دوربینش هم همچین تعریفی نداره
دوربینش هم همچین تعریفی نداره
دوربینش 3.15 هست. ولی همه چیز گوشی که دوربین نیست. درست نمیگم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته ..ام دوربینش نسبت به 3.2 کیفیت زیاد خوبی نداره ...
این گوشی جاواست... ولی 5700 و ان73 سیمبین...ببین 5610 درسته که جدیدتره و دوربینش بهتره. ولای Symbian نداره.(فک کنم Java باشه).
ورژن سیمبین ان73، 9.1 و ورژن سیمبین 5700، 9.2 هستش.... پس مسلما از لحاظ سیستم عامل 5700 سرتر از همشونه... اینجا لازمه بگم که 5700 و ان73 جاوا هم ساپورت می کنن...
پس تو این زمینه 5610 هیچ حرفی واسه گفتن نداره...
از لحاظ صدا 5700 و 5610 بالاترین کیفیت صدارو دارن و ان73 بلندترین صدا... بین این 3تا 5700 از لحاظ کیفیت صدا بهتره چون 5610 هر چند دقیقه یه صدای تیکی می کنه... ولی اگه صدای بلند می خوای ان73.برای من کیفیت موزیک گوشی های اکسپرس موزیک خیلی مهمه و همچنین کیفیت بالای صفحه نمایش گوشی های اکسپرس موزیک ، بلندی صدا رو میتونم فدای کیفیت صدا کنم .
نامردی نکنم صدای 5700 هم بد نیست ولی ان73 بلندتره...
حالا... از لحاظ صفحه نمایش، ان73 پایینترین رتبه رو میگیره چون 5700 و 5610، 16میلیون رنگن ولی ان73، 256000رنگ ناقابل...
دوربینش هم همچین تعریفی ندارهدوربینش 3.15 هست. ولی همه چیز گوشی که دوربین نیست. درست نمیگم؟اگه گوشیو واسه دوربین می خوای (از بین این 3تا) ان73 بهترین دوربینو داره...درسته ..ام دوربینش نسبت به 3.2 کیفیت زیاد خوبی نداره ...
5700 یه دوربین 2 معمولی و 5610 یه دوربین 3.2 ضعیف داره... ضعیف که می گم به این معنی نیست که در حد 2 ولی اگه دوربین می خوای ان73 خیلی دوربین خوبی داره....
من خودم گوشی 5700 دارم برای راهنمایی بیشترت معایبی که خودم توش دیدمو می گم...
جوی استیکش اعصاب خورد کنه....
جای انگشت رو صفحه نمایشش می مونه...
دوربینش ضعیفه...(البته تو جای پر نور شاخیه واسه خودش)
صفحش 2.2 اینچه که این اونقدرا هم بد نیست...
شاید استفاده از دکمه های c و منو برای وزای اول واست سخت باشه ولی کم کم عادت می کنی...
به نظر من هیچ اشکال نرم افزاری نداره... همه مشکلاتش فیزیکیه.... هنگ نمی کنه ولی گه گاه ریست میشه...خیلی کم... هرکی داشته راضی بوده...همین...
5610 دوستم داره، صدای تیک محسوسی وسط آهنگ میده... اگه کشوش باز نباشه اصلا خوشدست نیست... البته شاید من عادت ندارم ولی دوستمم همین حسو داره... جاواس... دوربین خفنی نداره ولی از هیچی بهتره... 3.2 نباشه یه 2 باکیفیت هست... هنزفری های عالیی داره... سبک و خوب...
حالا هرکی دیگه چیزی می دونه بگه تا اطلاعات واسه همه کامل شه...
بچه ها من جوي استيك گوشيم به فنا رفت ديشب.جوي استيك رو ميخام بدم پايين تا انگشتم بهش ميخوره ميره پايين.نميزاره فشار بدم اصلا.مصيبتي شده.الكي نيست نوكيا بعد از 5700 ديگه جوي استيك دار نزده.3250 كه رنگش ميرفت اين يكي هم خراب شده
آقا فهميدم چي كار كنم كه آهنگ توي موزيك پلير نياد
براي اين كار بايد توي پوشه ي Other در مموري كارت يك پوشه به نام Contacts درست كنيد و پوشه آهنگتون رو اونجا منتقل كنيد
اينجوري آهنگ تو موزيك پلير و فيلم يا عكس تو گالري نمي ياد
من خودم رفرش هم كردم اما باز هم پيدا نكر آهنگ ها رو
همه میخاند اهنگ توی موزیک پلیر بیاد هالا شما میخای نیاد
خوب من 300 تا آهنگ هاي موبايل و 10 ثانيه اي روي گوشيم هست كه اونا تو موزيك پلير مياد كه خيلي ضد حاله
واسه همين نمي خوام
ببخشید داداش... بسیار شرمندم که اینو می گم ولی فکر کنم من تو پست 6888 این مطلبو گفتم....
تازه دوتا راه دیگه هم گفتم... اول بخون بعد پست بده عزیزم....
همه که مثل من و تو مشکل رفرش نکردن آهنگ هارو که تجربه نکردن که داداش....همه میخاند اهنگ توی موزیک پلیر بیاد هالا شما میخای نیاد
من با هندزفری مشکل دارم طوری که آهنگ جلو یا عقب صدا کم یا زیاد نمیشه خلاصه از کار افتاده ولی صداش میاد مشگل از کجاست درمونش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)