سلام
پیشبینی من رو هم ثبت کنید
اس اس 40
بایرن، پیش بینیت مشکل داره..
کاملش کن و تو یه پست چدا بده تا ثبت کردنش راحت تر باشه..
منتظر کادوت میمونیم..
من دیگه برم، بعداً میبینمتون..
فعلاً..
اس اس 4 راه اهن 0
من روز سه شنبه در بررسي هاي مالي باشگاه متوجه شدم به بازيكنان و كادر فني پنج ميليارد تومان بدهي داريم كه يك ميليارد و دويست ميليون تومان آن پرداخت شده و ما بايد سه ميليارد و هفتصد و پنجاه ميليون تومان ديگر هم پرداخت كنيم. زماني كه مي پرسم چه منابع درآمدي داريم، جوابي نيست،» اين بخشي از حرف هاي روز گذشته اميررضا واعظ آشتياني مدير جديد استقلال بود كه البته هر كسي پس از شنيدن آن به كنايه يي كه او به فتح الله زاده زده مي رسيد؛ به جرياني كه پس از بركناري فتح الله زاده از مديريت استقلال براي تخريب او آغاز شده است. به هر حال در وضعيتي كه دو روز پيش مراسم توديع فتح الله زاده و معارفه واعظ آشتياني در غياب فتح الله زاده در كاخ سعدآباد انجام شد حالا ديگر كادر مديريتي باشگاه استقلال دوران جديدي را تجربه مي كند؛ دوراني كه در آن امير واعظ آشتياني از حضور «كارگروه اقتصادي» در باشگاه حرف مي زند؛ «باشگاه بايد از درآمد ثابت برخوردار باشد و من تعجب مي كنم كه چگونه برخي باشگاه ها بدون درآمد ثابت فعاليت مي كنند. در هر صورت باشگاهي چون استقلال درآمدهايش را از طريق بودجه سازمان تربيت بدني و حامي مالي تامين مي كند، اما بخش ديگري از هزينه هاي باشگاه استقلال مي ماند كه بايد آن را از طريق همين كارگروه اقتصادي تامين كنيم.طعنه واعظ به فتح الله زاده
به همين دليل تلاش مي كنيم از افرادي كه علم روز را در زمينه درآمدزايي دارند، در اين كارگروه استفاده كنيم.» واعظ آشتياني در جاي ديگري هم به موضوع مجتبي جباري اشاره كرد. گويا جباري در روز پاياني مديريت فتح الله زاده در باشگاه يك چك 75 ميليون توماني از او گرفته كه پس از بركناري حاجي چك را از او پس گرفتند. اين ماجرا هم باعث شده مجتبي جباري قهر كند و حتي به تمرينات تيم هم نرود. امير واعظ آشتياني در كنفرانس مطبوعاتي روز گذشته گفت؛ «من اعتقاد دارم با شأن و شخصيتي كه از جباري سراغ دارم چنين كاري بعيد است. من در سه سال گذشته به عنوان رئيس فدراسيون دوچرخه سواري در انتخاب برترين ورزشكاران هر سه بار مجتبي جباري را به عنوان بازيكن اخلاق انتخاب كردم و اعتقاد دارم چنين اخباري درباره جباري صحت ندارد. اگر دست به دست هم دهيم و حاشيه ها را از بين ببريم برخي از اين روزنامه ها بايد كار خود را تعطيل كنند چرا كه موضوعات آنها به حاشيه تيم ها بستگي دارد.»
با اين حال نبايد فراموش كنيم كه امير واعظ آشتياني تنها چند ساعت پس از پايان مراسم معارفه خودش در كاخ سعدآباد به ايتاليا رفت تا در اجلاس فدراسيون جهاني دوچرخه سواري شركت كند. اين اجلاس يك هفته طول مي كشد ولي از آنجايي كه هفته آينده داربي تهران برگزار مي شود و واعظ آشتياني مي خواهد پيش از مسابقه در اردوي تيم حضور داشته باشد، احتمالاً زودتر از يك هفته به تهران برمي گردد. البته واعظ در آخرين حرف هاي خودش در كنفرانس مطبوعاتي حمايت قاطعي هم از قلعه نويي داشت و گفت؛ معتقدم به امير قلعه نويي كه او را به عنوان دوستي خوب و بادانش و فهيم مي دانم بايد فرصت بيشتري داد تا تيم استقلال به جايگاه بالاتري برسد. يكي از نكات خوب قلعه نويي اين است كه مربي قاطع و بدون تعارفي است. به هر حال من مديري نيستم كه ديگران را سر كار بگذارم، اگر نتوانم مطالبات بازيكني را پرداخت كنم به او مي گويم دو ماه ديگر بيايد اما زماني كه دو ماه ديگر مراجعه كرد بي ترديد مطالبه اش را دريافت مي كند. حاضرم از جيب خودم هزينه كنم تا حرفم را براي آن فرد ثابت كنم.
سلام! من هم مي تونم پيش بيني كنم؟!
استقلال 2 - راه آهن 0
ممنون
سلام بر همگي.
استقلال 2 - راه آهن 1
چرا تو اين شب عزيز من تو تاپيك تنهام
هرچند با همه اين اوصاف پرچم دستم منه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)