...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش ممنونم الان متوجه شدم که کاسه چرخ عقبم یه قسمتش پریده لازم به تعویضش هست واینکه لوازم همراه لنت چیه بخرم از جمله فنر واینا ممنون میشم چون حوصله ندارم ببرم پیش دوستم چرخ و باز کنه بعد بفرستدم دنبال قطعه خریدن
    پوزش برای دیر پاسخ گویی
    کدام قسمت کاسه اگه عکس بذارید بهتره چون عمق و کجاش باشه و ترک خورده یا نه مهمه
    برای لنت عقب در حالت عادی نیازی به خرید هیچ چیز اضافی ندارید و فقط لنت پد و پارچه و سنباده نرم و اگه گیرتون بیاد اسپری wd40 که اگرم نبود مهم نیست برای تمیز کاریه فقط
    فنر ها و خار ها رو با احتیاط جاگذاری کنید و تنظیم رو دقیق انجام بدین که ترمز دستی هم در حالت خوبی باشه
    نکته اینکه اول ترمز دستی رو تنظیمش رو تا نزدیک اخر پایین بیارید از دسته و بعد از تنظیم لنت از چرخ کمی اون ور هم تنظیم کنید
    مواظب باشید سطح کاسه و لنت چرب نشه و حالا که باز می کنید بلبرینگ رو هم بدون نیاز به باز کردن از گریس کهنه پاک و پریس نو نسوز بزنید (همون قسمت پیچش که پیداست نیازی نیست باز کنید)
    مهمتر اینکه هر دو چرخ عقب رو چند بار چک کنید که تنظیم هردو یکسان باشه چون کاسه ای فرق داره و اگه درست تنظیم نشه یک چرخ بیشتر و دیگری کمتر می شه که خوب نیست
    موفق باشید

14. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام روغن ترمز رو میترسم عوض کنم دوستان گفتن بعدش اگه خوب هوا گیری نکنه خوب ترمز نمیگیره چی کار کنم 80000 تا کار کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •