تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 305 اولاول ... 195965666768697071727379119169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تكبير......!

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
    .
    متالیکا جان من شدیدا دنبال این برنامه هستم اگه داری لطف کن بزار

ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا این بحث تکراری احساسی مقایسه دو گوشی N73 و K800 را کنار بزارید هر کس بسته به نیازش و کارایی که از گوشی می خواد حق داره هر گوشی که دوست داره انتخاب کنه فراموش نکنید که اینجا کلوپ N73 است لطفا به برنامه های کاربردی این گوشی بپردازید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هر چیز n73 خوبه به نظر تو هیچی نمیارزه....

ای بابا اگه عکس تو شب رو هم بزاریم کنار که دیگه k800 حرفی واسه گفتن نداره...

بابا بیخیال با تو یکی بحث کردن فایده نداره.... سوال منو جواب بده... اینترنت داره سطح پایین یعنی چی ؟ مگه گوشی هم از خودش اینترنت در میکنه ؟ یعنی چی اینترنت داره ؟ اگه منظورت امکانات اینترنتیه بگو ببینم تو اصلا تا حالا با n73 اینترنت کار کردی ؟ من خودم شب و روز دارم با گوشیم چت میکنم تو وبگردی میکنم واقعا امکانات اینترنتی خفنی داره ... بابا اسمارت فونه دیگه یعنی گوشی هوشمند....
    جمله رو دقت کنید " اینترنت داره سطح پایین دوربین و فیلمش هم همینطور " دوربین و فیلم n73 سطح پایینه ؟ هیچی بابا ولش کنید بچه ها این تو باغ نیست اصلا من که آخرین پستمه که دارم به این جواب میدم. بزارید نظراتت سرتاسر سوتی خودش رو بده....

نه تورو خدا از یه گوشی 100 گرمی انتظار استودیو سه بعدی داری ؟ همین کافیه که k800 رو تو صدا له میکنه....

تو اگه n73 دستت بود دیگه الان این سوتی ها رو نمی دادی... برو با همون 1100 نه ببخشید 3310 حال کن ... امکانات اینترنتیش سطحه بالائه....
    این یه حرفت درست بود. n73 واسه اونهایی که هیچی بارشون نیست و فقط گوشی رو واسه مکالمه میخوان اصلا گوشی خوبی نیست همون 3310 براشون خوبه....

وایسا بینم کی گفت k800 گوشی بدیه ؟ هااا ؟ برو پستهای قبلی رو بخون هیچ کس نگفت k800 بده . این تویی که بدون ذره ای اطلاعات داره در مورد n73 نظر میدی و ازش بد میگی در حالیکه همه میدونن n73 چیه ....

در ضمن صدای n73 یه ذره قوی نیست خیلی قوی تره... همین جا معلومه که رو n73 تا حالا از نزدیک ندیدی....

دیگه جلو خندمو نمیتونم بگیرم. آخه تو با این اطلاعات ناقصت مجبوری بیای اینجا مردم رو راهنمایی کن. اول یه مدت تو تاپیکا بگرد 4 تا چیز یاد بگیر بعدش که احساس کردی میتونی کمک کنی پست بده... آخه اون کانال چه ربطی به قوی یا ضعیف بودن صدا داره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم مثل شما فکر میکردم اما الان نزدیک 100 مگابایت انواع نرم افزارها رو گوشیم نصبه و از همشونم استفاده مینم. تو با photorite کار کردی ؟ برنامه acm برای مدیریت تماسها و منشی تلفن رو تا حالا تجربه کردی ؟ میتونه دونه دونه تماسها رو کنترل کنی که مثلا فلانی زنگ زد اشغال بزنه اون یکی زنگ زد بره رو منشی یکی دیگه زنگ زد گوشی زنگ بخوره و .....
    برنامه soloutin رو دیدی ؟ بهش معادله ریاضی میدی. برات نمودار میکشه و ماکسیمم و مینمم رو حساب میکنه...

بازم بگم ؟ برنامه phone gurdian رو دیدی ؟ وقتی گوشیت رو دزدیدن ... سیم کارتش رو عوض کردن به طور اتوماتیک برای شماره هایی که تو بهش قبلا دادی اس ام اس می فرسته و تو میتونی اینجوری رد طرف رو بگیری...

بازم میگی برنامه به درد نمیخوره ؟ تازه اینا یه نمونه هاش بود.

دیگه بی خیال بحث تمومش کن.
    دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه. واسه پولي كه درميارم زحمت كشيدم برام ارزش داره بهمين جهت نمي خوام پولم مفتي از دستم بره بهمين جهت چندتا گوشي اي رو كه مد نظرم بوده ميارم محك مي زنن همينجوري كه تو تاپيك هاي قبلي ديدن. تا ببينم كدومشو مردم تعريف مي كنن و...
    به كسي قصد توهين ندارم. من يه ميليون تمام برا گوشي كنار گذاشتم همه رقمشو دستم گرفتم چون برادرخانومم بزرگترين و معتبرترين موبايل فروشي رو تو يه مركز استان داره از همشوت تجربه كردم حتي 7280 شكلاتي باريك يا 8800 و پايين ترا بگم 7610 و 6670 و زيمنس و سامسونگ همه رقم . گوشي هاي گرون تر آي ميت و سوني اريكسون كه اسمشونم نمي دونستم. همشونو تجربي و نظري بررسي كردم تااينكه رسيدم به ان73 . ديدم گوشي خيلي خوبيه. اين برادرخانومم كه فقط فرشوندست و چيزي حاليش نيست بهم مي گفت كا800 بگير آخه سرعتش خوبه و هنگ نداره. منم بهمين جهت اومدم محك زدم اينجا كه ديدم همه از كوره در مي رن.

حالا دوستا عزيز بگين به من كه ال سي دي ان73 يه روكش از قاب روش هست؟؟؟ يا نه خود ال سي دي مستقيم در تماس با انگشتان و گردو خاكه؟؟؟؟؟؟/
    صفحه كليد و جوي استيكش چه طوره خيلي بد و بيرا ازش شنيدم شما چي مي گين؟؟؟/
    در مورد سرعت و بازدهيش نظرتون چي مي گن كنده در اين مورد بيان نظر بدين

تورو خدا از اين گوشي اوصلي و صادقانه تعريف كنين تا بخرمش

راستي نظرتن با موزيكش چه طوره؟؟؟ مي گن ريجستر شده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظرم

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه.
    سیاست کاریت منو کشته

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نوكرتم داش فري

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست محترم وعزيز بنده عادتم اينه كه از گوشي از هر چيزي كه مي خوام بخرم بدو بيرا بگم. اين سياست منه تا اينكه بدونم چند نفر طالبشونن چند نفر مياد ازش دفاع كنه و كيا حرف منو تاييد مي كنن. چون بيام ازش تعريف كنم كه نمي شه. سياست كاري من اينه. واسه پولي كه درميارم زحمت كشيدم برام ارزش داره بهمين جهت نمي خوام پولم مفتي از دستم بره بهمين جهت چندتا گوشي اي رو كه مد نظرم بوده ميارم محك مي زنن همينجوري كه تو تاپيك هاي قبلي ديدن. تا ببينم كدومشو مردم تعريف مي كنن و...
    به كسي قصد توهين ندارم. من يه ميليون تمام برا گوشي كنار گذاشتم همه رقمشو دستم گرفتم چون برادرخانومم بزرگترين و معتبرترين موبايل فروشي رو تو يه مركز استان داره از همشوت تجربه كردم حتي 7280 شكلاتي باريك يا 8800 و پايين ترا بگم 7610 و 6670 و زيمنس و سامسونگ همه رقم . گوشي هاي گرون تر آي ميت و سوني اريكسون كه اسمشونم نمي دونستم. همشونو تجربي و نظري بررسي كردم تااينكه رسيدم به ان73 . ديدم گوشي خيلي خوبيه. اين برادرخانومم كه فقط فرشوندست و چيزي حاليش نيست بهم مي گفت كا800 بگير آخه سرعتش خوبه و هنگ نداره. منم بهمين جهت اومدم محك زدم اينجا كه ديدم همه از كوره در مي رن.

حالا دوستا عزيز بگين به من كه ال سي دي ان73 يه روكش از قاب روش هست؟؟؟ يا نه خود ال سي دي مستقيم در تماس با انگشتان و گردو خاكه؟؟؟؟؟؟/
    صفحه كليد و جوي استيكش چه طوره خيلي بد و بيرا ازش شنيدم شما چي مي گين؟؟؟/
    در مورد سرعت و بازدهيش نظرتون چي مي گن كنده در اين مورد بيان نظر بدين

تورو خدا از اين گوشي اوصلي و صادقانه تعريف كنين تا بخرمش

راستي نظرتن با موزيكش چه طوره؟؟؟ مي گن ريجستر شده نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظرم
    دربست همه مارو گذاشتی سرکار ؟ ببین سیاست خوبی داری اما اینجا تو این فروم خیلی از کاربرا فقط خواننده هستن و میان این نظرات رو میخونن و این سیاست شما ممکنه گمراهشون کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی اگه یه میلیون پول داری.... n95 بگیر قال قضیه رو بکن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان بالا غیراتا هر کی یه برنامه منشی تلفنی و ضبط مکالمات و مدیریت تماس داره بزاره من هر برنامه ای که گرفتم یا سریال می خواد یا باید ساین بشه یا اگه این دو تا رو هم داشته باشه برنامه کار نمی کنه !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

متالیکا جان من شدیدا دنبال این برنامه هستم اگه داری لطف کن بزار

ممنون میشم
    چشم فعلا که سیستم نابود شده.... اما بزودی آپ میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •