تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 1081 اولاول ... 190590640680686687688689690691692693694700740790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

به نظر من kis 2010 یک افتضاح تاریخیه توی محصولات امنیتی. رابط کاربری پیچیده و غیر کاربر پسند ، تنظیمات محدود و ضعیف برای rules در قسمت فایروال و از همه مهمتر تاثیرات منفی ای که روی عملکرد چند برنامه مختلف و یا قسمت های ویندوز (اضافه کردن دستی مودم) میگذاشت که باعث فریز شدن ویندوز xp میشد! و فقط با حذف kis2010 بر طرف شد باعث شد که من بعد از مدتی استفاده ، مجددا به kis 2009 داون گرید کنم که انصافا الان خیالم از مسخره بازیای 2010 راحته!
    البته امکانات خوبی هم بهش اضافه شده و سرعت برنامه و آپدیتش نسبت به 2009 بهتر شده ولی همون ایرادات اعصاب خورد کنش باعث شد که من تا ریلیز شدن ورژن 2011 از همون 2009 استفاده کنم.
    سلام
    اینکه شما نمی تونید با کسپر 2010 و اینترفیسش کار کنید دلیل نمیشه که اونو یه افتضاح تاریخی بدونید
    کجای رابط کاربریش پیچیده است؟
    کجای تنظیمات rule ضعیفه؟
    من از ورژن 6 تا الان که 9 هست استفاده کردم از هیچکدوم به اندازه ی این یکی راضی نبودم
    برای اینکه سیستمتون فریز نشه از تو تنظیمات قسمت application control رو غیر فعال کنید

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اینکه شما نمی تونید با کسپر 2010 و اینترفیسش کار کنید دلیل نمیشه که اونو یه افتضاح تاریخی بدونید
    شما اول برو مفهوم " به نظر من" رو یاد بگیر بعد بیا صحبت کن!

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    کجای رابط کاربریش پیچیده است؟
    کجای تنظیمات rule ضعیفه؟
    من از ورژن 6 تا الان که 9 هست استفاده کردم از هیچکدوم به اندازه ی این یکی راضی نبودم
    برای اینکه سیستمتون فریز نشه از تو تنظیمات قسمت application control رو غیر فعال کنید
    1.کلا محصولات کسپر نسبت به سایر آنتی ویروس ها از نظر یوزر فرندلی بودن در درجه پایینتری هستند. این رو توی نتایج میتونید ببینید. کاربرای مبیتدی با اون سخت میتونن رابطه بر قرار کنن.

2. اولا اونجایی که شما نمیونید دست بندی مشخصی برای فایلهای ارائه شده از یک شرکت که در ورژن 8 یا 2009 بر اساس امضای دیجیتالیشون در یک دسته قرار میگرفتند رو در این ورژن در یک مجموعه ببینید. در ورژن قبلی به راحتی رولز های یک شرکت رو تعیین میکردید اما در این ورژن همه چی بهم ریخته است و تفکیک نمیشه.
    - دوما امکان مرتب کردن فایلهای اجرایی براساس نام الفبایی دیگه وجود نداره.
    - سوما ایجاد یک استثنا برای یک فایل دیگه به راحتی گذشته نیست. مثلا در 2009 هنگامی که دسترسی کل Low Restricted ها به اینترنت رو قطع میکردید اگر یک برنامه در این دسته قرار میگرفت و میخواستید که به اینترنت وصل بشه با 2 کلیک در rules settings میونستید دسترسیش به اینترنت رو برقرار کنید اما در 2010 اینکار پیچیده تر شده و مطمئنم کاربران مبتدی باهاش به مشکل میخورن چون اولویت rules اصلی در این ورژن بسیار بالاتر از 2009 هست و حتما باید برای برنامه مورد نظرتون یک نتورک رولز جدید بسازید و تنها با Allow کردن اون برنامه کارتون راه نمی افته.
    3.من 8 ساله که با آنتی ویروسها و فایروالها کار میکنم و در کل
    به نظرم kis2009 یک شاهکار و kis2010 همچنان یک افتضاح تاریخیه هیچ فایروالی هم به پای zone alarm نمیرسه .

4. application control ی که باید غیر فعال بشه تا ویندوز فریز نشه به چه دردی میخوره؟ خب یه دفعه کل آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم بهتره هر چند که این مشکل نه با غیر فعال کردن و نه با Exit کردن kis2010 بر طرف شد. فقط با Remove کردنش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

1.کلا محصولات کسپر نسبت به سایر آنتی ویروس ها از نظر یوزر فرندلی بودن در درجه پایینتری هستند. این رو توی نتایج میتونید ببینید. کاربرای مبیتدی با اون سخت میتونن رابطه بر قرار کنن.

2. اولا اونجایی که شما نمیونید دست بندی مشخصی برای فایلهای ارائه شده از یک شرکت که در ورژن 8 یا 2009 بر اساس امضای دیجیتالیشون در یک دسته قرار میگرفتند رو در این ورژن در یک مجموعه ببینید. در ورژن قبلی به راحتی رولز های یک شرکت رو تعیین میکردید اما در این ورژن همه چی بهم ریخته است و تفکیک نمیشه.
    - سوما ایجاد یک استثنا برای یک فایل دیگه به راحتی گذشته نیست. مثلا در 2009 هنگامی که دسترسی کل Low Restricted ها به اینترنت رو قطع میکردید اگر یک برنامه در این دسته قرار میگرفت و میخواستید که به اینترنت وصل بشه با 2 کلیک در rules settings میونستید دسترسیش به اینترنت رو برقرار کنید اما در 2010 اینکار پیچیده تر شده و مطمئنم کاربران مبتدی باهاش به مشکل میخورن چون اولویت rules اصلی در این ورژن بسیار بالاتر از 2009 هست و حتما باید برای برنامه مورد نظرتون یک نتورک رولز جدید بسازید و تنها با Allow کردن اون برنامه کارتون راه نمی افته.
    3.من 8 ساله که با آنتی ویروسها و فایروالها کار میکنم و در کل به نظرم kis2009 یک شاهکار و kis2010 همچنان یک افتضاح تاریخیه هیچ فایروالی هم به پای zone alarm نمیرسه .

4. application control ی که باید غیر فعال بشه تا ویندوز فریز نشه به چه دردی میخوره؟ خب یه دفعه کل آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم بهتره هر چند که این مشکل نه با غیر فعال کردن و نه با Exit کردن kis2010 بر طرف شد. فقط با Remove کردنش!
    doooste aziz avvalan kesi az shoma nazar nakhas va shoma ghosse taze kararo nakhor.har vaght az shoma nazar khastan shoma nazar bede

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

3.من 8 ساله که با آنتی ویروسها و فایروالها کار میکنم و در کل
    به نظرم kis2009 یک شاهکار و kis2010 همچنان یک افتضاح تاریخیه هیچ فایروالی هم به پای zone alarm نمیرسه .

عکس های زیر رو نگاه کنید... اگر عکس ها پاسخ خوب و قانع کننده برای شما نبودند پیشنهاد میکنم نسخه 5 کسپرسکی رو نصب کنید. تنظیماتش خیلی راحت تره

تغییر دادن trusted به untrusted فقط با 2 کلیک.

امکان مرتب کردن فایل های اجرایی بر اساس حروف الفبا

جهت این منظور باید شما اول تصمیم گیری را از عهده کسپرسکی با انجام تنظیمات زیر خارج کنید.

بعد تنظیمات اینترنت Low Restricted را بر روی Prompt قرار بدید. در این صورت تمام برنامه هایی که دارای امضای الکترونیکی نباشند و در این دسته قرار بگیرند, اگر بخوان به اینترنت وصل بشند کسپرسکی بهتون پیغام میده و احتیاجی به تنظیمات دوباره برای هر برنامه وجود نداره. یک بار برای همیشه.

همچین مشکلی در سیستم شما وجود داره نه بقیه. پس باید بدونید مشکل سیستم شما چیه و به طور کلی به کسپرسکی ربطش ندید. در کامپیوتره هایی که من استفاده میکنم, 1 پی سی, 1 لپ تاپ و 1 نت بوک تمام قابلیت های کسپرسکی فعال هستند و مشکل فریز شدن رو ندارم.

6. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

doooste aziz avvalan kesi az shoma nazar nakhas va shoma ghosse taze kararo nakhor.har vaght az shoma nazar khastan shoma nazar bede
    یه کلام فینگیلیش از مادر عروس!

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تغییر دادن trusted به untrusted فقط با 2 کلیک.
    نگرفتی چی شد جانم. یه بار دیگه مطلبم رو بخون. دسته بندی بر اساس نام شرکت (مایکروسافت، موزیلا و...)
    امکان مرتب کردن فایل های اجرایی بر اساس حروف الفبا
    من که نتونستم انجامش بدم. الانم رو سیستمم نصب نیست که ببینم چه جوریه.
    جهت این منظور باید شما اول تصمیم گیری را از عهده کسپرسکی با انجام تنظیمات زیر خارج کنید.

بعد تنظیمات اینترنت Low Restricted را بر روی Prompt قرار بدید. در این صورت تمام برنامه هایی که دارای امضای الکترونیکی نباشند و در این دسته قرار بگیرند, اگر بخوان به اینترنت وصل بشند کسپرسکی بهتون پیغام میده و احتیاجی به تنظیمات دوباره برای هر برنامه وجود نداره. یک بار برای همیشه.
    من مشکلی با low res شدن یا نشدن اتوماتیک یا غیر اتوماتیک ندارم. شما در این حالتی که مثال زدید میتونید دسترسی برنامه ای خاص رو برای همیشه به اینترنت بر قرار کنید در حالی که اون برنامه در low res قرار داره و طبعا نباید سایر برنامه های این دسته بدون اجازه شما به اینترنت وصل بشن؟
    همچین مشکلی در سیستم شما وجود داره نه بقیه. پس باید بدونید مشکل سیستم شما چیه و به طور کلی به کسپرسکی ربطش ندید. در کامپیوتره هایی که من استفاده میکنم, 1 پی سی, 1 لپ تاپ و 1 نت بوک تمام قابلیت های کسپرسکی فعال هستند و مشکل فریز شدن رو ندارم.
    من هم همیشه با این مشکل مواجه نبودم:
    1. بعد از نصب مرورگر a o l 9.5 هنگامی که میخواست به اینترنت وصل بشه.(لطفا نگید تنظیمات رولزت درست نبود و از این حرفا، چون تمامش صحیح بودن و trusted)
    2. اضافه کردن دستی مودم از لیست ویندوز ( تمام پروسس های ویندوز trusted و دسترسیشون به تمام منبع سیستم و شبکه ، آزاد بود)
    ویندوز من هم XP sp2
    اگر در موارد بالا مشکل نداشتید حق با شماست. اگر نه که حق با منه.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    چطوری Rootkit Scan رو غیرفعال کنم؟؟
    اتوماتیک روزی 3-4 بار اسکن میکنه و اعصاب منو خورد :(
    KIS 2010
    نمیشه غیر فعالش کرد. از نسخه 9.0.0.736 استفاده کنید تا مشکلات کمتری داشته باشه.

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    اقا این کسپرسکی نمی ذاره ما با فایرفاکس وارد اینترنت بشیم
    یعنی هر وقت می خوام با فایر فاکس وارد اینترنت بشم باید اول کسپرسکی رو ببندم بعد برم
    مشکل از کجاست؟
    ورژن 2010 هست (kis9.0.0.463en)
    ممنون

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

2تا سوال:
    1. KIS 2010 v9.0.0.736 رو میشه آپدیت دستی(آفلاین) کرد؟ چطوری ؟
    2. از کجا آپدیت ها رو بیارم(آفلاین)؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •