سلام پوریا جان.آره تو این تست سرعت دانلود رو زده 41 ولی با idm که دانلود میکنم 240 میده.دیشب هم 1 تا 9 صبح :
سرعت شبانه هم بین 150 تا 180 متغیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام پوریا جان.آره تو این تست سرعت دانلود رو زده 41 ولی با idm که دانلود میکنم 240 میده.دیشب هم 1 تا 9 صبح :
سرعت شبانه هم بین 150 تا 180 متغیره
Last edited by hexor007; 06-06-2012 at 17:02.
شما یه تماسی با پشتیبانی شهرتون بگیرید چون اینجوری که من شنیدم بعضی شهرها 2 تا 8 هست.
دوستان بالاخره یکی کمک کنه تو اشتراک حجمی ایاسرعت شبانه 2 مگ باسرعت شبانه1 مگ یکی هست وچه سرعتی داره؟ من که 1 مگ گرفتم شبها سرعت بین 70 تا 80 هست منتظر جوابم کمک فوری
برای سرویس 2 مگ یاهمون کیمیا 145 میانگین سرعت هست
تکراری/حذف شود
Last edited by saxp; 07-06-2012 at 13:55.
"بقول اون داستان تو کتاب ابتدایی : لعنت به دهانی که بی موقع باز شود"
ظاهرا اسیاتک فهمیده من قضیه 13 به یک رو لو دادم کلا زد اینترنت مارو ناک اوت کرد شبا همیشه با یه مگ با سرعت 80 دانلود میکردم ولی از بخت بد من حالا سرعت حداکثر به 42 برسه که اونم پایدار نیست بعضی وقتا به 7 و 8 هم میرسه این تازه یه جای بد قضیه س بدی دیگه اینه که من با 128 هم میتونستم همین سرعتو داشته باشم 64 هزارتومن از من گرفتن دو ماه یه مگ پنج گیگ دادن شبانه با سرعت حداکثر 42 البته از ماست که بر ماست اگه همون موقع که به جای سرعت 64 (سرویس 512) بهم 39 میدادن فسخ میکردم حالا همچین کلاهی سرم نمیرفت.ولی به جای فسخ کردن گول حرفای نمایندگی رو خوردم اخه میگفت شبانه 1مگ تا 100 هم میرسه من ساده هم باور کردم این دو سه روز اول خوب بود ولی وقتی دیدن خرشون از پل گذشت سرعت شبانه رو گذاشتن رو همون 39 . حالا من موندمو یه کلاه گشاد که سرم رفته و 64 هزار تومن پول بیزبون که انگار ریختمشون تو جوب![]()
دوست عزيز تماس بگير باهاشون هر چي از دهنت در مياد بگو بهشون سريع درست ميكنن برات !! سيستم آسياتك داد و بيداد هست !! ( بر خلاف شاتل كه پشتيبانيش خيلي با شخصيت هست تو آسياتك اراذل و اوباش رو آوردن واسه بخش فني !! البته كرج و تهران اينجوري هست بقيه جاها رو نميدونم !)"بقول اون داستان تو کتاب ابتدایی : لعنت به دهانی که بی موقع باز شود"
ظاهرا اسیاتک فهمیده من قضیه 13 به یک رو لو دادم کلا زد اینترنت مارو ناک اوت کرد شبا همیشه با یه مگ با سرعت 80 دانلود میکردم ولی از بخت بد من حالا سرعت حداکثر به 42 برسه که اونم پایدار نیست بعضی وقتا به 7 و 8 هم میرسه این تازه یه جای بد قضیه س بدی دیگه اینه که من با 128 هم میتونستم همین سرعتو داشته باشم 64 هزارتومن از من گرفتن دو ماه یه مگ پنج گیگ دادن شبانه با سرعت حداکثر 42 البته از ماست که بر ماست اگه همون موقع که به جای سرعت 64 (سرویس 512) بهم 39 میدادن فسخ میکردم حالا همچین کلاهی سرم نمیرفت.ولی به جای فسخ کردن گول حرفای نمایندگی رو خوردم اخه میگفت شبانه 1مگ تا 100 هم میرسه من ساده هم باور کردم این دو سه روز اول خوب بود ولی وقتی دیدن خرشون از پل گذشت سرعت شبانه رو گذاشتن رو همون 39 . حالا من موندمو یه کلاه گشاد که سرم رفته و 64 هزار تومن پول بیزبون که انگار ریختمشون تو جوب![]()
سرعت 1 مگ 1024 كيلوبيت در ثانيه هست كه با تقسيم بر 8 كردن ميشه 128 كيلوبايت در ثانيه و باتوجه به ضريب 1 به 2 بودن اين اكانت از طرف آسياتك حداقل مقدار اون بايد 64 باشه پس اگر زير اين مقدار هست فورا بايد شكايت كنيد ...
اما چون آسياتك اكانت هاي 1 مگ رو كلا كمي بيش تر از حد نرمال ارائه ميكنه (مثلا الان 1.43 مگابيت هست سرعت) با اين احتساب سرعت در بيشترين حالت حدود 90 كيلوبايت هستش ... (178 كيلوبايت كه تقسيم بر دو ميشه به خاطر اعمال ضريب اشتراك به اكانت ها و بدبختي دو ماهه اخير ما !!)
پس سرعت بين 64 تا 90 در حال نوسان بايد باشه شب ها ... فرمول 13 هم كه شما فرموديد يك تقريب حدودي هست ...
و اين تقريب حدودا درست هستش چون شما اگر ميانگين 64 و 90 رو بگيري (64+90)/2 تقريبا ميشه 77 و اگر اين رو در 60*60*8 ضرب كني ميشه 2.2 گيگ در هر شب در ساعات شبانه رايگان كه اين عدد كاملا همخوني داره با چيزي كه در عمل رخ ميده ...
البته روش تقسيم شما به 13 هم عددي بسيار نزديك به اون رو ميده يعني 1024/13 = 78.7 ...
![]()
سلام
من واسه خط جدید درخواست دادم الان اینا رو زده چه مرحله ای میشه اینا یعنی حدودا چقدر مونده وصل شه ؟
Last edited by Greedy; 07-06-2012 at 20:13.
دوستای من بتون پیشنهاد میکنم از هرجا میگیرید از این آسیاتک فلان فلان شده نگیرید......
من قبلا 128 1 گیگ داشتم سرعت دانش تا 200 هم میرفت.الان نامحدود گرفتم زورشو بزنه 20
اینکه آسیا تک داغونه هیچ شکی توش نیست. اما شما بدون که در بحث نامحدود چون از طرف سازمان ارتباطات تحت فشار هستند باید دقیقا در سرعت نامحدود سرعت واقعی همون خط رو به مشتری بدن و برای همینه که نامحدود 1 یا 2 خیلی قیمتش بالاست.
این جاس که میگن هر ارزونی بی حکمت نیست. گفتی با 30 تومان اینترنت رو بجویم قافل از اینکه جویده شدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)