تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 690 از 1404 اولاول ... 1905906406806866876886896906916926936947007407901190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,891 به 6,900 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من زنگ زدم دبی گفت مدل 3004 نمی دونم پجوریه آیا کپی خور هست یا میشه؟
    نه دوست عزیز فعلا مدل 3004 کپی خور نمیشود.
    شما بگو حتما عوض کنه و یک مدل2000(مثلا اگه 2004 هم بود عیب نداره ها اون عدد آخر مد نظر نیست.) بگیره که حتما حتما ورژن فریمور آن زیر 4.01 باشه(حداکثر 3.90) که قابلیت کپی خور شدن داشته باشه.
    خیلی خیلی باید بگرده تا گیر بیاد چون 3-4 ماه هست که دیگه تولید نمیشه.

به خدا دیگه زبونم مو در آورد از اینکه هی به همه دوستان گفتم برای خرید از خارج از ایران به چه نکته هایی توجه کنید.
    Last edited by choory; 14-01-2009 at 21:28.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام من زنگ زدم دبی گفت مدل 3004 نمی دونم پجوریه آیا کپی خور هست یا میشه؟
    به خدا دیگه زبونم مو در آورد از اینکه هی گفتم برای خرید از خارج از ایران به چه نکته هایی توجه کنید
    من میگم اگه قراره بعدا پولش رو بهش بدی , خریدن این جور چیزا ( کنسول های که قراره هک بشن ) از خارج اشتباهه ...
    ولی اگه طرف فامیل درجه یکه و قراره مرامی حساب کنه, هیچ اشکالی نداره و میتونی به جای یکی دوتا سفارش بدی ... (البته من خودم هیچ وقت روم نمیشه بگم , اگر هم بگم به زور پولش رو میدم )
    در کل تفاوت قیمتش با خارج به دردسرش نمی ارزه ....

راستی بهتره به سازنده تاپیک یه Pm بدیم که ( PSP3000 (UnHackable رو هم به تگ های پایین تاپیک اضافه کنه ...
    Last edited by M A T I N; 14-01-2009 at 21:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من میگم اگه قراره بعدا پولش رو بهش بدی , خریدن این جور چیزا ( کنسول های که قراره هک بشن ) از خارج اشتباهه ...
    ولی اگه طرف فامیل درجه یکه و قراره مرامی حساب کنه, هیچ اشکالی نداره و میتونی به جای یکی دوتا سفارش بدی ... (البته من خودم هیچ وقت روم نمیشه بگم , اگر هم بگم به زور پولش رو میدم )
    در کل تفاوت قیمتش با خارج به دردسرش نمی ارزه ....
    بازم اگه قرار باشه پول را بهش بدی باز هم به صرفه هست.چرا مثلا psp اسلیمی که میشه اونجا با 150 خرید را توی ایران مثلا 210 بخریم؟
    البته وقتی سود کردی که قبلش تحقیقات کرده باشی و یکم طرفی که میخواد برات بخره را توجیه کرده باشی و دقیق فهمیده باشه چی باید بخره تا بعدا روی دستت باد نکنه.

مثلا من یکی از دوستان به خاطر شغلش خیلی میره دبی.
    از وقتی هم منpsp خریدم همه توی فامیل رفتن توی فکر خرید.هر دفعه ای که این بنده خدا میره دبی حداقل یکی 2 تا psp برای فامیل میخره میاره.هیچی هم از کنسول و psp سرش نمیشه.اما همه psp ها که میاره را راحت کپی خور میکنم.
    حالا بگید چطوری.
    هر موقع ای که خواست بره من یک باطری پاندورا و یک مموری مجیک بهش میدم میگم چکار کنه.
    گفتم تا مموری و باطری را گذاشتی توی دستگاه اگه این منو اومد بخر.اگه هم که نیومد بیخیال برو سر یکی دیگه.
    Last edited by choory; 14-01-2009 at 21:54.

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مگه این ورژنا چه فذقی باهم دارن؟

5. این کاربر از netlcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بازم اگه قرار باشه پول را بهش بدی باز هم به صرفه هست.چرا مثلا psp اسلیمی که میشه اونجا با 150 خرید را توی ایران مثلا 210 بخریم؟
    البته وقتی سود کردی که قبلش تحقیقات کرده باشی و یکم طرفی که میخواد برات بخره را توجیه کرده باشی و دقیق فهمیده باشه چی باید بخره تا بعدا روی دستت باد نکنه.
    جدی اسلیم تو دبی 150 هست ...؟ ( آخه قیمت خود سونی 169 دلاره )

حالا این که چرا دارن اسلیم رو تو ایران 210 میدن (البته ایران یعنی تهران چون بقیه جاها تا 230 هم میدن )
    و این 40 تومن رو دارن بابت چی میگیرم خودم هم نفهمیدم ...
    ( اگه خودم فروشنده بودم حاضر بودم جنسی که 170 خریدم رو 180 بفروشم ولی خریدار زیاد داشته باشم )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تو یه قبرستون متروکه

پيش فرض

سلام ... من یه PSP اسلیم دارم ... نو نو , فقط جعبه نداره ... موقع خرید جعبه رو انداختم دور ...
    به خاطر همین هم خیلی زیر قیمت دارم میفروشم ( به پولش نیاز دارم ) . اگه کسی مایل با آیدی یا ایمیل زیر تماس بگیره

آیدی : dj_hacker00
    ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

میشه لطفا یکی در مورد لوازم جانبی psp یه توضیحی بده....

چه لوازمی هستن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مگه این ورژنا چه فذقی باهم دارن؟
    بعد این همه که حرف زدم تازه میپرسی لیلی مرد بود یا زن!!!!!!!!!!

خواهشنا یکم پست ها را قبلی را یکم با دقت بخون خودت متوجه فرق این ورژن ها میشی.به خدا دیگه خسته شدم از بس گفتم.

جدی اسلیم تو دبی 150 هست ...؟ ( آخه قیمت خود سونی 169 دلاره )

حالا این که چرا دارن اسلیم رو تو ایران 210 میدن (البته ایران یعنی تهران چون بقیه جاها تا 230 هم میدن )
    و این 40 تومن رو دارن بابت چی میگیرم خودم هم نفهمیدم ...
    ( اگه خودم فروشنده بودم حاضر بودم جنسی که 170 خریدم رو 180 بفروشم ولی خریدار زیاد داشته باشم )
    بله دوست عزیز پایین حتی اگه بعضی موقع ها بگردی تا 140 هم پیدا میکنه.البته زیاد به قیمت های پایین نمیشه اعتماد کرد.
    فروشگاه های معتبر پک های معمولی 155 تا 160 هست.البته این قیمت ها مال 2-3 ماه پیش هست.فکر نکنم تغییری کرده باشه.

کسی که مثلا 1000 عدد دستگاه میخره را که دیگه با این قیمت باهاش حساب نمیکنند.این قیمتی که گفتم قیمت تک فروشی هست.
    خوب اگه دستگاه را بخواهی به صورت قانونی وارد کنی که باید پول گمرک بدی.
    اگه هم به صورت قاچاق باشه که حدودا برای هر psp (همین جعبه های معمولی نه پک هایی که با بازی باندل شده اند) باید 20 تومن به لنچ بدی تا بیاره ایران.بعد با هزینه هم و نقل هم که حساب کنیم حدود 25 برای هر عدد psp باید خرج کنند.
    به نظر من دیگه خونه پر پر نباید بیش از 200 بفروشند.که البته این خواصیت همه فروشنده های ایرانی هست که به سود کم قانع نیستند و تا میتوانند میخواهن سر مشتری کلاه بزارن.

مثلا این باطری چینی ها که اینجا 15 فروش میره اونجا تکی برای من خریده به 3000 تومن.یا کابل 5 فیشه اونجا هست 9500 اینجا میدهند 25000
    و.....
    اینجا ایرانه کاریش هم نمیشه کرد.

سلام ... من یه PSP اسلیم دارم ... نو نو , فقط جعبه نداره ... موقع خرید جعبه رو انداختم دور ...
    به خاطر همین هم خیلی زیر قیمت دارم میفروشم ( به پولش نیاز دارم ) . اگه کسی مایل با آیدی یا ایمیل زیر تماس بگیره

آیدی : dj_hacker00
    ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز توی این انجمن خرید و فروش خلاف قوانین هست.
    شما هم بهتره psp را نگه داری چون 100 ارزش فروش نداره.

میشه لطفا یکی در مورد لوازم جانبی psp یه توضیحی بده....

چه لوازمی هستن؟؟؟
    لوارم جانبی که زیاد هست.
    چند مورد که یادم هست را میگم.

-اول از همه مموری(که خیلی خیلی ضروری هست)
    -کیف برای حمل و محافظت از دستگاه (مدل های متنوعی داره)
    -برچسب محافظ lcd (این مورد هم بسیار ضروری هست)
    -کابل های اتصال به تلویزیون برای مدل اسلیم(دارای 2 مدل 5 فیش و 3 فیش)

-دوربین اکسترنال
    -میکروفن اکسترنال
    -gps اکسترنال
    -شارژر مخصوص ماشین
    -کیبورد اکسترنال
    -انواع قاب های کریستالی و ژلاتینی
    -اسکین های مختلف برای روی دستگاه
    -اسپیکر دا شکلها و مدل های مختلف
    -wifi max (البته به pc نصب میشه و شما میتونی اینترنت را share کنی و با دستگاه کانکت بشی)
    -تمیز کننده umd
    -هدفون با کنترلر سیمی
    -هدفون وایرلس
    و...

همین ها یادم بود.
    البته بعضی از این ها توی ایران گیر نمی آید اگه هم باشه خیلی خیلی باید بگردی تا پیدا کنی آنهم با قیمت بالا.
    در کل آنهایی که قرمز کردم راحت گیر میاد.
    Last edited by choory; 15-01-2009 at 14:37.

10. 5 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

14 Help

امروز من یه پی اس پی اسلیم خریدم دادم همون جا کپی خورش کرد فرم ویر دستگاه 3.90 است من فرم ویر
    5 رو از سایت دارک الکس دانلود کردم اگه رو دستگاه نصب کنم بریک می شه (از کپی خور بودن در میاد)؟
    عالی ترین مارک هدفون اسمش چی هست یادم رفت اگه می شه بگید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز من یه پی اس پی اسلیم خریدم دادم همون جا کپی خورش کرد فرم ویر دستگاه 3.90 است من فرم ویر
    5 رو از سایت دارک الکس دانلود کردم اگه رو دستگاه نصب کنم بریک می شه (از کپی خور بودن در میاد)؟
    عالی ترین مارک هدفون اسمش چی هست یادم رفت اگه می شه بگید؟
    مبارک باشه.
    شما اگه آخرین فریمور را از سایت خود دارک الکس دانلود کردی از طریق آموزش تاپیک زیر برو جلو هیچ مشکلی پیش نمیاد.فقط طبق آموزش برو جلو.
    psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر من هدفون های شرکت CREATIVE هم قیمت های مناسبی دارند هم کیفیت های خوبی.

موفق باشید.

13. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •