تكبير......!![]()
تكبير......!![]()
متالیکا جان من شدیدا دنبال این برنامه هستم اگه داری لطف کن بزار
ممنون میشم![]()
سلام دوستان
لطفا این بحث تکراری احساسی مقایسه دو گوشی N73 و K800 را کنار بزارید هر کس بسته به نیازش و کارایی که از گوشی می خواد حق داره هر گوشی که دوست داره انتخاب کنه فراموش نکنید که اینجا کلوپ N73 است لطفا به برنامه های کاربردی این گوشی بپردازید .
دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه. واسه پولي كه درميارم زحمت كشيدم برام ارزش داره بهمين جهت نمي خوام پولم مفتي از دستم بره بهمين جهت چندتا گوشي اي رو كه مد نظرم بوده ميارم محك مي زنن همينجوري كه تو تاپيك هاي قبلي ديدن. تا ببينم كدومشو مردم تعريف مي كنن و...
به كسي قصد توهين ندارم. من يه ميليون تمام برا گوشي كنار گذاشتم همه رقمشو دستم گرفتم چون برادرخانومم بزرگترين و معتبرترين موبايل فروشي رو تو يه مركز استان داره از همشوت تجربه كردم حتي 7280 شكلاتي باريك يا 8800 و پايين ترا بگم 7610 و 6670 و زيمنس و سامسونگ همه رقم . گوشي هاي گرون تر آي ميت و سوني اريكسون كه اسمشونم نمي دونستم. همشونو تجربي و نظري بررسي كردم تااينكه رسيدم به ان73 . ديدم گوشي خيلي خوبيه. اين برادرخانومم كه فقط فرشوندست و چيزي حاليش نيست بهم مي گفت كا800 بگير آخه سرعتش خوبه و هنگ نداره. منم بهمين جهت اومدم محك زدم اينجا كه ديدم همه از كوره در مي رن.
حالا دوستا عزيز بگين به من كه ال سي دي ان73 يه روكش از قاب روش هست؟؟؟ يا نه خود ال سي دي مستقيم در تماس با انگشتان و گردو خاكه؟؟؟؟؟؟/
صفحه كليد و جوي استيكش چه طوره خيلي بد و بيرا ازش شنيدم شما چي مي گين؟؟؟/
در مورد سرعت و بازدهيش نظرتون چي مي گن كنده در اين مورد بيان نظر بدين
تورو خدا از اين گوشي اوصلي و صادقانه تعريف كنين تا بخرمش
راستي نظرتن با موزيكش چه طوره؟؟؟ مي گن ريجستر شده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم
سیاست کاریت منو کشته![]()
نوكرتم داش فري
دربست همه مارو گذاشتی سرکار ؟ ببین سیاست خوبی داری اما اینجا تو این فروم خیلی از کاربرا فقط خواننده هستن و میان این نظرات رو میخونن و این سیاست شما ممکنه گمراهشون کنه.
راستی اگه یه میلیون پول داری.... n95 بگیر قال قضیه رو بکن.
دوستان بالا غیراتا هر کی یه برنامه منشی تلفنی و ضبط مکالمات و مدیریت تماس داره بزاره من هر برنامه ای که گرفتم یا سریال می خواد یا باید ساین بشه یا اگه این دو تا رو هم داشته باشه برنامه کار نمی کنه !!!![]()
چشم فعلا که سیستم نابود شده.... اما بزودی آپ میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)