تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 690 از 2014 اولاول ... 19059064068068668768868969069169269369470074079011901690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: برخي مي‌خواهند حاشيه درست كنند؛ اما پستي ندارم كه بخواهم استعفا كنم.

محمد محدثي در گفت و گویی اظهار داشت: از روي علاقه‌اي كه به پرسپوليس و مصطفوي دارم، سعي كرده‌ام در خدمت اين تيم باشم تا علاقه خودم را ثابت كنم.
    وي افزود: در پرسپوليس پستي ندارم كه بخواهم استعفا كنم. مي‌دانم برخي در چند روز گذشته به همين دليل قصد حاشيه‌سازي در باره من را داشته‌اند.
    محدثي عنوان كرد: با كمال ميل در خدمت اين تيم هستم؛ اما همانطور كه گفتم، ابلاغي در خصوص بودن در قسمت حقوقي ندارم. البته با كمال ميل بدون هيچ چشمداشتي، در خدمت اين تيم هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نشست مطبوعاتي مديرعامل و سرمربي پرسپوليس پس از دربي پايتخت برگزار خواهد شد.

پس از صحبت‌هاي نهايي افشين قطبي با مسئولان باشگاه پرسپوليس و تاكيد آنها، قرار شد نشست مطبوعاتي مديرعامل و سرمربي سه روز پس از دربي شصت و پنجم برگزار شود.
    قرار بود اين نشست دو روز قبل از بازي مقابل استقلال تهران برگزار شود. اين ديدار روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.

* از پژمان نوري و دو پيشكسوت پرسپوليس تقدير مي‌شود
    در بين نيمه بازي روز جمعه، از پژمان نوري و دو پيشكسوت پرسپوليس تقدير مي‌شود.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد دارند با اجازه با سازمان ليگ برتر، در بين نيمه بازي مقابل استقلال در روز جمعه، از پژمان نوري بابت اهداي بازوبند كاپيتاني و علي كريمي و دو پيشكسوت تقدير ويژه‌اي شود.
    اين دو پيشكسوت از افرادي هستند كه در بازي‌هاي گذشته پرسپوليس مقابل استقلال خاطرات خوشي را داشته‌اند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با تلاش‌هايي كه داشته‌ايم، مدارك بازيكنان را به موقع به كنفدراسيون آسيا مي‌فرستيم.

محمود خوردبين در گفت و گویی اظهار داشت: خوشحالم كه 3 امتياز حساس را قبل از دربي، از پگاه گرفتيم تا با روحيه بالا به ديدار استقلال برويم.

وي افزود: در بازي مقابل استقلال به غير از شرايط فوتبال، بايد از لحاظ روحي نيز بسيار پرقدرت بود تا تيمي كه براي پيروزي به زمين مي‌رود، با تمام قوا بازي كند.
    خوردبين عنوان كرد: باتوجه به فرصتي كه داريم، امكان ندارد مدارك‌ دير به آسيا برسد. به همين دليل، كارهاي خود را شروع كرديم و به همه قول مي‌دهيم مدارك ما زودتر از موعد مقرر به مقر كنفدراسيون برسد.
    خردبين خاطر نشان ساخت: ‌اميدوارم هواداران روز جمعه از ما حمايت كنند. شك ندارم در ديدار مقابل استقلال، برنده بازي پرسپوليس خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كميته داوران فدراسيون فوتبال، تيم داوري مسابقه استقلال و پرسپوليس را معرفي كرد.

كميته داوران فدراسيون فوتبال داوران بازي پرسپوليس و استقلال تهران از هفته را به شرح زير اعلام كرد:

داور وسط: سعد كميل
    كمك داور اول: حسين نجاتي
    كمك داور دوم: اسماعيل صفيري
    داور چهارم: يدا.. جهانبازي
    ناظر داوران: مسعود عنايت
    ديدار اين دو تيم روز جمعه مورخ 12/7/87 راس ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشكيل جلسه مسئولان سازمان ليگ و شوراي تامين، نحوه بليت‌فروشي مسابقه پرسپوليس و استقلال مشخص مي‌شود.

هنوز درباره پيش‌فروش بليت‌ دربي سرخابي يا فروش آن در ورزشگاه آزادي، تصميم نهايي گرفته نشده است. بر همين اساس، دوشنبه مسئولان سازمان ليگ برتر يا شوراي تامين جلسه‌اي برگزار خواهند كرد.
    بنابر اظهارات عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ، دوشنبه بعدازظهر در پايان جلسه با مسئولان شوراي تامين، نحوه دقيق فروش بليت ديدار تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس اعلام مي‌شود.
    استقلال و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر جمعه ساعت 16 در ورزشگاه آزادي با يكديگر ديدار مي‌كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس 48 ساعت پيش از دربي تهران با بازيكنان و اعضاي تيم ديدار مي كنند.

مسئولان باشگاه قصد دارند براي بالا بردن روحيه بازيكنان 48 ساعت قبل از دربي تهران، جلسه‌اي را با حضور بازيكنان برگزار كنند.
    در صورت تاييد هيئت مديره، قرار است پاداشي نيز قبل از دربي به بازيكنان اهدا شود.
    پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر روز جمعه در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال تهران مي رود.

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ايول به همه پرسپوليسي ها

اين تاپيك تا دربي بايد بالا باشه

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ايول به همه پرسپوليسي ها

اين تاپيك تا دربي بايد بالا باشه
    بله به شرطی که شمام کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

كريمي: دليلي براي ناراحتي من از باقري وجود ندارد
    اخبار داخلی باشگاه

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي در گفت و گو یی اظهار داشت: هيچكدام از بازي‌ها در ليگ برتر آسان نيست؛ ولي پرسپوليس هر روز بهتر از روز گذشته خواهد شد.
    وي افزود: بايد به دستور كادر فني احترام گذاشت. فعلا قصد مصاحبه ندارم؛ اما عنوان شده است كه من از كاپيتان تيم ناراحتم در حالي كه دليلي ندارد از وي كه جزو بهترين دوستان من است ناراحت باشم. نمي دانم هدف برخي از نشر اين اخبار كذب چيست.
    كريمي ادامه داد: پس از سال ها به پرسپوليس بازگشتم تا با اين تيم به موفقيت برسم و فقط به تمرين و بازي فكر مي كنم نه ناراحتي از ديگران.

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به نظر من یه گل کریمی میزنه یکی کریم باقری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •