تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 2376 اولاول ... 19059064068068668768868969069169269369470074079011901690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    پیشبینی من رو هم ثبت کنید
    اس اس 4 0

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بایرن، پیش بینیت مشکل داره..
    کاملش کن و تو یه پست چدا بده تا ثبت کردنش راحت تر باشه..

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

باشه عماد جمع كن من هديه گذشاتم كنار يه دفعه ميتركنم

دارم عكس بازيكنان قديمي و جديد اس اس ميگيرم خيلي باحاله فكرك نم 100 بشه
    منتظر کادوت میمونیم..
    من دیگه برم، بعداً میبینمتون..
    فعلاً..

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اس اس 4 راه اهن 0

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طعنه واعظ به فتح الله زاده
    من روز سه شنبه در بررسي هاي مالي باشگاه متوجه شدم به بازيكنان و كادر فني پنج ميليارد تومان بدهي داريم كه يك ميليارد و دويست ميليون تومان آن پرداخت شده و ما بايد سه ميليارد و هفتصد و پنجاه ميليون تومان ديگر هم پرداخت كنيم. زماني كه مي پرسم چه منابع درآمدي داريم، جوابي نيست،» اين بخشي از حرف هاي روز گذشته اميررضا واعظ آشتياني مدير جديد استقلال بود كه البته هر كسي پس از شنيدن آن به كنايه يي كه او به فتح الله زاده زده مي رسيد؛ به جرياني كه پس از بركناري فتح الله زاده از مديريت استقلال براي تخريب او آغاز شده است. به هر حال در وضعيتي كه دو روز پيش مراسم توديع فتح الله زاده و معارفه واعظ آشتياني در غياب فتح الله زاده در كاخ سعدآباد انجام شد حالا ديگر كادر مديريتي باشگاه استقلال دوران جديدي را تجربه مي كند؛ دوراني كه در آن امير واعظ آشتياني از حضور «كارگروه اقتصادي» در باشگاه حرف مي زند؛ «باشگاه بايد از درآمد ثابت برخوردار باشد و من تعجب مي كنم كه چگونه برخي باشگاه ها بدون درآمد ثابت فعاليت مي كنند. در هر صورت باشگاهي چون استقلال درآمدهايش را از طريق بودجه سازمان تربيت بدني و حامي مالي تامين مي كند، اما بخش ديگري از هزينه هاي باشگاه استقلال مي ماند كه بايد آن را از طريق همين كارگروه اقتصادي تامين كنيم.

به همين دليل تلاش مي كنيم از افرادي كه علم روز را در زمينه درآمدزايي دارند، در اين كارگروه استفاده كنيم.» واعظ آشتياني در جاي ديگري هم به موضوع مجتبي جباري اشاره كرد. گويا جباري در روز پاياني مديريت فتح الله زاده در باشگاه يك چك 75 ميليون توماني از او گرفته كه پس از بركناري حاجي چك را از او پس گرفتند. اين ماجرا هم باعث شده مجتبي جباري قهر كند و حتي به تمرينات تيم هم نرود. امير واعظ آشتياني در كنفرانس مطبوعاتي روز گذشته گفت؛ «من اعتقاد دارم با شأن و شخصيتي كه از جباري سراغ دارم چنين كاري بعيد است. من در سه سال گذشته به عنوان رئيس فدراسيون دوچرخه سواري در انتخاب برترين ورزشكاران هر سه بار مجتبي جباري را به عنوان بازيكن اخلاق انتخاب كردم و اعتقاد دارم چنين اخباري درباره جباري صحت ندارد. اگر دست به دست هم دهيم و حاشيه ها را از بين ببريم برخي از اين روزنامه ها بايد كار خود را تعطيل كنند چرا كه موضوعات آنها به حاشيه تيم ها بستگي دارد.»

با اين حال نبايد فراموش كنيم كه امير واعظ آشتياني تنها چند ساعت پس از پايان مراسم معارفه خودش در كاخ سعدآباد به ايتاليا رفت تا در اجلاس فدراسيون جهاني دوچرخه سواري شركت كند. اين اجلاس يك هفته طول مي كشد ولي از آنجايي كه هفته آينده داربي تهران برگزار مي شود و واعظ آشتياني مي خواهد پيش از مسابقه در اردوي تيم حضور داشته باشد، احتمالاً زودتر از يك هفته به تهران برمي گردد. البته واعظ در آخرين حرف هاي خودش در كنفرانس مطبوعاتي حمايت قاطعي هم از قلعه نويي داشت و گفت؛ معتقدم به امير قلعه نويي كه او را به عنوان دوستي خوب و بادانش و فهيم مي دانم بايد فرصت بيشتري داد تا تيم استقلال به جايگاه بالاتري برسد. يكي از نكات خوب قلعه نويي اين است كه مربي قاطع و بدون تعارفي است. به هر حال من مديري نيستم كه ديگران را سر كار بگذارم، اگر نتوانم مطالبات بازيكني را پرداخت كنم به او مي گويم دو ماه ديگر بيايد اما زماني كه دو ماه ديگر مراجعه كرد بي ترديد مطالبه اش را دريافت مي كند. حاضرم از جيب خودم هزينه كنم تا حرفم را براي آن فرد ثابت كنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام! من هم مي تونم پيش بيني كنم؟!

استقلال 2 - راه آهن 0

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام بر همگي.

استقلال 2 - راه آهن 1

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چرا تو اين شب عزيز من تو تاپيك تنهام

هرچند با همه اين اوصاف پرچم دستم منه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •