آره منم هر جا خوندم گفته بودن 10-40 بریزید![]()
آره منم هر جا خوندم گفته بودن 10-40 بریزید![]()
والا من اگر خودم یورو 4 بود، همان 10-40 با کیفیت SJ میریختم.
نا همواری تا چه حدیه و زبره یا نرم
باید بررسی کنید که اگر زیاد نیست که هیچ اگر زیاده و دیسک هنوز نازک نشده با یه پالس تراش نزک درست میشه و اگر نازک شده عوض کنید
جالب اینجاست که وسط دیسک اینطوری شده
در هر حال نشانه ای از مشکل در سیستم ترمز دارید که باعث میشه لنت پد درست و یکسان به دیسک وارد نشه و این می تونه خطر آفرین باشه پس بهتره که کامل برسسی کنید و البته نذارید همه چیزو همه عوض کنند براتون و ابتدا ایراد یابی و سپس سرویس
ماشینتون چیه
اگه اینطوریه هواگیری لازم داره و خیلی باید مواظب باشید که اگه درست انام ندید دردسر ساز می شه
در ضمن یک تا دو لیتر ضد یخ خوب داشته باشید و اخرای کار اظافه کنید ولی اب زیاد تر از حد معمول داشته باشید که برای هوا گیری لازمه
دوست گرامی می تونه از دریچه گاز و لستپر و حتا از نوع رانندگی باشه بعضی وقت ها فشاری که روی موتور هست با دنده نا مناسب و گاز شدید اینجوری می شه ولی بیشتر مشکل شما از اونجاست که شاید با سرویس و تنظیم ای سی یو بهتر شه ولی اگه شدید نیست حساساسیت نشان ندید که بد تر می شه
چند روزه یه مشکل عجیب دارم با ماشینم.پراید مدل 88 دارم وقتی در حال حرکت هستم یهو کولر و برف پاک کن از کار میفتهه!!! مشکل برقی داره فک کنم. ولی ضبط ماشین مشکلی نداره چراغها هم مشکلی ندارن... این مشکل از چیه؟ تا حالا 2 3 بار اینجوری شده ولی بعد از یک ساعت خودش درست میشه
مشکل برف پاک کن رو دیدم که ایراد از موتورش بود ولی اینکه همزمان هردو از کار می افتند که به هم بی ربط هستند عجیبه درهر حال فیوز هاشون رو چک کنید شاید یه ارتباطی ب هم داشته باشند و ما بی خبریم
از کولر منظورتون فن هست یا فقط خنک نمی شه
هر دو قطع میشه. جالبه وقتی درست میشه هم هردو یه جا درست میشه!!! کلن کولر از کار میفته هیچ بادی نمیده اون چراغ زرد هم روشن نمیشه! ولی بعد از 20 دقیقه یهو درست میشن...
پوزش برای دیر پاسخ گویی
کدام قسمت کاسه اگه عکس بذارید بهتره چون عمق و کجاش باشه و ترک خورده یا نه مهمه
برای لنت عقب در حالت عادی نیازی به خرید هیچ چیز اضافی ندارید و فقط لنت پد و پارچه و سنباده نرم و اگه گیرتون بیاد اسپری wd40 که اگرم نبود مهم نیست برای تمیز کاریه فقط
فنر ها و خار ها رو با احتیاط جاگذاری کنید و تنظیم رو دقیق انجام بدین که ترمز دستی هم در حالت خوبی باشه
نکته اینکه اول ترمز دستی رو تنظیمش رو تا نزدیک اخر پایین بیارید از دسته و بعد از تنظیم لنت از چرخ کمی اون ور هم تنظیم کنید
مواظب باشید سطح کاسه و لنت چرب نشه و حالا که باز می کنید بلبرینگ رو هم بدون نیاز به باز کردن از گریس کهنه پاک و پریس نو نسوز بزنید (همون قسمت پیچش که پیداست نیازی نیست باز کنید)
مهمتر اینکه هر دو چرخ عقب رو چند بار چک کنید که تنظیم هردو یکسان باشه چون کاسه ای فرق داره و اگه درست تنظیم نشه یک چرخ بیشتر و دیگری کمتر می شه که خوب نیست
موفق باشید
سلام روغن ترمز رو میترسم عوض کنم دوستان گفتن بعدش اگه خوب هوا گیری نکنه خوب ترمز نمیگیره چی کار کنم 80000 تا کار کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)