سلام.
حدود یه هفتست ویدئو کال و وویس کال یاهو مسنجر من غیر فعال شده، کسی میدونه علت چیه؟!
سلام.
حدود یه هفتست ویدئو کال و وویس کال یاهو مسنجر من غیر فعال شده، کسی میدونه علت چیه؟!
سلام. من یاهو مسنجر 11 دارم و نمی تونم برای کسی off بذارم ولی off های بقیه رو دریافت می کنم. حتی ویندوز xpم رو هم عوض کردم. مشکل برای دو روز حل شد ولی حالا باز هم هیچ offی نمی تونم بفرستم.
یک مشکل دیگه هم دارم و اینه که نمی تونم profile picture بذارم چون عکسی که می ذارم رنگاش به هم می ریزه و کارتونی و پیکسلی میشه. این مشکل هم با عوض کردن ویندوز و ورژن یاهو تغییری نکرد
plz help
احتمال داره که از شبکه اینترنت شما مشکل باشه و با تعویض ISP ارائه دهنده خدمات اینترنت مشکل برطرف بشه
سلام
دوستان یاهو مسنجرم بعد از مدتی استفاده هنگ می کنه . مجبور می شم ریست کنم سیستم رو.
چندین بار هم نسخه های مختلف رو امتحان کردم
بازم فرقی نکرده
مشکل از کجاست و چجوری درست می شه؟
این مشکل گاهی واسه منم بوجود میاد . معمولا این مشکل از اینترنته ببینید سرعت اینترنتتون کو زیاد نمیشه یا اگه adsl هست ممکنه یه لحظه کوتاهی قطع بشه و این مشکل رو بوجود بیاره.
به نظر میرسه که یاهو مسنجر با این همه کاربری که تو جهان داره واقعا ایرادات و اشکالات زیادی داره. امیدوارم با امدن نسخه 12 ، همه این اشکالات بر طرف بشه.![]()
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه 11 هنوز بتا هست و فول وارد نشده
نسخه 12 نیاز به زمان داره تا بخواد ارائه بشه
آخه همیشه همینجوری می شه!!
ADSL دارم
سلام
همونطور که می دونید یاهو و بعضی از وب سایت های دیگه برنامه هاشون(مسنجر) رو به شکل آنلاین روی سیستممون نصب می کنند و اجازه نمیدند که فایل exe اونها رو دانلود بکنیم، راه حل این موضوع چیه و چطور میشه فایل اصلی رو دانلود کرده و نگه داشت؟!
سلام
سایت های زیادی هستن که لینک دانلود نرم افزار رو میدن!
مثلا:
filehippo.com
توی معرفی نرم افزار هم میتونین تاپیک یاهو مسنجر رو پیدا کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)